Изборът на Лара...продължава

• 55 395
  • 437
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за инфото, което постваш. Звучи доста страшничко всичко, вместо нещата да се подреждат, те май съвсем ще се объркат .... Sad

# 406

Здравейте!!!
Как сте?
Гледам никой не е писал  нищичко по темата...
Освен,че някой се е засегнал..

Здравей Лучина,
Да, някой се е засегнал от това, че ти си копирала нещо от чужда страница..
Аз пък реших да взема отношение, и в тази страница написах... "Мале моя, би казал Динко, голямо чудо станало, че някой нещо е копирал". Поясних, че с доста голям ентусиазъм се опитваш да държиш темата "жива", интересна.
Отговорът беше: И ти ако беше превеждала резюметата, щеше да искаш да те цитират (нещо такова). А аз съм превеждала, и резюмета, и интервюта, и цели серии дори..
Удоволствието от целия този доброволен труд, е че си полезен на някого, че някой се ползва от него. (нямах представа, че превеждат с речник)
Продуцентският екип на този сериал точно, толкова добре пази продукта си, и с основание, създали са го, за да го продадат. Въпросът ми беше, дали ние сме коректни, като се ползваме от този интелектуален труд, без да си плащаме. Не, не сме.
Защо пиша всичко това тук? Защото не мога да пиша на страницата.
Голяма смешка, "Какви нагли хора има..." (визират мен)
Ако в темата има хора, които гледат сериала, разбират го, или го разбират до някъде, нека пишат. Резюмето си е резюме, серията си е серия. Да коментираме сцени, поведение, диалози..

Знам, че сериалът е създаден с цел продажба и не е коректно да го гледаме без да си платим, и удоволствие бих си платила да го гледам на oyo.hr, защото сериалът е страхотен и си заслужава да се заплати нужният абонамент, но за съжаление втори сезон все още не може да се гледа извън страната. И затова използвам алтернативния сайт sigmakom.com, в който също се заплаща абонамент.
Вече можете да коментирате на страницата.
Да, нагло е да ми казвате какво да публикувам на моята страница. Много преди да започне втори сезон пуснах анкета дали да публикувам линкове към епизодите и голяма част от феновете казаха да ги публикувам.

А аз приключвам до тук с тази тема, няма смисъл да спорим повече и да спамим тук или на страницата..

# 407
Анонсът за Далия  (Саня Попович)

Далия е изключително организирана, тиха, прецизна в своите реакции и постъпки. Бързо учи и овладява различни умения, гладна е за знания,  решителна и изключително умела.  Но нейното подтискане, дистанциране от чувства, я прави още по-мрачна. Далия не признава поражение, сляпо се е фокусирала върху своите цели и е готова на всичко, за да гипостигне. При първата си среща с новата героиня повечето ще видят прилика с йеменката Лейла, и не е за учудване, защото Далия е нейна естра, която е пристигнала да отмъсти на виновниците за нейната смърт.

Анонсът за Нела (Еция Ойданич)

Съдбата на Нела като че ли не се е променила,  тя продължава да е жената, която вечно чака своя моряк. Но когато се завръща любовта й от младите години, безкруполния търговец на ценности Шимон Сантини, Нела на момента забравя  Тончи. Скоро тя попада в клопката на принудителен брак  и размишлява за своята свобода. Много влюбена в  Тончи, Нела е напълно сигурна, че каквото и щастие да очаква,  то няма нищо общо с мъжете. Опортюнистична както винаги, Нела само дебне възможност да избяга далече от всички. Свободата е единствената й мечта.

Анонсът за Шимун (Бранимир Попович)

Шимун е привлекателен, витален и младолик мъж. Взема без да пита това, което иска, и не е свикнал да му отказват. Не е той този, който търси жените, винаги те търсят него. Въпреки, че създава впечатление на безмилостен богаташ, някъде дълбоко в себе си Шимун би искал да има голямо семейство, с жена, която обича. Разбира се, никога не би го признал. Въпреки това в него живее художник, който все още е омагьосан от  красотата – всъщност именно за това като че ли той е посветил целият си живот в трупането на естетически трофеи, както женски, така и на художествени – за да не убие в себе си и най-малката чувствителност и уязвимост. Произхождащ от бедно семейство, бил е млада надежда на хърватската живопис, но срещата му с младата Нела го отклонява от предопределения му път..

Анонсът за Тончи (Фране Перишин)

Вечният беглец. Тончи получава нов шанс след почти изгубена битка с живота. В неговото тябо забочва да бие ново сърце, и Тончи е решен да не повтаря стари грешки.  Не иска да дава лъжливи обещания и е готов да даде живота си за семейството. Точни преживява нова младост с нова любовна авантюра и е решен отново да сплоти и помири семейството.

Анонсът за Никол (Ягода Кумрич)

Никол сега е млада, самоуверена жена и мисли, че нищо не може да я раздели с любовта на живота й Мате. След като научава шокиращата истина за своя произход, Никол ще трябва да избира между любовта и истината, между дълг и минало. Никол избира миналото, което я отдалечава от нейното семейство и Мате. Разочарована и изоставена Никол отново ще се отдаде на пиене и нощен живот и безуспешно ще се опитва да забрави Мате.

# 408
Здравейте,
бих искала да се извиня на Lucina за това, което бях публикувала по-рано за резюметата. Реагирах много спонтанно. Ако искате публикувайте ги.
Всички сте добре дошли в страницата ни във фейсбук Simple Smile

# 409
И за да ви покажа, че не съм враждебно настроена към никого тук, ето резюметата:

Епизод 11

БЛАНКА БЯГА В ТУНЕЛА БЕЗ ДА ПОДОЗИРА ЗА ПРИБЛИЖАВАЩИЯТ ВЛАК!!!

Бланка успява да избяга от Далия, но не за дълго. Бланка не успява да убеди Далия да се откаже от отмъщението и бяга в тунела без да знае за приближаващия влак.

Динко отчаяно се опитва да се свърже с майка си, но той не очаква че е в толкова голяма опасност. Дали Динко е прав?

На Лара  й е да се справи с въпроси, които Злая й задава за Динка. Тя иска да го успокои и да насочи вниманието си другаде. Лара и Злая подготвя изненада за Яков и се радват на щастлив следобед. Дали щастието им ще е краткотрайно?

ЕПИЗОД 12

ТОНЧИ СЕ ВРЪЩА В СПЛИТ!!!

Тончи се връща в Сплит и попада на Симун, който не е виждал от години.

Кармен отива да види Лара и двете приятелки са щастливи, че отново са заедно.

Никша и Кармен напълно подкрепят Вера. Магдалена излиза от горящата къща, Вера се усокоява. Но бива прекъсната от полицията.

СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 13
от Изборът на Лара (Larin izbor) на 8 октомври 2012 г. в 15:26 ·

НЕЛА ИНФОРМИРА СЕМЕЙСТВОТО СИ, ЧЕ ТОНЧИ ВЕРОЯТНО ЩЕ УМРЕ!!!

Тончи и Нела яростно се скарват. Тя му казва, че никога няма да му прости. Сред бурната кавга Тончи започва да се разкайва. Възмутена Нела казва на Тончи, че Бланка е умряла. Тончи олучава сърдечен удар. Откарват го до болницата.

Съда чете присъдата на Динко.

В болницата Тончи се моли за прошка. Лекарят отива при Нела и я информира, че състоянието на Тончи е много сериозно, единствената надежда да оцелее е да му трансплантират сърце, но се страхуват, че Тончи няма време за това. Но дори и да му направят ази трансполантация няма гаранция дали ще бъде успешна. Нела информира семейството си, че Тончи вероятно ще умре.

СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 14
от Изборът на Лара (Larin izbor) на 9 октомври 2012 г. в 17:45 ·

МЕЖДУ КАРМЕН И ДАЛИЯ СЕ ПОРАЖДА НЕДОВЕРИЕ!!!

Нела не се отказва и отива при лекара за да попита дали има някакъв начин да му се направи трасплантация на Тончи. С малко колебание лекарят казва, че с по-голямо количество пари могат да се споразумеят. Нела се хваща за думите на доктора като за "спасителна сламка", защото за нея нищо не  е по-важно от това да спаси Тончи. Тя обещава на лекаря да намери парите.

Кармен посещава :Лара за да се срещне и с Далия. Между тях се поражда недоверие.

Ален е в същата килия като Динко.

Тончи идва в съзнание. Семейството му казва, че са готови да платят за операцията му. Тончи не иска помоща им. Не иска семейството му да плаща за операцията на един стар просяк. Той категорично отказва да продадат къщата за да му се направи операция.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 12:30 от Lara_Jaša

# 410
СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 15
ЯКОВ РЕШАВА ДА ИЗВЪРШИ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ДА СЪБЕРЕ ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯТА НА БАЩА СИ!!!

Тончи извиква при себе си адвокат за да придпише собствеността върху къщата на Злая, която ще може да продаде само когато навърши 18 год. Яков и Никол не могат да приемат решението му.

Нела няма да позволи на Тончи да зареже всичко. Тя отива при Симун и приема неприличното му предложение само за да събере пари за операцията на Тончи.

Лара подозира, че е бременна, а Кике потвърждава. Лара се радва от тази новина.

Яков е решен да помогне на Тончи. Търси Никша да му даде изформация за незаконни действия, за да осигури пари за операцията. Никша го завежда при шефа (или някакъв подчинен) на Симун, Анте. Яков се съгласява да изпълни опасната задача, която Анте му възлага.

Динко и Ален са заедно в затвора, Ален казва на Динко да стой далеч от него.

Свещеникът Джероним иска да помогне на Ален и Вера. Ален първоначално не иска да му се довери и отказва да говори с него.

Далия е нещастна, защото рожденият ден на сестра й е днес и решава да си отмъсти с бутилка отрова.

СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 16

ЛАРА КАЗВА НА ЯША, ЧЕ Е БРЕМЕННА!

Състоянието на Тончи се влошава.

Яков се решава да извърши опасната задача. Не дава на Лара пълна информация къде отива и какво възнамерява да направи. Яков се радва на новината, че съпругата му е бременна и това му дава допълнителен тласък. Яков достига до дълббините на океяна, но го застига нещастие.

Междувременно Далия се подготва да отрови Лара, която нищо не подозира. Лара споделя пред Далия, че е бременна, което още повече вбесява йеменката.

Нела все още не е готова да прави секс със Симун.Тя разкрива на Симун, че Тончи е болен.

Нела се опитва да утеши децата си. Нела се сбогува с Тончи без да подозира, че Симун ги гледа.

Тончи се влошава и семейството му страда.

17 ЕПИЗОД
Динко се опитва да се самоубие, но без успех!

Яков предлага на Никша да си разделят пречалбата, но Никша отказва. Яков отива да се срещне със Симун, който е шокиран когато го вижда. Симун отказва да му плати и за отмъщение Яков чупи амфората.

Тончи утешава останалата част от семейството, очевидно е готов да умре,

Динко се опитва да се самоубие, но без успех. Далия се изненадва от искрената любов на Динко към Лейла.

Ален отчаяно моли за помощ Вера и Магдалена, но това води до още по-голяма трагедия. Дават Магдалена на приемно семейство.

18 ЕПИЗОД
Симун прави важно предложение на Нела! Тя няма друг избор освен да приеме!

Докато Тончи е в болницата, Симун предлага жизнено важно предложение на Нела, но при какви условия?

Нела е шокирана от предложението на Симун, Първоначално с мисли, че той се шегува, но после осъзнавам че е много сериозен, защото Симун и дава ясно да разбере, че животът на Тончи сега е в неговите ръце. Нела няма друг избор освен да приеме прелижението му.

ЕПИЗОД 19
МАТЕ РАЗКРИВА, ЧЕ ЯША Е ВИНОВЕН ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА АНФОРАТА!

Вера моли отец Джером да информира Ален за съдбата на дъщеря им. Ален е решен да избяга от затвора като взима Джером за заложник.

Докато Тончи е със семейството си, щастливи и с надежда, че ще се възстанови, Нела тихо се прощава с всички и напуска къщата със Симун, Тя е длъжна да играе по неговите правила без значение колко много го мрази.

Мате изследва изчезването на анфората.

Лара обявява бремеността си пред семейството си.

Мате разкрива, че Яша е виновен за изчезването на анфората.

Семейство Златар е в шок когато научава, че Нела си е тръгнала.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 12:30 от Lara_Jaša

# 411
ЕПИЗОД 20
ДАЛИЯ Е ВСЕ ПО-ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕНА КЪМ ДИНКО!

Нела е на "дъното" и трябва да издържи на обидите на Симун и унизителното му отношение. Въпреки, че няма сили, Нела иска да предпази семейството си от болезнената реалност,

Далия е все по-приятелски настроена към Динко, свързва ги болка и горчивина. Динко иска Далия да се откаже от отмъщението си. Но дали тя ще го послуша?

Джером се измъчва и решава да помогне в намирането на Магделена. Джером е готов са премине границата в мисията да помага на другите.

ЕПИЗОД 21
ДИНКО ОСЛЕПЯВА!!!

Симун обявява, че утре ще бъде сватбата му с Нела. Нела е шокирана. Яков напада майка си. Как един родител може да направи нещо подобно!

Нела вътрешно е напълно съкрушена, а не може да разкаже на семейството си какво се слува в действителност.

Тончи научава, че операцията му ще бъде на следващият ден, Развалнуван е и иска да види Нела. Той е разтроен, че тя си отиде, Яков му казва какво е направила Нела. Така Тончи разбира от къде Нела е намерила парите за операцията. Той внезапно се влошава.

Нела е отчаяна в подготовката на сватбата. Лола и Нена и помагат.

Джером е хванат в офиса на управителя, но въпреки това успява да даде на Вера адреса на приемните родители на Магдалена. Тя посещава дъщеря си, и е тъжна когато вижда колко щастлива е Магдалена в новата среда.

Далия отива да осети Динко. Той я моли да му доведе Злая да го види. Далия го води до сградата на затвора, където Динко го гледа с обич.

Докато чете писмата от Лейла, Динко заспива, а свеща, която си е запалил още гори и причинява пожар. Закарват Динко в болницата. Когато се събужда той осизнава, че не може да вижда нищо.

ЕПИЗОД 22
Вера отива при Ален и му съобщава, че са изгубили дъщеря си Магдалена!

Динко е напълно съсипан от факта, че е сляп. Моли лекаря да му даде писмото на Лейла, но научава, че е изгоряло при пожара. А там е била и единствената му останала снимка на Лейла.

Тогава той получава агресивен изблик.

Полицаи отиват при Далия да я попитат кой е дал киприта на Динко. Тя отрича да е виновна.

Тя осещава Динко и го успокоява. Двамата стават близки.

Вера посещава Ален и му казва, че са загубили дъщеря си. Той й казва, че единственото решение е да го напусне и да продължи живота си без него.

Междувременно Тончи се среща с ллюбимата си дъщеря Никол, от нея и Яков иска да разберет какво точно се е случило между Нела и Симун, и от къде Нела е намерила парите за операцията. Яков е възмутен от отказа на баща си, да го оперират. Тончи бяга от болницата за да отиде при Нела.

Нела разбира, че Симун е искал да й предложи брак още преди 30 години. Когато завършва училище тя избягва с Тончи.

А относно превода не е напълно точен, тъй като не знам хърватски, но мисля, че основното се разбира Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 12:31 от Lara_Jaša

# 412
Според вас Лейла жива ли е?
Четох, че докторът и е помогнал да се заблуди Динко, че  е мъртва, а след това и да избяга. Също така и че тя ще се завърне в сериала, тогава, когато Лара напусне Яков и Злая.

# 413
ЕПИЗОД 23
КОЛА ЕДВА НЕ ПРЕГАЗВА ЛАРА, ДОРИАН Е ОЧАРОВАН ОТ КРАСОТАТА НА ЛАРА!!!!

Срещата на Тончи и Нела е прекъсната от Шимун, който грабва и отвежда Нела. Отива към лимузината, в която се качват Нела и Шимун, но изведнъж му прилошава и припада. Докторът е загрижен за влошаването на Тончи и свиква спешна опрация. Предупреждава Яков, че операцията ще бъде рискована.

Лара пада на улицата, докато Далия я наблюдава. Кола едва не я прегазва. Дориан е шофъорът, който е очарован от красотата на Лара.

Шимун е бесен, защото Нела не му е казала, че отива при Тончи. Той заповядва веднага да бъде подготвена сватбата. Цвитка е там и се опива да я вразуми. Никой не знае в какво оложение се намира Нела. Тя казва на майка си, че е взела решение да се омъжи за Шимун. Цвитка остава разочарована.

Сватбата на Нела започва!

Нела се готви да отговори на съществения въпрос!

Операцията на Тончи започва!

ЕПИЗОД 24
ДАЛИЯ СЕ ОПИТВА ДА ПОПРЕЧИ НА ДОРИАН ДА НАПРАВИ КРЪВНИ ПРОБИ НА ЛАРА, ЗА ДА НЕ БЪДЕ РАЗКРИТА!!!!

Сърцето на Тончи не реагира. Медицинския екип е в паника.Яков, Анджела и Никол с нетърпение очакват резултата от операцията.

