Диагнозата " Винаги прав*а "

• 12 426
  • 120
  •   1
Отговори
# 60
Приемаш го като карма, ако няма как да го избягваш  Mr. Green/мъж , например, за когото те държат другите му положителни черти
които са:

* Кафеин - нито им омръзва, нито се отказват, не си ли чувала за енергийните вампири, тези са вид вампири, да.... Такива са си, черпят от злостта си.....

** Хареса ми как го е казала Ранча Мария - за 'царствено-снизходителния маниер', право в десетката. Те всичко разбират, пък останалите - плебеи...., глупави, недо..учили примерено или каквото и да било недо.....

*** Паси - да - агресивно търсят конфликт, и това ми хареса. Хранят се от него, да, вампиризъм си е при някои, не при всички естествено. А предишния пост, Славка, дето грешно бутала количката.....  Shocked  ooooh!

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 12:11 от Анонимен

# 61
  • София
Все едно моя мъж описвате.Сега ме "учи"как да бутам правилно количката и да правя кашата на бебето.

Това за третото бебе, което отглеждаш, а?  Laughing

# 62
Продължавам на съгражданката си поста
...как се мият правилно чиниите, как се сгъват дрехи, как се мие тераса, как се чисти хладилник
Очаквам съвсем скоро и включване по темата как се правят св

# 63
Искам някой тоя неща непрекъснато да ми ги показва - всеки път, когато има нужда. Ако може да се включи гладенето и готвенето Simple Smile

# 64
   Доста са неприятни, мда. Нещо ги напъва отвътре непрекъснато да доказват как винаги са прави и знаят най-добре, странна работа.

# 65
  • Бургас
Все едно моя мъж описвате.Сега ме "учи"как да бутам правилно количката и да правя кашата на бебето.

Това за третото бебе, което отглеждаш, а?  Laughing

Да,Бърди. Laughing
Цял живот ненаучена ще си остана.Слава богу,иначе е прекрасен човек-почтен,добър и ни обича.Пък и аз не съм идеална.Само нерви да имаш да изтрайваш лекциите му.На майка си прилича в това отношение.По-добре питайте нея как търпя. Mr. Green

# 66
Зависи от много неща, по-скоро - от останалите аспекти, ако човекът наистина е толкова ... идеален, сиреч гореспомененатите неща ги прави той  Wink, а не само да ходи по тебе и да намира маана /така ли се казваше по народному?/, щото иначе може да се окаже, че е най-обикновен сеирджия и заяделивец. Та, ако останалото е ОК, както казва Славка, с мед да го намажеш, нали... Та много зависи. Все пак, при положение че има тема, вероятно на някой му е прекипяло ...

# 67
Искам някой тоя неща непрекъснато да ми ги показва - всеки път, когато има нужда. Ако може да се включи гладенето и готвенето Simple Smile

Е това е истината - като знае и може всикчо най-добре ,ако обича да го прави сам Simple Smile

# 68
  • София

Е това е истината - като знае и може всикчо най-добре ,ако обича да го прави сам Simple Smile

Ооо, и за това има готов отговор, майка ми ми казваше - аз знам как да го правя, ама ти трябва да го правиш, за да се научиш  Laughing
Като вече можех да го правя и й казвах - вече мога, няма нужда да се уча - тя казваше - браво, много хубаво го правиш, вече само ти ще бършеш праха (примерно де).  Laughing

# 69
И какъв е извода? Едните - ги избягвате, другите - ги търпите. Е, ако тя няма как да го избегне този човек, какво остава? Да си вика до откат 'Да, да', и - кучетата си лаят, керванът си върви. Ами ако не иска да се обезличи покрай него, ако държи на себе си?
Е, то не е нужно да се обезличава.Нека си държи на мнението и принципите, просто не е задължително да уведомява "винаги правия".Той просто си живее със заблудите ....    Simple Smile

Все едно моя мъж описвате.Сега ме "учи"как да бутам правилно количката и да правя кашата на бебето......................
Продължавам на съгражданката си поста
...как се мият правилно чиниите, как се сгъват дрехи, как се мие тераса, как се чисти хладилник
Очаквам съвсем скоро и включване по темата как се правят св
А на гореспоменатите мъже направо им делегирам и бебешката количка и каша, и чиниите, и дрехите и абсолютно всички задължения, с които се справят толкова по-добре от мен.   Laughing

# 70
  • Бургас
Кас, моят мъж е такъв, настръхвам цялата като започне изречението с "Абе, не е точно така.....". Лошото е, че в повечето случаи наистина е прав Tired Е, вчера за малко да го сваля от колата, добре, че нямам право да спирам на мост Mr. Green Нищо, че пак беше прав Joy

# 71
Да де, въпросът е да правите напук, нищо че не сте прави  Laughing

# 72
  • Бургас
Да де, въпросът е да правите напук, нищо че не сте прави  Laughing
Ами, не, не е в това въпросът. И в конкретната ситуация, правотата му се потвърди доста по-късно Mr. Green Просто си имаме уговорка: шофира той - аз мълча; шофирам аз - той мълчи. Аз винаги си спазвам уговорките Crossing Arms

# 73
   Всезнайковците са психологически неприятни, затова ползата от правотата им е точно никаква. На практика има значение основно  как ще поднесеш, тая правота, ако го правиш твърде самоуверено и снизходително, хората я възприемат като агресия и не я приемат.
  Въпрос е на култура на общуване.

# 74
  • София - Рим и обратно
На майка си прилича в това отношение.По-добре питайте нея как търпя. Mr. Green
О, уцелили сме еднакви комбинации мъж-свекърва с теб  Simple Smile. И моите са перманентно прави, но пък иначе - изключително свестни, честни и добри хора. Аз с тях се оправям лесно - не се разправям, мълча си и си правя това, което съм си намислила и което смятам аз за правилно. Мъжът ми дори е признавал, че се възхищава на тази ми способност (в моментите, когато не ми е бесен на твърдоглавието де) и казва, че ако бях като него, щяхме да сме се изпозастреляли на 2рата седмица Mr. Green. Той поне си осъзнава негативната наклонност да се смята винаги за прав.

Общи условия

Активация на акаунт