Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 327
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Купете си морска сол, ама истинска, а не йодирана. Аз си хапвам солчица, но полезна. Хималайската сол я продават в здравословните магазини, можете да си я поръчате и по интернет.
Ако ядете истинска сол, не само че не вреди, ами и допринася за преминаването на течности в клетките.

Линк с инфо:

http://www.promar-bg.com/solfakti.html

# 46
Стефка Пашанкова ми е името, може би така ще ти е по-лесно да ме намериш, Жени  Hug

добавих те Simple Smile Много сте сладки с половинката Simple Smile
Допиши се, ако искаш във файла - под снимките, в под-менюто - files

# 47
  • на земята
 poppy-fairy ,как да знам дали ще е истинкса,от този сайт който публикува може ли да се поръчва  newsm78

# 48
poppy-fairy ,как да знам дали ще е истинкса,от този сайт който публикува може ли да се поръчва  newsm78

Не трябва да е йодирана, мила. От този сайт мисля, че не можеш да поръчаш, но някой сайт на здравословен магазин би трябвало да има.
Жени да каже от къде си купува хималайска сол в Стара Загора.

# 49
Понеже нещо не ми позволява да биша в ФБ : мерси че ме добавихте Simple Smile   bouquet Hug

# 50
Рали нищо не пише, надушвам новина май!

# 51
някой може ли да ми каже при проблем с ходенето по голяма нужда как се справя

# 52
някой може ли да ми каже при проблем с ходенето по голяма нужда как се справя

една мацка пие течен парафин.... друга си слагаше свещички Ева К, трети ядат круши, киви, мюсли, супи. А аз се мъча  Sad

Рали нищо не пише, надушвам новина май!

Тя не пътуваше ли вече в друг град на преглед  newsm78

# 53
  • Стара Загора
Лаленце аз си купувам от Био Здравословен Маркет- този от който аз пазарувам се марира на ул. Отец Паисий 47 /пресечна със улица Христо Ботев/ ORGANIC GREEN HOUSE - Здравословен & био маркет -

# 54
вчера изядох много кайсии, 2 супи,но ефект няма. Това вече ме притеснява, в петък ме сложиха на системи за задържане,понеделник ме изписаха.днес е сряда,от петък до днес не съм изпитала нужда да отида по голяма нужда. страх ме е и да се напъна понеже съм с контракции

# 55
  • на земята
 {Женя_Иванова},мерси миличка,спирката АЛАНА надолу нали там се намира магазина..)))Още довечера ще си купя..)))   : luz de la luna ,течни храни хапвай и киви на гладно,действа добре..организма свиква ..)))

# 56
вчера изядох много кайсии, 2 супи,но ефект няма. Това вече ме притеснява, в петък ме сложиха на системи за задържане,понеделник ме изписаха.днес е сряда,от петък до днес не съм изпитала нужда да отида по голяма нужда. страх ме е и да се напъна понеже съм с контракции

говори с доктора, ще ти предпише нещо, ако храна не помага.
майка ми е лежала много време в болница, бременна с мен, заради запек, не е шега.
мен също ме е страх да се напъна, да не скъсам конеца Simple Smile

# 57
Луз, ако е много зле положението, най-добре ги обсъди тия неща с док. Някои момичета така се задръстват, че ги слагат на системи. Не трябва да имаш запек!

# 58
Това със запека наистина не си е шега работа. Тези Ева Кю, обаче май някой спомена, че може да предизвикат контракции и ги е сменил с течен парафин, поне такъв спомен имам де.  newsm78 На мен Дуфалак ми помагаше в началото, но най-добре се консултирай с доктор.

# 59
  • Варна
За  запека има глицеринови свщички,напълно безвредни са..................аз така изкарах бременността.

П.С Оказа се ,че познавам Фиксчето лично Laughing......ама де да знам че е тя,днес говорих с нея ..........чувства се  добре  и  зетя също(годени са още преди да ни проличат тумбаците хахахах)

т

Общи условия

Активация на акаунт