Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 440
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте сладкишки  Hug

Фиксче, ще те чакаме да разказваш. Много се радвам мамита като споделяте как е минало раждането или как са бебешоците.
Изобщо не знам, по-скоро не подозирам какво ми предстои и какво ще ми се случи "отваряме нова страница в живота си" както вика моя мъж.
geni_66 името и на мен много ми харесва има някакъв заряд в него. Ние сме измислили именцата още преди 10 години, докато бяхме гаджета , само ако се бяха родили две наведнъж и еднополови едното щеше да се измисля в движение  Grinning
За климатиците не съм много компетентна, но да споделя ние имаме два  Панасоник 9-ка в спалнята и Тошиба 12-ка в хол/кухня. Доволни сме и от двата, но на мен Тошибата ми е някак по-тиха, като че ли не пука толкова пластмасата. Прочети набързо в някои фороми така ще добиеш някъква представа. Свекъра и свекито имат и Мидея, не са имали проблем и с нея, а свеки я експлоатира доста не правилно - много високи и ниски температури, понякога работи на отворен прозорец и много често почти целогодишно  Shocked
Леле сега си погледнах лентичката след една седмица влизам в девети  #Crazy

# 121
  • на земята
Зравейте и от мен,РЕНИ аз ти бях писала,че сутиените са по големи от номера който са..)))И аз така добре,че поръчах един по малък,много са удобни супер съм си тях..)))   ФИКСИ  Hug..      rali1213 ,всичко ще е наред ,не се плаши..)))  И аз си имам име,но само за момиченце ..))) Какво ще правите днес момичета,май става за разходка ,навън засега е добе (тук в Ст.Загора)

# 122
Във Варна е чудесно, леко прохладно, грам не е жега.
Момичета не знам откъде ми хрумна, ама така ми се припи Сангрия направо не мога да си я избия от главата. Вие обичате ли?

# 123
Момичета не знам откъде ми хрумна, ама така ми се припи Сангрия направо не мога да си я избия от главата. Вие обичате ли?

Ако е това http://www.az-jenata.bg/article/780/Sangriya/, вече съм фен. Обожавам червено вино. Но... в момента грам не ми се пие  Rolling Eyes

# 124
Точно това е, но се получава много леко и газирано питие, с плодовете и леда е много свежо за лятото. Естествено, ние ще трябва да почакаме да се почерпим за съжаление....

# 125
Докато се сещам, че забравих да напиша Шайни, честито усещане Hug, честито и на Дрън за новото попълнение в сем. да им е живо и здраво и тъкмо щях да питам какво е това сангария newsm78
лаленце, беше ми писала, но аз вече го бях поръчала много съм бърза Joy исках по-голяма чашка и затова взех по-големия размер след като се чух с човека от фирмата, той ми каза че размер Л е с чашка между ц и д и взех хл., на мен ми трябва 80/85 мах с чашка по-голяма от Д.

# 126
Точно това е, но се получава много леко и газирано питие, с плодовете и леда е много свежо за лятото. Естествено, ние ще трябва да почакаме да се почерпим за съжаление....

ще почакаме, година, две, три Simple Smile
аз сънувах няколко пъти мартини... мммм, с лед и много маслини...

# 127
стига с тези приятни коктейлчета,че на мен пък ми текат лигите за джин с тоник с много лед и лимони ммммм как го обичам  Laughing

# 128
Ооох, тази сангрия как ще я нападна, ама веднъж да родя! Така ми се пийва червено вино, коктейли, алкохолни пуншове. Не знам, ама тоя зимен сезон, мъжо да зарежда бъчвата с червено вино, че имам цяла година да наваксвам.

Не знам, душички, ама откакто забременях такава цица изкарах, че съм с два номера нагоре, смених всички сЮтЮени  newsm62 newsm62. Мъжо така им се радва, ама с това си остава милия, много му е зле положението, само въздиша и кара на спомени, хахаха.

# 129
Моля ви пратете и на мен линка за сутиените че вече съм като доина крава и ми е трудно да си намирам.

# 130
Хеххе, каквото точим лиги, ще каже някой че сме група весели пияндета изпаднали в алхолна абстиненция Simple Smile   Drunk Wine Glass cheers

На мен пък гръдната ми обиколка спадна към 5-тия месец, първо бяха огромни (в сравнение със скромни ми размер като не бях бременна) и после изчезнаха и сега пак са по-големички, ама нищо като в началото. Като се налеят с мляко след раждането пак ще пораснат, не че се натискам много де, харесвам си малките цицки  Laughing  bombs

# 131
Ами аз винаги съм била с 85Б,а сега търся 90Д....нямам думи,но наистина има лек спад в растежа за сега.

# 132
Хеххе, каквото точим лиги, ще каже някой че сме група весели пияндета изпаднали в алхолна абстиненция Simple Smile   Drunk Wine Glass cheers

аз мисля да станем "група весели пияндета" - като родим и се съберем някъде Simple Smile

Ами аз винаги съм била с 85Б,а сега търся 90Д....нямам думи,но наистина има лек спад в растежа за сега.

и аз така, ама като се изправя, на фона на корема не изглеждат големи. А моя все им се радва - и В, и С, и D...

# 133
Ох, то на фона на тоя голям корем и внушителното ми дупе взе да се губи  Grinning Grinning

Аз D чашката отдавна я подминах. Скапвам се от мазане, да не се нацепя, ама мисля, че като родя и кърмя, ще има поражения, няма начин.

# 134
Е аз съм доста по-назад в седмиците ,та те са преобладават ,но и моя е така настроен:)))Е как няма да има поражения,аз преди все исках по големи цици,но сега като си помисля че всичко това след кърменето ще е като"хавлиени чорапи с протрити пети" и изпадам в ужас.Но пък си заслужава всяка стрия и качен килограм.

Общи условия

Активация на акаунт