Проблеми с Булсатком

• 9 237
  • 16
  •   1
Отговори
Отняколко дни и не само сега липсват половината канали на оператора,само в Пловдив ли е така или и другаде?Има лошо качество,прекъсване на сигнала,а в Пловдив не е падал мм сняг.Бихте ли препоръчали друг оператор,който няма такива проблеми.Благодаря предварително.

# 1
  • София
Сателитна или IPTV ползувате ?

# 2
Здравей.
Абонат съм на Булсатком от години. И тъй като съм си купила апартамент от грешната страна на блока (не е с подходящото изложение, за да ми монтират чинията на терасата) , антената ми е поставена на покрива на блока. Абсолютно всеки път щом има сняг, силен вятър или просто лошо време, имам проблеми с телевизията - или изцяло загубва сигнал, или част от каналите ще липсват, или картината ще насича, всеки път е нещо ново. За съжаление, аз живея сама и нямам възможност да се катеря на покрива, когато вали сняг, за да почистя антената, трябва да ги викам тях. А техният срок за отстраняване на повреда е 3 дни. Тоест всеки път, когато е лошо времето, аз съм без телевизия най-малко за 24 часа. След снеговалежа миналата седмица, отново ги виках и когато дойдоха, казаха, че не било тяхна работа да оправят антената на покрива (???) и си отидоха, без да направят нищо. Подала съм оплакване, но не е в това въпросът. За съжаление, при всички оператори, които се предлагат на българския пазар, има проблеми - или нямат покритие в съответното населено място, или навън трябва да е вечна пролет, или каналите, които предлагат не си заслужват, цената изобщо няма да я коментирам.....
Ако някой ползва услугите на оператор, с който има по-малко проблеми, моля, нека сподели.
Благодаря.

# 3
И при нас е така. Винаги при лошо време: вятър, дъжд, снеговалеж или гръмотевици. Сигнала изчезва, докато не премине лошото време. Вчера идваха техници, обясниха ми, че проблем технически в оборудването няма. Причината била в много чувствителната клетка на антената.
Преди бяхме абонати на ITV Partner, но имаше проблем, около седмица останахме без телевизия, казаха, че се изгубил спътника. При тях не сме имали проблеми при лошо време, замислям се за връщане.

# 4
Със сателитна чиния сме.От няколко дни няма определени канали,обаче за наш късмет точно тези ,които редовно гледаме,axn,fox life,fox crime и пр.В момента няма лоши мет.условия,че да кажеш,че прекъсва сигнала заради това.Дори и при най слабият дъжд го има този проблем,а какво остава при снеговалеж или някой пороен дъжд.

# 5
  • София
Включете се към някой кабелен оператор. Предполагам в Пловдив има избор на такива. Ние в София сме на НЕТ1 и сме много доволни ,никога не е имало смущения в качеството на телевизията или липсващи канали .

# 6
Не съм в Пловдив, но и при нас беше така, в петък цял ден и вечерта нямаше сигнал. В събота сутринта приемника мистериозно беше изгорял и не работеше. Сменихме го, уж всичко беше наред, но снощи докато гледах" То" сигналът отново изчезна.
От много години съм им абонат, но вече много ми писна от качеството. Роса да росне и чакай да гледаш телевизия. Решила съм от следващия месец да мина на местна кабелна тв.

# 7
Днес взех брошурата на Ентри,но не съм доволна от каналите,които предлагат,Нямат точно тези канали,които гледаме,а именно Фокс крайм,Хистори Чанъл,Евроспорт 2.От детските има само три,дисни ченъл,супер седем и екидс.Май най разумната алтернатива се явява Виваком тв.

# 8
  • Пловдив
Днес взех брошурата на Ентри,но не съм доволна от каналите,които предлагат,Нямат точно тези канали,които гледаме,а именно Фокс крайм,Хистори Чанъл,Евроспорт 2.От детските има само три,дисни ченъл,супер седем и екидс.Май най разумната алтернатива се явява Виваком тв.
Куулбокс видя ли ги?

# 9
  • София
Разгледайте и предложенията на М Тел, асортимента от канали е завидно богат, зависи кой какво търси. Но ако сте свикнали с ТВ+ и Ф+ знайте че само Булсат ги излъчва .

Ето и един доста ценен форум за доставчици на услуги: http://dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=77

# 10
Ако телевизията на М Тел е с качеството на интернета, не мерси. Ще си треперя с Булсатком, но повече такава грешка няма да направя.

# 11
  • София
Ако телевизията на М Тел е с качеството на интернета, не мерси. Ще си треперя с Булсатком, но повече такава грешка няма да направя.

Ами не знам, не съм им абонат, но видях че в Пд имат покритие .

# 12

Ами не знам, не съм им абонат, но видях че в Пд имат покритие .
Само споделям за интернета.

# 13
И при нас е така. Винаги при лошо време: вятър, дъжд, снеговалеж или гръмотевици. Сигнала изчезва, докато не премине лошото време. Вчера идваха техници, обясниха ми, че проблем технически в оборудването няма. Причината била в много чувствителната клетка на антената.
Преди бяхме абонати на ITV Partner, но имаше проблем, около седмица останахме без телевизия, казаха, че се изгубил спътника. При тях не сме имали проблеми при лошо време, замислям се за връщане.

Здравей, и аз съм в Пловдив. При "кофти" време засича картината, но си признавам, че до сега никога не ми се е случвало 24 ч да нямам телевизия. С интернета /понеже ползвам пакет/ за 2 г ми се е случвало 1 път за 24 ч да нямаме нет, но тогава си спомням бяха едни големи дъждове и бяха "удавили" техниката Wink

# 14
От вчера нямам проблем с картината. Но предполагам, че при влошено време отново ще го има. Ако продължи така ще мисля за друг вариант. 

Общи условия

Активация на акаунт