Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да закупя лещи и разтвор за тях във Великобритания с рецепта от очен лекар, издадена в България?
-
Къде мога да намеря лещи за продажба онлайн и какви видове лещи са налични?
-
Какви са цветовете на коланите в карате и какво символизират?
Цветовете на коланите в карате обикновено варират в зависимост от степента на умения. В общи линии, коланите вървят от бял, червен, жълт, зелен, синьо-зелен (или кафяв), синьо-черен (или лилав), кафяв до черен. Летните цветове представляват преход между коланите и се сменят, докато се изредят всички цветове.
-
Какви са разликите между детските надбавки, детския данък и данъчните кредити за работещи?
-
Какви са мненията за ползите от форума?
) Имаме дъщеричка на 1год и 4 месеца. Вече имам GP, банкова сметка, днес ни пристигна и сателитната чиния за БГ телевизията... Малко по малко нещата се случват. Понеже разбрах за детските градини, че са частни и доста скъпи за нас, ми се иска да ви питам за мнение относно следната моя идея: да гледам още едно дете, примерно, заедно с моето...Мислите ли , че е възможно и как би станало това....Извинявам се,
той е вече извън болница, но 1 месец лежене не му се е отразило много добре и се оплака, че бързо се изморява и му се спи постоянно. Сега е до края на годината болничен, а той мрънка, че му се ходи на работа (но то това да му е проблема - здрав да е, другото ще се намести).
но не мога да преценя дали е нещо нахапан или е алергично нещо, но знам, че много го сърби. Вчера мъжо беше офф и го води до ДжиПито
''ами не мога да кажа със сигурност какво е. може да е алергично, но като казахте нахапване от нещо си - може и това да е. ама ето ви антибиотик: flucloxacillin и cetirizine. Четох и за 2те, не вярвам, че ще му навредят (като изключим, че cetirizine ще го замая и ще има ефект върху реакциите му), но пък защо да ги давам, като и лекаря не е сигурен, какво е. Иначе на детето нищо му няма, за сърбежа и Пиритон + крема за сърбежи на Е45 ми вършат идеална работа. Искахме да го заведем защото се почна с 2-3 пъпки и за 3 дни станаха 20-30 по цялото му тяло и лицето. Днес гледам по лицето са се изчистили, по тялото не, но нови не забелязвам да са се появили. Ама му се изнервих - като не знаеш какво е, изписваш едно кремче за сърбежи и това е, не раздаваш антибиотици ей така, защото можеш.
Нямам търпение да дойде Декември. Ходеше ми се и в Полша, но свеки и мъжо не си говорят и той нали е имат като мама си, та твърдо заяви, че не иска да ходи там ... но то пък до тогава време бол, ще се чуе то
Иначе за сиропа и на нас тези две неща ни изписаха за пъпките. Това явно е парацетамола за алергиите