Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 330
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
благодаря ви, аз все още се опитвам да се свържа с доктора,сестрата ми предложи дуфалак, но каза да опитам да говоря с него. Преди ходех по 2-3 пъти на ден, сега след болницата вече 6ти ден несъм. Май ще изтичам до аптеката ако до час не успея  да го намеря

# 61
  • на земята
Мамчета кой ми прати покана във фейса,да знам да не добавя някой чужд,незнам имената  Joy

# 62
Мамчета кой ми прати покана във фейса,да знам да не добавя някой чужд,незнам имената  Joy

аз Simple Smile да те видя от къде познаваш Кольо ти....

# 63

и аз ти пратих също Simple Smile

# 64
сладурки ето ме и мен да се отчета много добре се развиват нещата бебчо вече е 1944гр.шийката и плацентата са ok много съм щастлива  Party,само притеснението ми остава всеки път.Аз ви казах че до 2-3 дни ще имаме още едно бебенце,щом още Рали не се е отчела,Попи е права че намирисват нещата,дайте и аз да се присъединя към групичката във facebook

# 65
  • на земята
Оф нета много лош стана ,дано се оправи  ooooh!   geni_66  Joy,ами той е в една компания с мои приятели, и от там,не много добре де ,но ми прати покана преди много време,добро момче е  :35:f_desi ,брво за хубавите новини..)))АЗ отивам за хималайска сол  Laughing 

# 66
Здравейте мами  Hug Hug Hug .Няколко дена ме  няма и сте изписали темичката че и нова сте почнали  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.Аз пак съм си по болници вече за незнам кой път .Този път малкото се разболя от пневмония и аз с нея и за  капак от притеснение ли от какво получих болки и ме приеха в родилно хубаво че са през етаж и сега нея я изписаха и аз съм тук но утре си отивам че няма смисъл да стоя болките спряха и по добре вкъщи .Определихме дата за секцио другата седмица ще се гушкаме с бебка трябва да стискам още малко.

# 67
Мари, браво миличка. Още малко зор остана. Вчера като правих темата и си мислех за теб, че ти идва реда!

Искам да ви кажа момичета, че юли и август ще имаме истински бебевалеж!

# 68
Браво на бебо, Деси !!!
Мари, мила, ще ти стискаме палци, а ти стискай кълки до датичката  Hug

Мен нещо ме хвана страх - сега като махнете Рали, после Мари /живи и здрави да са/ и то кой остана на първа линия.... ? Sick

# 69
Мен нещо ме хвана страх - сега като махнете Рали, после Мари /живи и здрави да са/ и то кой остана на първа линия.... ? Sick

Ха-хахаха. Еми ти пък вечно бременна ли искаш да си, Жени?

# 70
Момичета, минавам да ви кажа, че Даниела_Ди си има бебе, секцио по спешност, Елеонора, 40см и 1700гр  Simple Smile

# 71
Блонди, благодарим ти!
Предположихме че има нещо, важното е че и двете са добре!

# 72

Ха-хахаха. Еми ти пък вечно бременна ли искаш да си, Жени?

ох, на моменти искам вече да я гушкам, ама на моменти ме хваща шубето. Няма угодия...

Милата Дани, днес пак влизах да я търся дали не е писала нейде !
Бързо възстановяване, миличка и скорошно наддаване на малката Ели, да се гушкате вкъщи с тати !!!

# 73
дано всичко да е наред с Даниела и малката кукла,всички да стискаме палци  Praynig Praynig Praynig

# 74
Чета сега при августинките, че са добре и двечките, била в Шейново Даниелка  Praynig
Както каза Жени, да наддава бързичко принцеската, да си я гушкат вкъщи  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт