Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 42 353
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ох, смея се с глас, ама така като говоря с недомлъвки.. Да се изложа до край...
Кожата ми е толкова нежна, че дори и малко да се изпотя, се подсича точно като на бебе.
Там, където опират ръбове на дрехите, на ръцете, например, където ми докосва дрехата на тялото.
Мазах с алое, разнасям една бебешка пудра с мен навсякъде, но стават вече големи рани и
направо на блистери, като мехурчета, все едно изгорено..и ще ми останат белези, знам си.
И да, превръзки, ако ще и от облаци да са, не мога никакви да ползвам.
Такова наказание е бяла, нежна кожа...мрън

# 571
cocko бъдете здрави и щастливи всички!
tolumba туй е мнооого неприятно дето се случва с твоята кожа. Постоянен дискомфорт.., дано намериш решение на проблема!
България на полуфинал по Волейбол !!! Машини са момчетата, ей, много са добри!!  И феновете в залата са страхотни! Браво!
Ние сме си в БГ. Много е хубаво при мама Simple Smile Няма да ходим на море, но обикаляме плажовете в околноста, децата страшно се кефят. По големите ходиха на палатки в Родопите и бяха във възторг, колко хубаво било. На 24 летим обратно, че на тате му е много мъчно за нас. А и гледам униформите сте приготвили, а мене тепърва ме чака.
Включвам се рядко, но чета редовно! Бъдете усмихнати момичета

# 572
zlatnata tolumba имаме бавачка до към 15 септември после заминава в университета. Хвани един уикенд за ушите и кажи кой и ще решим как да се забавляваме  Peace

# 573
Здравейте на всички. Отдавна не съм писала - все не остава свободно време. В края на юли се преместихме в нова къща - по-голяма от предишната, с голям двор и на готино място. Това добре,но стресът по преместването ми дойде в повече - все още имам неразопакован багаж. Къщата има голяма conservatory ( как ще го преведем това на български newsm78 ) ,която ползваме за всекедневневна и зимна градина - най-накря имам място да си подредя орхидеите Simple Smile Хлапетата ме учат да играя крикет в градината.
Малките ходят на лятно училище и определено им харесва. Едно от мъничките хлапета (3 годишно) е направо влюбено в нашия батко и беше накарало майка си да му купят специален подарък , ей така , без причина.
Днес малкият ми син има рожден ден - става на 8 години. По този повод вчера купихме зайче - кафяво с клепнали ушички, порода lion head, във връзка с което му избрахме лъвското име Аслан (от филма Нарния). Купихме му и специална къщичка - ще го гледаме отвън в градината.
Днес ще почерпим в училището, а през почивните дни ще излезем да се почерпим ние семейно.
Времето тук е страхотно вече 3 седмици и сме постоянно навън - къде на море, къде на планина.В събота ще сме посетим един ropes activity център.
От 3 седмици ходим на карате и вече имаме първата чертичка на колана ( и аз и хлапетата). Та това от нас....

# 574
golden радвам се че при вас лека полека всичко се е наредило както сте го планирали дано и за напред е така.  Peace
Честит Рожден ден и на малкия ти син да ти е жив и здрав  Peace

# 575
Здравейте Simple Smile Запис Simple Smile Знам че е странно,но съм на 14 години и искам да попитам как стоят нещата с училищата в Англия.Искам с баща ми да заминем,но имам само 1 година до "колежа" и няма да мога да се подготвя така че нещо като "high sсhool" до 18 години ще е идеално.Препоръки и съвети.Благодаря предварително за отговорите Simple Smile

# 576

Не виждам как ще учиш по тукашната система за след 16 годишни,
ако не си положила местните изпити GCSE, нещо като нашите матури.
Образованието след 16 години не е задължително, така че ще трябва да се подготвиш,
година-две, колкото ти трябват, ако искаш да се учиш тук по-нагоре.
Ако нямаш положени тези изпити, образованието просто си свършва на 16.

В крайна сметка на колко си години-14 или 15  Wink

# 577
Mного ми е жал за Станка Златева - толкова го искаше този медал. Дано успее да го преодолее и пак само нагоре!!!

# 578
  • UK
Станка падна точно като на предишната олимпиада-с бърз туш...дано не се откаже и third time lucky  Grinning

# 579
И мен много ме е яд за Станка! Толкова беше близо..Но все пак сребро си имаме! Да видим сега волейбола какво такова Simple Smile

# 580
zlatnata tolumba декември ставам на 15 Simple Smile имам  EFL АКО ЩЕ ХВЪРЛИ СВЕТЛИНА ВЪРХУ СЛУЧАЯ Simple Smile

# 581
Аха. Няма значение това, просто казваш различни години в различните теми.
Както и да е. EFL ще ти помогне само да си научиш по-бързо уроците тук.

# 582
Момичета, предложете подарък подходящ за 5-та годишнина от сватба. Трябва да е дървено нещо, аз освен за точилка, за друго не се сещам  Laughing Laughing

# 583
  • Нотингам/Пловдив
Моичета благодаря ви много за пожеланията.На мен все не ми остава време за компа.
golden поздравления за новата къща и да ти е жив и здрав рожденника,на патерица   bouquet
 E.L. в един мебелен магазин бях видяла страхотни дърворезби, може да се разгледаш около вас дали продават.
 Аз днес бях решила да поспя до по късничко , нооо.... мъжа ми звъни в 7 и нещо и ми сервира че колата се е развалила и той е на пътя на 30 мили от Лондон. Това беше за добро утро,имам чувство че това лято ми е черно направо  newsm78
 Хубав ден ви желая на вас момичета  Hug

# 584
Момичета кога играят волейболистите и бихте ли ми казали кога е закриването?

Общи условия

Активация на акаунт