Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 433
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • на земята
Честито на мама ДАНИ,да са живи и здрави и малката да надава бързо,чакаме ги !!!      lawyer ,стискме палци вичко ще е наред не сотаноло при теб..))) ПОПЧЕ ,няма те на скайпа,нета ми много лош има неква авария уж сега била отсранена   ooooh!

# 91
Дрън, ако преносиш, на 26/08 е св. Адриан...
На 07/08 имен ден има Валери, на 17/07 е Марин...
Иначе ми харесват Камен и Димитър /нашия татко се казва така/ засега.

Лойърче, браво за мерките. Всичко ще е ОК с изследванията  fingerscrossed

Ще устискате, Жени, всички ще си дочакаме реда!
 Hug Hug Hug

# 92
Милите ми те HugСтана ми толкова драго като си  прочетох смс-а,че сте се притеснили.
Аз днес малко се постреснах,защото аг-то в Ямбол ми каза да чакам едро бебе към 3700 ConfusedТа хукнахме в Сливен при доктора,който ще ме изражда. Прегледа ме и каза,че според него е по-малко и предложи да чакаме до 2-ри.Имам 3см разкритие и бебето е в таза слезнало...После отскочих до мама.Сега обаче два пъти в тоалетната имам кръв на салфетката.Първия път беше май със слузесто течение и помислих,че това е тапа newsm78Да ама майчето вика дали не било от бъркането при прегледа Thinking

На мъничкото човече,което се е родило пожелавам сили да се бори и порастне силно и красиво!
На Дани да и е честито и много кураж и вяра,че въпреки по-ранното излизане на мъничето всичко ще е ок! newsm51

# 93
Баш тапа е мило, щом има слуз! От преглед не може да кървиш така! Еми ще чакаме до 2-ри значи  Hug Hug

# 94
Баш тапа е мило, щом има слуз! От преглед не може да кървиш така! Еми ще чакаме до 2-ри значи  Hug Hug
Попи и аз така си мисля,ама все пак това в мен ще е рак...Значи никой не може да каже нищо,то си знае и това е smile3521

# 95
Тепърва ще те побърква рачо с настроения и странности, така че свиквай  smile3534  цял живот това те чака.

# 96
Рали Hug!Ние стискаме палци,ти кълки и ще си дочакаш 2,а и бебето само ще си реши кога да иэлеэне Heart Eyes

# 97
Рале с тая тапичка, май с бебка скоро ще си кажете здрасти очи в очи  Mr. Green Ей го де е втори, важното е всичко да е наред!  Hug

# 98
Здравейте мамета,

влизам да честитя и тук малката принцеса на Даниелка
Честито Дани да ти е жива и здрава и бързо да се връщате вкъщи с Ели

Поръчах от този сайт за който говорехте момичета две нощнички и един сутиен който ми е малко голям, той прелича на потниче. Много бързо дойдоха, поръчах ги на 26 и вчера бяха вече тук - http://bstyle.bg/bg/product.php?id=151 и http://bstyle.bg/bg/product.php?id=223

Рали имаш стиснати палчета и от мен  Hug

Благодаря ви за полезната информация  Hug

# 99
Добро утро,милички Hug
Тъкмо направихме кафенцето сега и му точа зъбки Hug
Днес мисля отново да прегледам багажа за болницата и да се поразкрася(до колкото е възможна мисията)Купих крем за депилация и мисля да пробвам до където мога с епилатор и после него ще включа.Взела съм боя за коса и стисках до сега,но май вече ме сърбят пръстите да се омажа Blush
Ако ми стане скучно ще ходя при майчето...Понеже мъжлето работи ми е по-спокойно като има някой оло мен HugЦелувки и хайде ставайте,галете корема , пийте кафе и търкайте очи Hug

# 100
Добро утро тумбачета  pregnant

Да наблеглем повече на морето и по-малко на манджарето  Wink

Рале, мятай разкрасителните процедури, че после кой знае кога ще му дойде реда.

Моя прителка сега трябва да ражда нейната беба с планувано секцио, много се вълнувам за двечките  Heart Eyes

# 101
Добро утро на всички коремчета Heart Eyes!
Аз кафето си го изпих,но на такава эакуска ,че и моренце не мога да устоя Laughing
Дрън-дрън стиснати палчета за приятелката ти Praynig!
Shyny,как си Hug?

# 102
Рали успех миличка,а на мама Дани и пожелавам много бързо възстановяване и малката принцеска бързо да си дойде при нея.Деска аз съм добре за сега,благодаря че попита.Надявам се че и при теб нещата са добре и притесненията ти бяха неоснователни.

# 103
Рали успех миличка,а на мама Дани и пожелавам много бързо възстановяване и малката принцеска бързо да си дойде при нея.Деска аз съм добре за сега,благодаря че попита.Надявам се че и при теб нещата са добре и притесненията ти бяха неоснователни.
Да май бяха неоснователни,слава богу.Ама трябваше да"заплаша"бебка,че ако не се поразмърда ще я водя при един местен дод-чудо,абе имаше ефект hahaha,дори тая нощ в 4 ме събуди милото Heart Eyes.Иначе ми се появи някакъв неприятен дискомфорт във влагалището дано отшуми,ако не ще звъня на док.-нашия си Wink.Последните изследвания и МБ бяха чисти newsm78пък да видим що эа чудо е.

# 104
Аз вчера си сложих последния Флажил и изчаквам да се изтече че да мода да проследя теча...после.Аз  и преди това нямах дискомфорт или усилено течение та не знам как ще се ориентирам.Така или иначе на 10.06 имам час и ще го питам иска ли да ми вземе контролно изследване или ще е рано.Да се похваля че днес докато се изкашлях бебо така се размърда че имах чувство че ток ми мина в корема.Това беше първия път в който съм убедена че движението в корема ми се дължи на него.

Общи условия

Активация на акаунт