Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - тема 5

• 64 374
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
hristina21  newsm10  CILEK,всичко наистина минава леко,за броени минути,НЕ се плаши  Peace Аз също бях доста стресната преди пункцията,но се оказа напразно...Както казва д-р Николаев:пий си лексотанчето и не изпадай в черни дупки  Joy Успех!!!

# 676
Здравейте

Може ли да ми кажете за колко време е готов кръвния тест за бременност в Щерев?

# 677
Благодаря ви момичета дано всичко мине наред.hutстискам ти палци  baby_neutral

# 678
  • София
Здравейте

Ако отидеш между 8 и 9 сутринта, ще е готов към 10.30 -11, пращат кръвта в Цибалаб напоследък затова се бавят, преди ставаше за около 40 минути

# 679
Здравейте

Ако отидеш между 8 и 9 сутринта, ще е готов към 10.30 -11, пращат кръвта в Цибалаб напоследък затова се бавят, преди ставаше за около 40 минути

Благодаря ти!

# 680
Здрвейте !!! По другите теми чета, че на момичетата преди трансфер в някои клиники слагат среда, лепило , РВМС /съжалявам, ако бъркам наименованието/. На някоя от вас слагали ли са? Поне на мен досега не са ми предлагали въобще има ли практика в Щерев  newsm78

# 681
  • София
Не,няма "лепило".Ембрионите ги трансферират със средата,в която са били. Това,което се прилага тук,е ко-култивиране,но,само след неуспешен опит и,когато лекарката ти види смисъл в това,да ти го предложи,напр. при пълна липса на имплантация.

# 682
  • София
PBMC , не е равно на лепило, така нареченото лепило, което слагат в другите клиники е просто хранителна среда, в която гледат ембрионите.
Ето инфо за PBMC http://www.zachatie.org/arti/ARTi_broi_03.pdf

# 683
  • София
PBMC , не е равно на лепило, така нареченото лепило, което слагат в другите клиники е просто хранителна среда, в която гледат ембрионите.
понякога го наричат лепило, но слагат лекарство, като преди това са правили биопсия, за да видят състоянието на клетките в ендометриума.
А понякога слагат само хранителната среда.

# 684
С лепило или без лепило ако е писано ще стане Peace

# 685
С лепило или без лепило ако е писано ще стане Peace
newsm10

# 686
  • СОФИЯ
Момичета за колко време подготвят в клиниката документите за Фонда. Днес си дадох поръчката  newsm78 Питам за да знам дали ще се класирам преди нова година да ги подам във Фонда....

diamanda говори ли с докторката си след отрицателния тест  newsm78 newsm78 newsm78
Аз не съм говорила за сега ...
Но на мен доста ми станаха отрицателните тестове и най вероятно след нова година ще потърся и друго лекарско мнение  newsm78

Krisita кога е теста  newsm78 следя те но нещо не пишеш  newsm78

# 687
  • София
mierin,ако не е за първи опит по Фонда,моите, и двата пъти бяха готови още същия ден-за 10 минути само ми попълниха епикризата

# 688
  • София
Моите за 1ви опит бяха готови за 15 мин., след прегледа, стига Бъндарска да е там.

# 689
  • СОФИЯ
mierin,ако не е за първи опит по Фонда,моите, и двата пъти бяха готови още същия ден-за 10 минути само ми попълниха епикризата

Хриси за 2 опит са ми  Hug
Тогава в понеделник ще звънна да питам може пък да са готови  Peace
Тит  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт