Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
-
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
-
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
Цветовете на коланите в карате обикновено варират в зависимост от степента на умения. В общи линии, коланите вървят от бял, червен, жълт, зелен, синьо-зелен (или кафяв), синьо-черен (или лилав), кафяв до черен. Летните цветове представляват преход между коланите и се сменят, докато се изредят всички цветове.
-
Какви са разликите между детските надбавки, детския данък и данъчните кредити за работещи?
-
Какви са мненията за ползите от форума?
Child Benefit - не е помощи, а Детски и те се полагат на всички деца. Същото е с Чайлд и Уъркинг Такс Кредитс - според доходът ти преценяват дали да ти плащат или не. Това не са помощи, а добавки към дохода на хора в нужда, за да осигурят равен старт на всички деца. Условие е поне единият родител да работи.
По-интересното е, че инструкторката/асистентката на Сенсея се оказа българка.
Аз разбира се, като идиот минавах от Вие на Ти докато си поговорим общи приказки, въобще дори не знаех какво да кажа на моменти, но пък толкова ми стана драго от цялата ситуация.
Знам ли може и да чете тази тема. Ако някой се познае да свирка.
Шотокан е, японско сертификата е от IJKA. Лентичките една по една ли се събират до 3 или 3 на веднъж и после червен колан?
Виждали сме обратния модел в Бг - то затова хората не смеят да излязат по тъмно.
Дали когато има точка за англ. отбор ти ще седиш нацупена, а другият ще се радва, или обратното.