Щастлив, класиран, със сбъднати мечти, 7-класникът готов е и Еверест да покори

• 72 308
  • 954
  •   1
Отговори
# 300
Смятате ли, че тази вечер ще излязат някъде списъци? Rolling Eyes Много се изкушавам да се разходим до НПМГ, но май вероятността да се разкарваме напразно е доста голяма. newsm78

Ако бях на ваше място изобщо нямаше да се чудя. То и нямаше да ме сдържа вкъщи, де - това НПМГ, това гнездо, изобщо навсякъде, където е възможно. Laughing
Успех!

# 301
  • София
то и аз се чудя дали да се разходим до гнездото, чакам детето да реши.
За НПМГ ние отпадаме като конкуренция, така че по биология някой вече е мръднал напред още с първото класиране.

# 302
Дидева, Andariel, agv70 Hug
Благодаря за отговорите. Резултата е такъв, защото не е приет в тези две училища. Знаех си аз, че с тази издънка по математика не ни чака нищо хубаво, но пък детето е прието в Национална Априловса гимназия. Май ще се записваме, не вярвам, че на второ класиране ще влезе в ПМГ, а и него го тегли натам, а мен към ПМГ, но в крайна сметка важно е да е доволно детето. Wink
Още веднъж честито на всички приети дечица и весела ваканция.
Ние вече започваме планове за морето. Ще извадим лична карта на юнака и отиваме да разпускаме.

# 303
  • София
Да се похваля и аз с моето момче Hug
Приет на 4 желание : 2 АГ  -АЕ ИЕ И БЕЛ  ;бал -32.892
Май няма да стигнем до второ класиране ;защото първите 3 желания бяха за 73 СОУ;но леко под наше настояване....
Неговата мечта си беше 2АГ.Решихме с баща му да го оставим сам да си вземе решението Grinning
Аз съм много доволна;съдбата си знае работата.

# 304
  • Пловдив
Щерката е приета в ОМГ с АЕ.

# 305
  • София
Всяка година се разлепяват привечер по у-та.

# 306
  • Sofia
ConfusedНие сме разколебани - ще се подават документи за второ класиране, на всичко отгоре вече имаме пренареждане на желанията... разбрах, че бланката - заявление за втори етап на класиране се подава в  училището в което е прието детето. Същия набор от копия на документи ли се прилагат към заявлението или се попълва единствено заявление за втори етап?
Няма пренареждане на желания на 2 класиране , затова и никакви документи не са необходими. Отивате в училището , където е прието детето и просто подавате заявление за участие във 2 класиране.
 Съжалявам, че така се е получило при вас, дано нещата се наредят по най-добрия начин  Hug.

# 307
Всяка година се разлепяват привечер по у-та.
В Габрово са ги разлепили преди няколко часа, поне в Математическата.

# 308
  • София
Дами, и още, и пак да ви поздравя- децата, вас, семействата ви.
Бъдете здрави, щастливи, както се радвате сега на тези успехи, да се радвате и занапред:)
Аз бях така миналата година- изпитах двойна тръпка, вълнения, притеснения и щастие:)))
Пожелавам едно весело лято, с много смях, морски солени пръски, слънчеви дни и на 15.09 с нови сили в новото училище..  bouquet Hug

# 309
Да се похваля и аз с моето момче Hug
Приет на 4 желание : 2 АГ  -АЕ ИЕ И БЕЛ  ;бал -32.892
Май няма да стигнем до второ класиране ;защото първите 3 желания бяха за 73 СОУ;но леко под наше настояване....
Неговата мечта си беше 2АГ.Решихме с баща му да го оставим сам да си вземе решението Grinning
Аз съм много доволна;съдбата си знае работата.
Това е с цяла единица по-високо спрямо миналата година?!?! Ние се надяваме на второ класиране за 2АГ 31. 956 момче. Същисана съм #Crazy

# 310
Здравейте и от мен аз ви четях само досега ,но реших и за да напиша и да попитам може пък някой да помогне .
Моето момче го приеха в пета езикова с АЕ ,но първото му желание е първа езикова с АЕ дали мислите ,че има шанс за там с бал: 32.714 ? Става въпрос за Варна

# 311
  • София
Преброяване на приетите в 91 НЕГ
helli_sun
Кармела
eslanchice
RobotIT
koskon
nadetoat
dtra
Geri67
malinka.d

Ами то само форумски деца тази година Heart Eyes

Ако Кармела съм аз (Carmela Biscuit), моето дете е прието по първото си желание, което
е СМГ с немски език (и е на седмото небе от щастие днес  Grinning).

# 312
blitz.bg. 26 юни 2012, 18:15
http://www.blitz.bg/news/article/144238
Кандидатстващите в софийската немска гимназия отново са сред най-умните деца. За поредна година с най-висок минимален бал на кандидатстващите след 7-и клас са именно тези ученици, които опитаха силите си в нея.
В класацията следва математическата гимназия в София, после са Първа и Втора английска, испанската и френската гимназия.
Изненадващо е, че най-много ученици са пожелали да учат във Втора английска, следвана от Търговско-банковата гимназия.

# 313
  • София
Кармела,......  bouquet

# 314
  • София

ganis, благодаря ти    Hug

blitz.bg. 26 юни 2012, 18:15
http://www.blitz.bg/news/article/144238
Кандидатстващите в софийската немска гимназия отново са сред най-умните деца. За поредна година с най-висок минимален бал на кандидатстващите след 7-и клас са именно тези ученици, които опитаха силите си в нея.

Значи ли това, че blitz имат вече статистика, или четат bg-mamma  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт