Изборът на Лара...продължава

• 55 417
  • 437
  •   1
Отговори
# 390
Изненадите продължават!!!

Интересно,нали? Hug

# 391
СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 9
СИМУН ПРЕДЛАГА НА НЕЛА ГОЛЯМА СУМА ПАРИ ЗА ДА С НЕГО!!!
Лара отива при Злая за да го предпази от Динко, който в в безсъзнание. Далия заплашва да разкрие самоличността на Динко или да нарани Злая. Лекарите отвеждат Динко. Злая е шокиран от тези събития.

Лара и Яша се опитват да утешат Злая, но той отказва да разговаря с тях. Златар са много благодарни на Далия за помощта й, и особено Лара. Далия е много скромна и не иска нищо в замяна. Въпреки това тя се появява на прага на вратата им и казва, че е останала без покрив над главата си. Лара решава да й помогне като й преложи да живее в тяхната къща. Далия приема.

В същото време Динко казва на Бланка, че Златар са в голяма опасност.

Нела побеснява когато научава, че Симун е в нейната кръчма и отива д говори с него. За нейна изненада Симун й предлага голяма сума пари за да спи  с него.

# 392
СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 10
КЪЩАТА НА АЛЕН И ВЕРА Е ОПОЖАРЕНА! МАГДАЛЕНА Е ОСТАВА САМА В КЪЩАТА!!!

Нела се изненадва на неморалното предложение на Симун. Тя е по-разтроена от новината за завръщането на Тончи, и проявява негативна реакция и към Симун.

Бланка не вярва в историята на Динко за Далия. Но когато я вижда на гробищата започва да вярва на сина си, и решава да каже на всички истината. Далия я подмамва да отиде на непознато място. Бланка се улашва.

Ален е ядосан след предизвестие за изгонване, но утешава Вера, че всичко ще бъде на ред. Пристав идва да запечата къщата, но Ален влиза в конфликт с него и с полицията. Къщата е опожарена и Магдалена остава сама вътре. Ален отива да я спаси и ранява един от полицайте.

# 393

Трагедия в семейство Билич!

Бланка ще загуби живота си под влак. Виновница за това ще е Далия.
Бланка моли Далия да се откаже от плана си за отмъщение, но вместо това Бланка загубва живота си.
Динко се опитва да спаси майка си, но без успех. И така злото ще нахлуе в живота на сем. Златар, без да има човек, който да ги предупреди!

# 394
Приятен ден отмен!!! Hug Hug Hug

# 395

Така сестрата на Лейла,влезе в живота на Динко,като го спаси... Peace

Това е Лейла, ангелът на Лейла спасява Динко. Рано му е. Предстои му пътя на изкуплението, покаянието. Динко става добър. От начало не  му вярват, че се е променил, но с няколко безкористни дела ще убеди повечето от хората, че е добър.

п.п. Динко признава вината си по три дела: за убийство, за отвличане на малолетно лице и за злоупотреба с власт. Осъждат го на 30 години затвор...

# 396
СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 10
КЪЩАТА НА АЛЕН И ВЕРА Е ОПОЖАРЕНА! МАГДАЛЕНА Е ОСТАВА САМА В КЪЩАТА!!!

Нела се изненадва на неморалното предложение на Симун. Тя е по-разтроена от новината за завръщането на Тончи, и проявява негативна реакция и към Симун.

Бланка не вярва в историята на Динко за Далия. Но когато я вижда на гробищата започва да вярва на сина си, и решава да каже на всички истината. Далия я подмамва да отиде на непознато място. Бланка се улашва.

Ален е ядосан след предизвестие за изгонване, но утешава Вера, че всичко ще бъде на ред. Пристав идва да запечата къщата, но Ален влиза в конфликт с него и с полицията. Къщата е опожарена и Магдалена остава сама вътре. Ален отива да я спаси и ранява един от полицайте.

Здравейте, ще може ли да ви помоля да не взимате всичко на готово от нашата фейсбук страница - https://www.facebook.com/Izborut.na.LaraBG . Правим стоп кадрите от епизодите и превеждаме резюметата, а после гледаме, че същото се копира и тук! Или поне пишете кой е източника!!!

# 397

Здравейте!!!
Как сте?
Гледам никой не е писал  нищичко по темата...
Освен,че някой се е засегнал..

# 398
Здравейте, ще може ли да ви помоля да не взимате всичко на готово от нашата фейсбук страница - https://www.facebook.com/Izborut.na.LaraBG . Правим стоп кадрите от епизодите и превеждаме резюметата, а после гледаме, че същото се копира и тук! Или поне пишете кой е източника!!!
Здравейте!
Няма проблеми.Което съм поставила тук от вашата страничка,както виждате не е присвоено,а е предоставено на друг широк кръг от хора,включая себе си.Да,не съм ви посочила като източник,предполагайки,че всеки би се досетил,че е от Фейса,но както и да е  Hug
Мисля си,че няма защо да се сърдите за интереса към филма.Нямам много време ,но когато се освободя,с удоволствие ще се включа към вашата страничка!Поне там наистина има хора,които се интересуват само от филма,а не от доносничество и завист!
Бъдете щастливи!!!
П.п приятен ден на всички!!!

# 399
Здравейте!
Няма проблеми.Което съм поставила тук от вашата страничка,както виждате не е присвоено,а е предоставено на друг широк кръг от хора,включая себе си.Да,не съм ви посочила като източник,предполагайки,че всеки би се досетил,че е от Фейса,но както и да е  Hug
Мисля си,че няма защо да се сърдите за интереса към филма.Нямам много време ,но когато се освободя,с удоволствие ще се включа към вашата страничка!Поне там наистина има хора,които се интересуват само от филма,а не от доносничество и завист!
Бъдете щастливи!!!

Напълно ви разбирам, че искате да поддържате тази тема, и аз се опитвам да поддържам страницата във фейсбук. Веднъж в страницата качих снимки, които копирах от една друга страница на сериала, но преди това ги попитах и едва след като получих одобрението им ги качих в моята страница, и посочих кой е източника. Не казвам да ми търсите позволение да публикувате тук, но поне може да публикувате линк към страницата или съответнат бележка, в която е резюмето. Не знам хърватски, купих си специално за да превеждам резюметата речник, и ги превеждам, и не ми е приятно тук или някъде другаде, просто някой да копира това, което съм превела. За снимките и другата информация се ровя с часове за да публукувам нещо на страницата.
Не мисля, че съм написала нещо, което да ви засегне или обиди по някакъв начин. Но както една от участничките в този форум написа в страницата аз превеждам резюметата, но няма лиценз за това и съответно, нямам право да претендирам, че те са мой интелектуален труд. Но поне се надявах да го оцените и да се замислите, че и вие ако вие бяхте положили този труд щеше да ви е неприятн просто някой да копира (не мога да кажа открадне) това, което сте направили.

# 400
Здравейте!
Бъдете щастливи!!!

Напълно ви разбирам, че искате да поддържате тази тема, и аз се опитвам да поддържам страницата във фейсбук. Веднъж в страницата качих снимки, които копирах от една друга страница на сериала, но преди това ги попитах и едва след като получих одобрението им ги качих в моята страница, и посочих кой е източника. Не казвам да ми търсите позволение да публикувате тук, но поне може да публикувате линк към страницата или съответнат бележка, в която е резюмето. Не знам хърватски, купих си специално за да превеждам резюметата речник, и ги превеждам, и не ми е приятно тук или някъде другаде, просто някой да копира това, което съм превела. За снимките и другата информация се ровя с часове за да публукувам нещо на страницата.
Не мисля, че съм написала нещо, което да ви засегне или обиди по някакъв начин. Но както една от участничките в този форум написа в страницата аз превеждам резюметата, но няма лиценз за това и съответно, нямам право да претендирам, че те са мой интелектуален труд. Но поне се надявах да го оцените и да се замислите, че и вие ако вие бяхте положили този труд щеше да ви е неприятн просто някой да копира (не мога да кажа открадне) това, което сте направили.
Добро утро!
Разбрах напълно ,и се съгласих Hug
То е нямало и няма да има проблем.Лично аз няма да копирам от страничката  Hug
Извинявам се,и ако ме приемете ,ще пиша при вас Praynig
Споменах,че просто не съобразих,да публикувам линк!Извинявам се за което!
Пожелавам на всички приятен почивен ден!