Сърцето на Тончи най-накрая има пулс.

Нела и Сумин са вече женени, Тя настоява да разбере как е Тончи, Шимун е шокиран от това и й удря шамар в църквата. Нела осъзнава, че този брак ще е по-голям кошмар отколкото си е предствяла.

Когато Лара пада, при нея е красивият доктор Дориан. Той я харесва от пръв поглед. Далия се опитва да попречи на Дориан да й направи кръвни тестове. Страхува се, че може да бъде разкрита. Далия разменя кръзните проби на Лара със свой.

Шумин посещава Тончи, който идва в сзнание. Шимун го уведомява, че се е оженил за Нела.

# 414
 Анонсът за Дориан

Дориан е Черния принц с голямо сърце. Трудолюбив, упорит, борбен, с възвишени цели в живота. Вярва в истинската любов,  за която си заслужава да чакаш и която изисква жертви. Леко дистанциран, но има своето място в обществото, обича музиката и бокса, с които лекува натрупана неудовлетвореност. Цялото си време посвещава на работата си, заради което често е самотен.  Стига до границата на изтощението, посвещавайки се на работата си. Като млад студент по медицина загубва майка си от неизлечима болест.  Чувства се виновен, че не е могъл да направи повече за нея. Последните й дни прекарва до нейното легло, и решава да посвети живота си на медицината. Любовните му връзки не траят дълго, защото по някое време Дориан показва втората си същност. Маниакален, ревнив и властен, и всичко от страх да не изгуби отново човека когото обича.  Дориан ще лекува Лара и ще се влюби в нея. Но дали ще завладее сърцето на Лара, зрителите ще разберат в продължението на сериала.

# 415
http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/ona-i-dinko-imaju-neku-ljubavnu-vezu.html

Добър ден, аз съм Филип Юричич. Играя ролята на Динко в Изборът на Лара за втори сезон и ще ви поразходя из снимачната площадка, която тази година ще „маркира” нашия сериал. Една от новите сцени на снимачната площадка, виждаме едно прекрасно място, една вила за един нов наш герой. И това е Шимун, който тази година ще играе ролята на главния злодей, открадна ми хляба.
Това е нашата нова колежка Саня, която ще играе ролята на Далия, аз и тя имаме любовна връзка. Шегувам се.
- Имаш ли да кажеш нещо?
- Поздрав на всички.
- Ако трябва да съм искрен, не знам какво ще видим като влезем тук. А сигурно има нещо. Това е спалнята на Шимун.
И след това влизаме и в най-популярното от миналия сезон място, познато като кръчмата. И излизаме на едно съществено пространство, всички познават този екстериор, където снимаме нашата популярна заставка от миналия сезон.
Снимки на всички нас. Виж ме мен колко хубаво изглеждам след като съм обгорял.
Тук съм в началото на всеки ден. Моята гримьорка. (пояснява, че кожата му е такава, че незадържа рисунките, ако при други е за седмица, при него е за ден.)
Това е текста, който получавам всеки ден.
Вече сме в друго студио. Познатото на всички място за вечери във вила Златар, която по право ми се полага.
Тук е всекидневната. Там знаете, е предверието.
А сега живея тук. Разбирате къде съм, там където ми е мястото, биха казали някои, в затвора. Секунда. Да, ето.
Товаа е всичко от мен. Поздрави на всички. Ако ме гледате, останете и гледайте Изборът на Лара. Чао

# 416
Епизод 25
Лара получава болки в корема, страхува се да не изгуби детето си!

Тончи осъзнава, че Нела е платила за операцията като се е омъжила за Шимун.

Яков отива в имението на Шимун за да се опита да убеди майка си да се върне. Той обае му казва, че Тончи е виновен за лишаването му от свобода.

След инцидент в затвора Ален получава още 6 години затвор. Тогава решава, че трябва да избяга.

Лара отива при Дориян, който я убеждава да си направи още изследвания. Лара получава болки в корема и е уплашена да не изгуби детето си.

ЕПИЗОД 26

ДИНКО ЦЕЛУВА ДАЛИЯ!

След като Динко чува, Джером да казва на Далия, че не е добра компания за нея, Динко желае вече отеца да не присъства на свижданията им. Тя отказва да приеме, че животът му е непотребен, и в крайна сметка я целува страстно.  Далия се противопоставя на чуваствта си и отказва тази нежност.

Епизод 27
Нела намира контрабандните артефакти на Шимун!

Динко научава за плана на Ален да избяга от затвора и веднага е готов да се възползва от дадената му възможност.

Дориан информира Лара, че е неизлечимо болна. Той й казва, че страда от автоимунно заболяване, което за съжаление е нелечимо.

Ален и Динко планират как да избягат от затвора.

Нела намира контрабандните артефакти на Шимун. Тя решава да използва това срещу него.

Тончи се опитва да предотврати всекакво сближаване между Нела и Шимун и избягва от болницата.

ЕПИЗОД 28
ДОРИАН ДАВА ИЗКРИЦА НАДЕЖДА НА ЛАРА, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ИЗЛЕКУВА

Динко е изработил план да избяга от затвора. Маниполира отец Джером да доведе Далия. Динко й признава какво е намислил и я моли да се омъжи за него.

Лара не е в състояние да каже на семейството си какво й се случва.Казва само на Далия. Далия е щаствлива, че плана й е проработил.

Лара е отчаяна, заради състоянието си, но не възнамерява да наруши семейното щастие като каже на Яков и Злая, че е неизлечимо болна.

Дориян й дава искрица надежда, че е възможно да се възстанови. Но това е възможно само ако абортира бебето си.  Пред Лара стой един болезнен избор.

Тончи бяга от болницата твъздо решен да спаси Нела. По-късно семейството му научава за това и Якош е сигурен какво е намислил баща му.

Епизод 29
Кармен се надява Лара да реши да спаси своя живот!!!!

Далия отхвърля предложението на Динко. Смъртно му се обижда от това предложение, защото той  възнамерява да я използва за собственото си бягство. Споделя разочарованието си с Джером.

Джером иска да разбере какво точно се случва с Динко и Ален. И има защо да ги подозира - Ален и Никша са решили да оберат Шимун.

Лара научава, че трянва да избере между живота и детето си, тъй като шансовете й да оцелее без операция са почти нищожни. Кармен успокоява приятелката си, и се надява да реши да спаси себе си.

ЕПИЗОД 30
НИКОЛ СТРЕЛЯ ПО ШИМУН!

Никол стреля по Шимун. Всики са в паника, защото мислят, че е мъртъв. Той идва на ум и Златар се успокояват.

Полицята идва. Тончи поема вината. Отвеждат го в затвора. Никол е съсипана. Не може да понесе факта, че баща й пое вината вместо нея.

Вера и Никша нахлуват в склада на Шимун. Вера моли Джером да не ги издава. Той решава да им помогне,

Динко изнудва Далия да се омъжи за него, защото в противен случай ще каже на Златар за плана й. По натискт Далия все пак решава да се омъжи за него и да му помогне да избяга от затвора.

Лара е пред трудна дилема. Требва да взема лекарства, които ще бъдат фатални за нероденото й дете. Лара не може да бъде принудена да направи това. Хвърля хапчетата в морето.

Шимун научава, че е бил ограбен.

ЕПИЗОД 31

НЕЛА ИЗДАВА СВОЯ ДЪЛГО ПАЗЕНА ТАЙНА!!!

Шимун смята, че Златар са виновни за кражбата. Шимун се изправя срещу Нела и я заплашва, че ще убие Никол. Нела издава своя дълго пазена тайна.....!

Далия е тази, която подтиква Лара да не се лекува. Въреки опитите на Дориан да убеди Лара да се лекува, тя отказва. Прегръща Яков като за последен път...!

Тончи е шокиран когато научава, че Динко е сляп. Динко остава груб към баща си, но въпреки това спасява баща си от двама наемници на Шимун!

Вера се разкайва, но няма сили да прмени нищо. Джером мисли по различен начин

# 417
Превода на резюметата не е перфектен, но поне може да разберете на кратко какво се е случило в епизодите Simple Smile

# 418
Преводите са си много добри, Благодаря!
Става все по-заплетено и по-заплетено.... Дали все пак доброто ще победи, как мислите?

# 419
Преводите са си много добри, Благодаря!
Става все по-заплетено и по-заплетено.... Дали все пак доброто ще победи, как мислите?

Да се надяваме, че ще победи и че Лара ще оздравее.
Преди да започне втори сезон в Хърватия четох, че Лара ще забременее отново, но ще загуби детето. А Лейла ще се опита да убеди сестра си да се откаже от плана си. Но до колко е вярно това не зная..

Общи условия

Активация на акаунт