Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - тема 5

• 64 370
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Mierin аз говорих с док по телефона, само за да уточним спирането на лекарствата и кога да отида на преглед, за да се види как функционират яйчниците и дали всичко е ОК. Ще ходя на 27 иили 28 декември (тогава би трябвало да ми е 11-12 ден от цикъла, който още чакам). Ще говоря с нея дали не трябва да се направят някакви изследвания защо не се получава имплантация ( това беше втори опит).

# 691
  • СОФИЯ
diamanda и на мен ми беше 2 ри опит. Да и аз смятам да намима на 27 или 28 до клиниката хем да си взема документите за Фонда ако са готови хем ако Андреева е там да вляза и да говоря с нея. Въпреки, че съм взела решение да напусна клиниката тя трябва да ми обясни все пак какво се случва и защо според нея вече имам 2 неуспешни Инвитро опита  newsm78

Не знам има момичета който са пациентки на клиниката от дълго време /аз съм от 2009г./ но аз като, че си направих заключението. Може да не се хареса на някой момичета това което смятам но определено според мен най слабото звено на клиниката са ембриолозите.

# 692
  • София
определено според мен най слабото звено на клиниката са ембриолозите.
За мен също,но,за съжаление,не само в нашата клиника,а,за още по-голямо съжаление,именно те са хората,от които до най-голяма степен зависи успеха на опита  Sad
Стискам ти палци по-скоро да съберете финансите и да не се налага да ползваш парите на Фонда за поредната клиника тук  Hug

# 693
  • София
Миеринче, съжалявам, че така се случиха нещата с теб  Hug Hug Hug

Съгласна съм с мнението ти за ембриолозите Rolling Eyes и смятам, ако втория опит, който в скоро време трябва да стартирам, е неуспешен, също да се насоча към друга клиника.  Thinking

# 694
Миеринка  Hug съжалявам.. много ме е яд и е жалко когато няма кой да даде отговор на всичките въпроси,които те измъчват след всеки неуспешен опит  #Cussing out Аз също съм решила да си поговорим сериозно с док след неуспеха на ИКСИ-то.
В деня на трансфера ми ДОЧУХ от сестрите,че нямало да се състои и останах като гръмната  #2gunfire През цялото време никой не се обади,ше ще го отложат,под предтекст,че били чакали до последно дали ще продължи деленето на Я,или не  Shocked Егатиии
Иначе уж ние сме с неизяснен фактор,при мъжа ми има леки отклонения в показатели като подвижност и преживяемост (затова правихме ИКСИ),но док упорито твърди,че той няма нужда от уролог-андролог и постоянно споменава за разни витамини и т.н. Той пък нещо загуби доверие в нея като че ли и сега се чуди дали да не посети мъжкия  Mr. Green доктор на своя глава....дайте някакви съвети плссс  ooooh!  Hug

# 695
пипилотка, щом мъжа ти го чувства така нека да отиде на своя глава при другия доктор. даже може да потърси и 2-ро мнение  Peace

вие при кой доктор сте?

# 696
# 697
  • СОФИЯ
pipilotkaaa благодаря ти за думите  Hug Hug Hug
Не съм те следила и не знам как вървят нещата около теб  Hug Hug Едно ИКСИ ли имате само правено  Peace
Мила смятам, че е важно да имаш доверие на лекуващият си лекар. това е много важно.
Съпругът ти може би има основателна причина за това да загуби доверието си в Тимева не знам  newsm78 ти имаш ли и доверие ???? Знам също така, че трябва и двамата да сте на едно мнение за това кой да Ви лекува Hug Ние без да имаме някакви проблеми от мъжка гледна точка имахме час при уролог. Ясно е, че всеки случай е различен  Hug

# 698
Да,Миеринко,това ни е 1 опит ИКСИ (имам 4 неусп.ИНСЕ).
Относно доверието-имам и естествено,ноо след канселираната процедура доиде и веднага ми предложи да оправим документите за фонда,вместо да поговорим за причините за неуспеха.Той мъжа ми затова и се беше напушил,ама то тогава съвсем други неща ми бяха в главата,тя пък бързаше за друг трансфер и така...Аз си поисках епикриза и тя малко се учуди защо ми е,но каза след 10-ина дена да отида да си я получа.Та тогава мисля да се подготвя с въпросите  Mr. Green

# 699
 Hug Момичета успех. Аз съм доволна от Ирена Антонова, и Милачич е факир, ние имаме сериозен мъжки фактор. Имам един трансфер на един  бластоцист, имаше имплантация  Cry, но всичко свърши в 8г.с. Докторката ми е Тимева. Мисля, че всичко е комбинация от лекар, ембриолог, техника, моментно състояние и доза късмет.

# 700
пипилотка, досега съм чувала само хубави отзиви за тимева, но всяко правило си има изключение. направете това, което мислите, че е най-добре за вас. ако трябва сменете и клиниката. важно за вас е да имате успех  Peace

# 701
Хът Hug успеха е най-важен,да! Не мисля да сменям клиниката поне засега,нито Тимева.За нея само хубави неща съм чувала и аз,затова и се доверихме.Само дето ми се струва,че ако не я попитам за дадено нещо,изобщо няма да ми обясни сама.Не съм била при друг лекар,за да мога да си правя сравнения,но в редки случаи Арабаджи ме е преглеждала и надълго и нашироко обяснява какво се случва,как би трябвало да се процедира и т.н. още преди да съм попитала.При Тимева такова нещо няма-влизам,сядам,ставам,през това време ми се пише рецепта или някакво изследване се назначава и се разделяме до следващия път  tooth

# 702
Момичета знете ли графика  на доктор Коновалова за тази седмица? Може и на лични да пишете. Благодаря.

# 703
два пъти от сутринта звъня да видя как се развиват ембриончетата и от рецепцията казват, че ще ми се обадят ембриолозите, но никой не се обажда до този момент, а вече е почти 3 часа #Cussing out може ли да ме държат така на тръни  #Cussing out

# 704
  • София
два пъти от сутринта звъня да видя как се развиват ембриончетата и от рецепцията казват, че ще ми се обадят ембриолозите, но никой не се обажда до този момент, а вече е почти 3 часа #Cussing out може ли да ме държат така на тръни  #Cussing out
доколкото си спомням, ембриолозите ми звъняа след 15-16ч. и всеки ден беснеех по този повод.
Стискам палци да са перфектни ембрионите Хътче Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт