Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 20 тема

• 21 341
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Аз ходих на Доплер днес. Михова не хареса записа на тоновете, не хареса твърде и Доплер-а. Sad Извика и Сигридов да гледа. Казаха, че ако можело по-рано да е секциото, по-добре... Ама сега със събота и неделя пред мен - колко по-рано. Sad Дано да не стане някоя беля накрая.  Praynig

Ама за тоновете съм виновна аз. Защото ми казаха да се обърна настрани, а аз почти заспах по гръб. Sad

И сега се разбрахме всеки ден (т.е. 4 дни) да ходя на тонове. Бях в Токуда днес, записът беше добър.

После ходих да си купя колан за след секцио, да оправям някакви документи... И прекарах целия следобед скитайки в жегата. Сега съм като изцедена. Оставила съм Мими на баба й и лежа под климатика.

geni_66, ти къде ще раждаш? Извинявай, ако си казвала, ама не помня като едно време. Simple Smile

За снимката с бебетата - тая първата е от някаква пакистанска болница и са всички бебета, родени в някакъв си ден.

А окто-мамата си е за бой - както и лекарите й.

# 706
JP, днес нали са ок тоновете, ще видите пак в понеделник, спокойно. Мен пък днес ме накараха да легна по гръб, винаги си лягам настрани, че ми става лошо....
А ние доплер не правим, защо ли.... доки каза, че ще следим тонове само заради плацентата  newsm78
В Майчин дом ще раждам живот и здраве и явно няма да се видим, като те чета си за Токуда  newsm78

# 707
JP, днес нали са ок тоновете, ще видите пак в понеделник, спокойно. Мен пък днес ме накараха да легна по гръб, винаги си лягам настрани, че ми става лошо....
А ние доплер не правим, защо ли.... доки каза, че ще следим тонове само заради плацентата  newsm78
В Майчин дом ще раждам живот и здраве и явно няма да се видим, като те чета си за Токуда  newsm78

Не, само ходих на тонове в Токуда. Ще ходя и в събота, и в неделя...

Иначе - уж в Тина Киркова ще съм... Няма да се засечем, да. Ти при кой лекар?

# 708

Не, само ходих на тонове в Токуда. Ще ходя и в събота, и в неделя...

Иначе - уж в Тина Киркова ще съм... Няма да се засечем, да. Ти при кой лекар?

Димитър Гунев

# 709

Май не съм го чувала.

Така или иначе, стискам палци всичко да мине по план и спокойно.  Peace

# 710

Май не съм го чувала.

Така или иначе, стискам палци всичко да мине по план и спокойно.  Peace

подобно
 Hug Hug Hug

# 711
Изпуснах виии... Честито на f(x) и на rali!
Пожелавам ви поспаливи бебета без колики, много усмивки и едни щастливи мами. Май вие двечките сте последните от тези с които си лежахме заедно, но ще продължавам да ви следя в темата и да се опитвам да ви давам кураж, въпреки че в тези жеги с малката обикаляме вилите по селата, за да се крием на хлад, че от жегата е цялата в пъпчици и нямам интернет. Най- важното е бъдете позитивни и всичко ще бъде наред, не изпускайте темата, защото е късметлийска и ако имате въпроси питайте, ама по-добре на лични че ви чета по диагонал- ще видите как ще ви е малко времето като се пръкнат мъниците.

# 712
Добро утро поспаланки!

Скаби, честита ти именичка да ти е жива и здрава с името си, за радост на мама и татко  Tada

Борянаши  Hug

# 713
Добро утрооооо, пупенца!

Борянка, наминавай, не познаваш само Фикси и Рали, познаваш все още и мен, въпреки че се засякохме за кратко.

Пупенца, ако знаете какъв сън сънувах...сънувам, че някаква жена се обажда на мъжа ми  smile3514 smile3514  И като награбих телефона, и като взех да викам (явно останах с впечатление че има мръсни намерения), и като и хвърлих един бой  newsm62 newsm62 newsm62  Не знам как я набих по телефона само, но доста физическа агресия имаше. Ставам и му разправям на мъжа ми, пукнахме се от смях...

Хайде идвайте, да пишете, а аз започвам да стягам лека полека новата тема. Мисля успелите мами да  махна картинките с момченцата и момиченцата, защото наистина е вече много дълга темата. Ще оставя само списъка.

# 714
Попи, предлагам и пред настоящия списък да махнеш меченцата пред всяка от нас и да оставиш само едничко най-отгоре примерно  newsm78

# 715
Мисля да сложа отпред по една детелинка от мъничките, все пак са ни много важни!  Наистина темата изглежда страхотно така, но списъкът на успелите мами е толкова голям  newsm44 newsm44, а и имаме постоянно и нови момичета, та просто темата става огромна.

# 716
Мисля да сложа отпред по една детелинка от мъничките, все пак са ни много важни!  Наистина темата изглежда страхотно така, но списъкът на успелите мами е толкова голям  newsm44 newsm44, а и имаме постоянно и нови момичета, та просто темата става огромна.
newsm10 newsm10 newsm10

Благодаря Попи че се грижиш на нашите темички  newsm51

# 717
Момичета,
Аз рядко пиша, но редовно ви чета и ако мога да помогна с нещо се включвам Laughing.
Може ли да ме включите и мен в началото на страничката - моят термин е на  15 Октомври, чакам две момиченца.

Много благодаря  Hug

# 718
Нямаш проблем Ивет, ще те сложим и теб отпред с една детелинка  Hug Hug Hug включвай се по-често!

# 719
Момичета от София,
от днес в Премаман има намалени -70% на стоки от пролетно-лятната колекция.
По този повод, Попи в сайта им видях една стойка която може би ще стане за твоята ваничка, но не пише цена. Виж размери де, не съм влизала в подробности  Mr. Green
http://www.premaman.bg/index.php?r=article/view&articleId=2018

Общи условия

Активация на акаунт