# 401
Здравейте!
Бъдете щастливи!!!

Добро утро!
Разбрах напълно ,и се съгласих Hug
То е нямало и няма да има проблем.Лично аз няма да копирам от страничката  Hug
Извинявам се,и ако ме приемете ,ще пиша при вас Praynig
Споменах,че просто не съобразих,да публикувам линк!Извинявам се за което!
Пожелавам на всички приятен почивен ден!

Разбира се, че може да се включите. Може и да публикувате резюметата, но слагайте и линк. Вече има създадена и група във vbox за втори сезон, ако желаете и там може да се включите, там ще се качват епизодите от втори сезон: http://vbox7.com/groups/b91d234244d0
Приятен ден и от мен Simple Smile

# 402

Здравейте!!!
Как сте?
Гледам никой не е писал  нищичко по темата...
Освен,че някой се е засегнал..

Здравей Лучина,
Да, някой се е засегнал от това, че ти си копирала нещо от чужда страница..
Аз пък реших да взема отношение, и в тази страница написах... "Мале моя, би казал Динко, голямо чудо станало, че някой нещо е копирал". Поясних, че с доста голям ентусиазъм се опитваш да държиш темата "жива", интересна.
Отговорът беше: И ти ако беше превеждала резюметата, щеше да искаш да те цитират (нещо такова). А аз съм превеждала, и резюмета, и интервюта, и цели серии дори..
Удоволствието от целия този доброволен труд, е че си полезен на някого, че някой се ползва от него. (нямах представа, че превеждат с речник)
Продуцентският екип на този сериал точно, толкова добре пази продукта си, и с основание, създали са го, за да го продадат. Въпросът ми беше, дали ние сме коректни, като се ползваме от този интелектуален труд, без да си плащаме. Не, не сме.
Защо пиша всичко това тук? Защото не мога да пиша на страницата.
Голяма смешка, "Какви нагли хора има..." (визират мен)
Ако в темата има хора, които гледат сериала, разбират го, или го разбират до някъде, нека пишат. Резюмето си е резюме, серията си е серия. Да коментираме сцени, поведение, диалози..

# 403
Ето какъв е анонса за героя Динко Билич - във втори сезон на сериала "Изборът на Лара".

Динко накрая завършва зад решетките, където преживява  най-тежкото си поражение в живота - загубата на много скъп човек. Динко, след този удар нанесен  му от живота, признава грешките от миналото си и започва пътя на изкуплението.  В началото никой не му вярва, че се е променил, но със своите безкористни дела, ще увери повечето, че е добър. Въпреки, че спомена за починалата Лейла все още е жив в него, той ще започне връзка с мистериозна непозната, незнаейки, че тази жена си струва всичко.

# 404
Анонсът за Лара (героинята на Дорис Пинчич)

Лара за момент живее своя сън с Яков и Злая, но бързо ще се срине целият й свят и за първи път ще се усъмни, че  голяма й любов в живот е била само  една лъжа. Когато остане и без подкрепата на семейството,  тя стига до дъното и като че няма връщане назад. Но красивото смело момиче отново ще събере сили и ще се издигне от пепелта още по-силна, решителна и безкомпромисна. Новата Лара е силна и решителна жена, и никой повече не би се осмелил да застане на пътя й.

Анонсът за Яков (героят на Иван Херцег)

Яков закратко се наслаждава на семейното щастие и преживява нов удар, като отново остава без Лара. Огорчен и уверен, че любимата жена му е изневерила. Яков става жесток и груб към своите близки. Разочарован от живота, Яков е готов да направи всичко, за да защити новото си семейство – измамната Далия и Злая. Сляп в болката си, Яков ще навреди на мнозина и ще завие към тъмната страна, от която може би няма връщане.

Анонсът за Злая (в ролята Давид Шикич)

След като прекарва детството си, вярвайки че Динко е неговия истински баща, животът на Злая се обръща с главата надолу. Полека, но сигурно Злая свиква с новия си живот и своето истинско семейство, и е изпълнен с любов към Лара и Яков. Новооткритото щастие няма да е задълго. Идиличното детство на Злая скоро се превръща истински кошмар. Принуден да бъде здрав и силен от малък, Злая ще се изправи срещу случващото се, и сила в това ще му дава именно любовта към родителите му.

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 20:16 от dani_ka

Общи условия

Активация на акаунт