Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 343
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мамета Hug

един два дни нямах интернет и един два дни не влизах и после няма изчитане  Laughing

Честито на Фикси, да е живо и здраво малкото съкровище
Попи, поздрав за темичката много сладурски снимки  bouquet
geni_66, беше ми отговорила за разсроченото плащане на стволовите, но въпреки не много голямата сума пак ще ни е трудно, тъй като изплащаме няколко неща освен текущите разходи, дано всичко да е наред и да не се налага на никой да ползва стволови клетки  fingerscrossed
luz de la luna, добре дошла тук мамите са като мехлем за душата  love001
лаленце, ти ли поръчва сутиени от скоро http://bstyle.bg/bg , дойдоха ли вече.
Женя И, как си мина ли обрива?
Благодаря на всички за полезното инфо целувки

# 16
Ето ме и мен тук,добре дошла на Луна и дано всички  караме докрай по реда си:)

# 17
Добро утро,милички Hug
Днес от 10:30 съм на лекар.Стискайте палци.Снощи много ме заболя и реших,че нама да се  ражда JoyМного боли и аз взех да се отказвам newsm53

# 18
  • Стара Загора
еее срамота чак на втора страничка да се запиша  newsm62
Добре дошла и от мен на Луна,бъди търпелива и всичко ще е наред  Hug  bouquet
Мина обрива Рени,сега само ми се белят ръцете и и е малко болезнено,но това е нищо във сравнение с това което беше  ooooh!
Аз мисля че точно Фикси поръчваше от този сайт и беше доволна

Св. Стилиян Детепазител,да закрила всички родени и неродени бонбончета в нашата прекрасна тема  Praynig
Рали стискаме палчета  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 19
Рали стискаме всички възможни палчета,и ако е решило да излиза.....явно днес ще ти е щастливия ден!Даже маи е по-добре да отидеш преди 10.30

# 20
Добро утро милички  Hug

Днес само кафе че много ни пораснаха дупенцата  Mr. Green

Рале, стискам палци за прегледа, викам ако не ти се ражда - ми недей! Стискай си кълки докато ти дойде кефа  Mr. Green

На всички тумбаланки мноооого прегръдки  Hug

Попи, нещо в лятна летаргия ли си, никаква те няма  Wink

# 21
Рали, стискаме палчета миличка.   bouquet
Ей, че хубаво започва този ден  Whistling.
Викам да изпием едно кафенце докато чакаме още благи вести.

# 22
С Дрън явно едновременно сме се разшетали. Айде едното ще е безкофеиново, да не се раздрусаме от толкова кофеин.

# 23
добро утро и от мен,всички май сме много ранобудни днес,аз от 4,30 съм будна и няма затваряне на тези очи smile3556 и само броя часовете до лекаря и само си казвам има 5 часа има 3 часа,оф май взе да ми изпушва куфара.Рали и аз стискам палци ще видиш че до 2-3 дни и ти ще си от успелите маминки Hug Hug Hug за всички

# 24
Тук съм, момичета! Една гадна досадна муха ме събуди тази сутрин и се опитвам да се преборя с нея, не мога да я утрепа и се отказах....

Рали, стискаме ти палци, няма къде да ходиш, аз ти казах. Аз се учудвам, защото в нашето ВМИ момичетата, които са няколко дни преди термин ги взимат в болница да ги следят. Аз като бях там, имаше две девойки, за да са постоянно под наблюдение.

Жени, да ни закриля и пази и тоя светия,че имаме нужда Hug Hug

Дрън, Аера, много кафета, много нещо, бе сладурки  newsm62 newsm62

# 25
Добро утро и от нас,темичката отново е направена страхотно. Hug Фикси,мила честита радост.Много да ви радва   bouquet Hug Рали успех и от нас  Praynig а на останалите мами,пазете се,стискайте кълки и вашия ред ще дойде,все пак темичката е късметлийска  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 26
Емси, не се измъквай току-така, мила, пусни ни някой снимка на бебка! Кажи ни как сте, как върви храненето? Звезди не ни е писала, Голди не ни е писала, Поли също...Направо ни забравихте  smile3518 smile3518 Сигурно нямате време покрай бебоците, ама поне по 2 реда ни пускайте!

# 27
Добро утро и от мен Simple Smile  Hug

# 28
Да се включа и аз като честитя новороденото съкровище на мама Фикси  smile3525 Да и е живо и здраво и то и цялото семейство   bouquet
Много успех на Рали  fingerscrossed
 fingerscrossed и за Деси на дългоочакваният преглед
Благодаря за кафенцата, но аз съм гладна  smile3534  smile3506
Попи, мен ме събудиха някакви въудушевени съседи, решили в 5 да говорят на висок тон точно под прозореца ми. Само го затворих и си продължих да спя  Mr. Green btw, страхотно е оформена темичката   love001
Добре дошла на Луна   bouquet пази леглото да не избяга докато се пооправят нещата.
Женя, благодаря ти мило за иконата на светията, дано ни помага в трудни моменти и ни закриля  Praynig Praynig Praynig
Емсииии, как я карате с бебешорчето

# 29
Мамета,качих снимки във ФБ,да ми видите куклата

Общи условия

Активация на акаунт