Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 438
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, пупенца!

Аз искам да ви кажа, че беба е будна от 4 часа и ме спука от шутове. Искам да спя, стискам очите, ама не става....станах ядох и пак легнах да спя, пак започна да играе футбол в корема. Явно не иска да спим и това е!

Шайни, честити първи движения! Много е хубаво, въпреки че някой път няма да можеш да спиш, хахаха.
Дрън, страшна закуска си спретнала на плажа.
Деси,радвам се мила, че се чувстваш добре!Май повечето от нас имат опит с този дискомфорт във влагалището и накрая не е нищо обезпокоително, но ако продължава, отиди на лекар, за да ти е по- спокойно.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 09:19 от poppy-fairy

# 106
Добро утро, поспаланки!
Друго си е да се спи на хладно, а  Joy
Днес имам задача да избирам климатик, дору-горе разбрах основните параметри. Някой, ако има предложения, да се включва, моля ! Може и на ЛС.

Рали, честита тапа и приятно разкрасяване. Не зачезвай за дълго, че сега тебе мислим. Ако трябва по една думичка драсвай!  #Onfire
Дрън, от няколко дни само почивки са ми в главата... Как ми се иска да седя на някоя тераса, с изглед към спокойното, синьо море, гушнала Сияна, която яде лакомо, а таткото ни гледа с умиление.   grinning039
Палчета за секциото и после да кажеш.
Шайни, честити движния тогава! Не мисля, че ще е рано за изследванията като отидеш...

# 107
Жени, ама тя твоята бебка вече си има име!!!!

# 108
Жени, ама тя твоята бебка вече си има име!!!!

И то много хубаво  Wink

Попи, малката танцьорка й е тясна квартирката май:) Леле 4 часа, сигурно си като пияна, следобед можеш да удариш една главичка ей тъй на...

# 109
Добро утро, пупенца!

Аз искам да ви кажа, че беба е будна от 4 часа и ме спука от шутове. Искам да спя, стискам очите, ама не става....станах ядох и пак легнах да спя, пак започна да играе футбол в корема. Явно не иска да спим и това е!

Да не е провокирана от вечерята ти... Моята вчера беше същата, но аз сутринта пих кафе с вафли заради запека, вечерта малко кола и докато гледахме снощи мача, имах чувството, че повтаря движенията на батковците. А е толкова тясно вътре....

Нашата принцеса си има име от почти 4-5 месеца, радвам се, че ти харесва Дрън Simple Smile

# 110
Жени, не мила, не съм пила нищо, което да я превъзбуди. Даже напоследък вечерям рано и нещо много леко, защото иначе трудно заспивам, едва дишам като ям повече.
Явно Дрън е права, тясна и е квартирката  вече newsm62 newsm62

И нашата дунда си има име, още преди да я "нарисуваме" и го бях измислила. Няма да я кръщаваме на никой, просто името винаги ми е харесвало и даже не сме се чудили много. Ще си го запазя за мен обаче засега, не че някой ще ми го открадне, ами от суеверия малко.

# 111
Айде наш'то бебе дойде на бял свят за 30 мин. Със секциото няма изненади общо взето. Всичко е наред и с госпожата и с госпожицата  Wink

Аз преядох май с кус-кус.

# 112
zdr momicheta. dobre sme, oshte v bolnicata. vsichko mina byrzo i lesno, rali da ne se plashi. pozdravi i shte pisha kato se priberem.

# 113
zdr momicheta. dobre sme, oshte v bolnicata. vsichko mina byrzo i lesno, rali da ne se plashi. pozdravi i shte pisha kato se priberem.

Hug Hug Hug

Айде наш'то бебе дойде на бял свят за 30 мин. Със секциото няма изненади общо взето. Всичко е наред и с госпожата и с госпожицата  Wink

Hug Hug Hug

# 114
Фикси, мила  Hug Радвам се че сте добре   bouquet

# 115
Добро утро тумбачета изписали сте света от снощи,много сте активни нещо,наистина май се превъзбудихме с двете бебчета за 2 дена  Party
Жени-66 аз за пръв път се присъединявам към групичката във facebook няма как да си ме изтрила преди
Деси тези бодежки изобщо не ги мисли,май всички си ги имаме,но ако искаш за твое успокоение иди да те види лекаря
Момичета никакви лоши помисли в главите,всичко със всички ще е наред,нашето именце също е измислено от 3 мес вече,но честно казано реших и в събота и неделя отиваме всичко да накупим,да знам че всичко си ми е в нас готово

# 116
Фикси, браво, мила! Герой си!

# 117
Много ти благодаря Фикси HugРадвам сье за теб!

Аз обаче ще тръгвам-отивам при майчето,че не ми се стои сама ooooh!Ако има нещо ще пиша  Hug
Целувам ви Heart Eyes

# 118
Браво, момичета! За два-три дни сте изписали старата тема, но сте започнали и новата. Hug Hug Hug
Попи, както винаги си направила невероятна темичка. Peace
Честити рожби на Ф/х/ и Дани!Да са им живи и здрави и много щастливи![/color][/b]
Жени Иванова, страхотна икона! Дай Боже да закриля всички бъдещи мами! Praynig

# 119
  • Варна
честито малко бижу на Дани, убедена съм ,че бебчето ще нададе бързо и много скоро ще радва мама и тати в къщи! newsm51

Рали , стискам палци............вече му е време на това бебе да се покаже Hug

Фикси  е героиня ,и аз искренно и серадвам , като за първо бебе го изтреля за има няма  2часа............  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт