Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 362
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Да и е честита малката принцеска Елеонора на Дани! Да е жива и здрава и много да я радва!

Всичко е добре, когато завършва добре, щом и двете са стабилни, значи имаме чудесна новина! Дай Боже скоро да ни пише, че са си и двете у дома!

# 76
дайте и аз да се присъединя към групичката във facebook

Деси, сега видях коя си във ФБ. Извинявай, че те изтрих предния път Simple Smile Ама тогава нали чаках една друга мама и реших, че съм объркала нещо.... Сега се поправям!

# 77
Честита да е малката Елеонора на Дани  newsm51 Нека папка лакомо и да наддаде бързичко за успокоение на мама и тати.  Да им е жива и здрава!

# 78
ЧЕСТИТА СБЪДНАТА МЕЧТА,ДАНИ!И скоро да се гушкате в къщи Hug
Рали 123 е при майка си ,2в1са Heart Eyes

# 79
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ДАНИ,ДА Е ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ НА ДАНИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯНЕ!
Много се разчувствах от новината,дано всичко е наред и с двете!
ФИКСЧЕ,ЧЕСТИТА СБЪДНАТА МЕЧТА  И НА ТЕБ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ОТ ТУК НАТАТЪК!
Аз неотлъчно ви чета,всеки ден,ама нещо ме домързява напоследък.Общо взето съм добре,като изключим туй-онуй-почти не спя вечер,имам страхотни киселини пак,и болки си имам от време на време,ама стискам зъби,така ще е.Броя дните до деветия месец,22 останаха, Laughing,дано устискам поне дотогава,че нещо ме хвана шубето днес.
Прегръщам ви всички Hug,лека и спокойна вечер от мен,утре ще пиша повече.

# 80
Броя дните до деветия месец,22 останаха, Laughing,дано устискам поне дотогава,че нещо ме хвана шубето днес.

И аз така, и днес с новината за Дидка, направо си се замислих как нямам един чорап за Бебето. Дето ще се казва Бебе  Mr. Green

Днес още една стратегия минах, списък с всички български светци. Оказа се малко нормални имена има между тях...

# 81
Броя дните до деветия месец,22 останаха, Laughing,дано устискам поне дотогава,че нещо ме хвана шубето днес.

И аз така, и днес с новината за Дидка, направо си се замислих как нямам един чорап за Бебето. Дето ще се казва Бебе  Mr. Green

Днес още една стратегия минах, списък с всички български светци. Оказа се малко нормални имена има между тях...

Дай насоки, ще помагаме!

# 82
Момичета, без притеснения! Като има беля да става, може да стане и в деветия. Нищо лошо няма да ни се случва и Даниелка и бебка също ще бъдат добре! Дайте да си мислим хубави неща, параноята до нищо хубаво не води!

Дрън, давай да помагаме наистина! Аз съм готова почти с всичко!

# 83
Момичета, насоки няма. Няма букви, няма нищо. Имам 20 имена които се ядват и това е... Днес Жени Ив. като я сложи иконата и се замислих за Стилиан, ама после пък си викам звучи ми по-добре Стелиан, и после влязох в още по-дълбоки разсъждения че всеки път ще трябва човека да пояснява как се пише точно името му и се отказах, и ей тъй си се лутам  newsm78

# 84
Стискам палци на майчето и беба по-бързо да се приберат вкъщи и да се гушкат много.   bouquet
Честно казано като го прочетох и си спомних какво ми беше с дъщеря ми и сега и мен ме хвана шубето.  Tired
Момичета, днес с каката се разхождахме, но като се прибрахме ме сряза на няколко пъти отдолу, болката беше ужасна. Случвало ли ви се е подобно нещо?  Tired

# 85
Да, Аера случвало ми се е. Бих описала болката сякаш ме промушват във шийката, много неприятна крайткотрайна болка. Все още я усещам понякога, в моя случай казаха че е нормално, но все пак питай на следващата консултация.

Момичета, без притеснения! Като има беля да става, може да стане и в деветия. Нищо лошо няма да ни се случва и Даниелка и бебка също ще бъдат добре! Дайте да си мислим хубави неща, параноята до нищо хубаво не води!

Далеч съм от параноя. Имам много близка роди в 33 г.с. бебчо 1700, жив и здрав, сега е един малък сладък дундьо, пу-пу  Simple Smile С Дидка също ще е така  Peace Просто се замислям, че трябва да се подготвям вече...

# 86
Дрън,не се тревожи,мила,и нашето бебе няма име още Laughing
Още във втория месец намислихме,на свекървата,Вероника,ама напоследък обтегнахме отношенията доста и се отказахме от името.Аз се ядосах и реших,че май на никого няма да го кръстим,спряхме се на Кристина и Мария Магдалена,ама и между тях не можем да решим Laughing,тъй че споко,не си сама.А за твоето колебание-на мен Стелиан повече ми харесва.
Иначе за покупките имам дрешки,шишета и количка,нищо друго.
newsm10,няма да мислим за раждане още,ще стискаме кълки и всичко ще е наред!

# 87
Момичета, днес с каката се разхождахме, но като се прибрахме ме сряза на няколко пъти отдолу, болката беше ужасна. Случвало ли ви се е подобно нещо?  Tired

Не е желателно да те срязва. Най-добре преглед!

# 88
  • Стара Загора
Да е живо и здраво съкровището на Дани,нека бързо наддаде,много да радва и слушка мама и тати.На мама Дани бързо възстановяване и си я чакаме да ни навести  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ивка не ни дръж в такива дълги срокове в неведение,мислихмете!!!Радвам се че си добре  Hug
20 дни ли ни останали до деветия,тя затова моята доки днес ми вика още 20 дни да устискаме и вече няма да я е страх.Дано устискаме всички задружно  Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 21:23 от {Женя_Иванова}

# 89
Ехее две вечери не съм влизала и вече има нова тема Simple Smile браво на вас!
Че и две нови бебета Simple Smile честито и на двете мами, да са им живи и здрави бебоците   bouquet
При мен няма нищо ново, работя си, остават ми броени дни и влизам в 9-ти месец Simple Smile
Бях на преглед вчера, всичко се развива перфектно, бебето не се е обърнало и е много вероятно да раждам секцио, защото вече е голямо- 2, 500 кг. и му е тясно, за да се завърти. Утре отивам, за да ми пуснат изследвания- кръв, урина, микробиология... стискайте палци всичко да е в ред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт