Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - тема 5

• 64 369
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
На мен пък и 2-та пъти само Коновалова лично ми звънеше.

# 706
обадиха се след като звънях 3 пъти. успях да получа инфо към 17.30ч. разгеле!

# 707
преди трансфер се бие някаква инжекция -  успокоително или нещо такова. та въпроса ми е когато съм по фонда, тя заплаща ли се и евентуално колко струва?

# 708
При самифинанса си я купих,ама нямам спомен за нищо.А после по фонда нищо не ми казаха.

# 709
преди трансфер се бие някаква инжекция -  успокоително или нещо такова. та въпроса ми е когато съм по фонда, тя заплаща ли се и евентуално колко струва?
Не се заплащат отделно, при мен бяха 2, едното но шпа - мускулно и диазепамче  Crazy едното да ти отпусне мускулатурата, а другото да се позамаеш и да не мислиш и шаваш много. Познавам момиче, чийто трансфер беше без никакви успокоителни  Peace, пак беше по фонда, не мога да ти кажа съображенията за това обаче.  Peace Друго, което ми е странно за пълния мехур - моят не беше.

# 710
преди трансфер се бие някаква инжекция -  успокоително или нещо такова. та въпроса ми е когато съм по фонда, тя заплаща ли се и евентуално колко струва?

Аз не съм доплащала нищо по фонда. Опита който си самофинансирахме също. Платих цената за стимулиран цикъл  ИКСИ и не съм доплащала никакви инжекции и консумативи.

Момичета въпроса ми за смените на доктор Коновалова все още е в сила, нека ако някоя от вас знае да пише...не е спешно, но ми се иска да я видя преди празниците...

# 711
  • СОФИЯ
Ванеска днес бях до клиниката д-р Коновалова беше там  Hug Hug Hug Сега влизам в темата ако го бях направила по рано и знаех за въпросът ти щях да я питам днес  Peace
Сори ...

Хътче не се плаща мила  Hug Hug Hug
А мен още ме боли мястото дето сестрата ми надупчи дупето Mr. Green

# 712
hut, на мен и 2-та пъти са ми били деазепам, не се заплаща Peace. Стискам палци  Praynig Praynig

# 713
лока, как си мила?

момичета, благодаря на всички за отговорите  Hug

аз вече минах процедурата и съм доволно друсана  Crazy незнам какво ми биха ама още ми се мота главата  Crazy  даже ми дадоха и някаква свещичка, която не я запомних каква беше.

искам да дам инфо на момичетата, които са по фонда и ще замразяват ембриончета. самото замразяване се поема от фонда, но съхранението за минимум 6 месеца се заплаща и в момента е 275лв. това го научих днес и не бях подготвена финансово.

на всички пожелавам много успех  Peace

# 714
Май месец като правих инвитро по фонда беше същото - и аз не знаех за съхранението , но не беше проблем да го платя веднага . Като се прибрах преведох парите по сметката им.

# 715
танче, то не е проблем да се преведат и по-късна, ама е хубаво човек да може да си направи сметката по-рано. все пак не са 10-20 лева  Hug

# 716
Здрав ейте момичета днес ми беше пункцията наистина нямало нищо страшно  Laughing .Много добре се чувствам но имам само 3 яйцеклтки Sad дано поне 1 се оплоди утре ще ми се обадят baby_neutral

# 717
CILEK, дано и 3-те се оплодят и да са качествени Praynig Praynig

чакам за 3-ти опит, но има да си почакам до към лятото Simple Smile. Стискам всички палци за теб Praynig Praynig Praynig

# 718
Благодаря ти Loka   bouquet . hut стискам ти палци baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 719
cilek, пожелавам ти и 3-чките да се оплодят и да са перфектни  Peace

лока  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт