Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 328
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Мамета, някоя от вас да е срещала универсална стойка за ваничка? Имам анатомична вана, а нямам стойка  newsm78 newsm78 newsm78 Не ми се дупи в банята да  ви кажа честно, трябва да се измисли нещо....

# 691
Попи http://kasida.bg/bertoni-stojika-za-bebeshka-vana-87-3679.html.
Скъпичка ми се вижда... не знам Simple Smile

# 692

Дали ще стане за моята ваничка...не знам, ако не стане какво ще я правя. Трябва да награбя ваната и да отида в някой магазин да пробвам.

Няма да стане, на моята вана дъното и е квадратно.

# 693
каква маррка ти е ваната, Попи?

# 694
Ми някаква английска - tippitoes mini bath.

# 695
Ми някаква английска - tippitoes mini bath.

Гледам, че има стойки, но са по 30 паунда. Ако някоя от вас е попадала на универсална стойка за баня, да казва  и да помага Hug Hug Hug Hug Hug

# 696
май ще е по-добре с ваната под ръка и в магазина.... не рискувай, наистина стойките са по-скъпи от ваните

# 697
Видях я тая марка Попи. За съжаление не мисля че по нашите магазини съм срещала стойка която да стане за такова дъно на ваничка. По-скоро помисли за някой шкаф или масичка у вас на която ще я слагаш. Аз мисля върху една ракла да слагам ваничката, и плота за повиване  Wink

Ваничките са сууупер сладурски btw, не съм виждала такива досега Simple Smile

# 698
май ще е по-добре с ваната под ръка и в магазина.... не рискувай, наистина стойките са по-скъпи от ваните

И аз така мисля, тя ваната е 20 лв., трябва да съм луда да дам толкова пари за стойка. Трябва да се разтърся. Оглеждайте се и вие, ваната изглежда ето така:

# 699
  • на земята
Попче,много хубава ваничката,ама и стойка трябва иначе не е удобно,или както казва дрън дръм,да яа качваш на всикоко някъде..)))Иначе много готина ,харесва ми....по широка ми се вижда..)))Може в някой английски сайт да има такава стойка  newsm78

# 700
Лале, има в английския сайт, ама е 30 паунда и толкова няма да дам щото ще купя вана със стойка оттук за тази сума. Ще дам бойна задача на мъжо да тръгва да търси, а и ще разгледам дали има модели, които се предлагат в БГ, които да са с квадратно дъно.
Трябва да е нещо на нивото на кръста, защото иначе ще се изгърбим.

# 701
  • на земята
Абе и аз ще погледна тука, в събота и неделя с мъжо ще обикаляме да търсим за вкъщи работи ,малко ремонтче и промпна решихме да правим,щше гледам за стойка,ама поне напиши размери  ли как ще се разбере дали ще стане  newsm78

# 702
Външния размер е В: 23cm Ш: 40cm Д: 63cm, ама това е малко условно. Важното е да става за квадратно дъно според мен. Тенкю, Лале   love001

Ние днес избрахме латекс за детската стая, тя ще е малко миниатюрна, но искам детето да си има отделна стая. Ще направим стените в наситено виолетово, замислила съм и едни големи стикери с анимационни герои, но първо да боядисаме, за да видим какво ще ни се върже на цвета.

# 703
  • на земята
 newsm10 ще гледам ,дано намеря нещо..))) ако е малка стаята,един съвет,колкото по светло я боядисате по широка ще изглежда ..)))

# 704
Попи, като спретнете стаята, да не забравиш да ни се похвалиш с малко снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт