Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 41 957
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Само да ви светна, че в Лидл пак са пуснали гръцките вкусотии...
   Иха, ще напълня фризера  Grinning

Ние вече го напълнихме  Party Grinning

# 691
Освен това знам, че когато има дете на 2 години-то е безплатно. А като кликна онлайн и напиша 1 стая, 2ма възртастни и 1 дете на 2. ако цената е напр 600 паунда, резултатът накрая е 1800 Embarassed

Не ми се струва нормално. Всички мои приятели с деца в Бг, като си букнат нещо-точно това им е далаверата, че не плащат за дребосъците. Моята приятелка живее в Гемания, вчера се върнаха от Испания, питах я- ами нищо не са плащали за детето Rolling Eyes.

В събота отивам до агенциите на място да ги питам каква е тази работа.

# 692
future74 ти какво точно гледаш само за хотел или за полет + хотел.Аз поне доколкото знам децата си се таксуват освен ако не е промоция на хотела.Аз гледах на Балканхолидейс за това лято и там изрично си е упоменато за някой хотели че първо дете не се таксува.Пиши да кажеш какво са ти казали в агенцията  Peace

# 693
  Има страшно много хотели, в който децата са безплатно. Във http://www.firstchoice.co.uk/ като се търси почивка, има да се тикне free kids и ви изважда всичките хотели, който го предлагат на зададеното място. В гугъла като се напише free kids holidays излизат доста сайтове. http://www.onthebeach.co.uk/?mv_pc=googlecpc&gclid=COS-tpH8_bECFcEOfAodqQQABA този например пише, че всичките им са с безплатно за децата.
  Биляна много се радвам за хубавите ви впечетления  Simple Smile Искам и аз  Grinning

# 694
Аз пък реших сватбеното пътешествие да е на студено.
Изядоха ми ушите да ме питат, къде ще ходим, много странно ме гледат като кажа-не искам на море.
Не знам вече как да обясня и тук и у нас, че за мен слънцето е ужасно мъчение.
Пък така си представям навън студ и мраз, вътре каминка, топличко, червено вино
и току виж толумбичко на края  Whistling

Аз вече се подготвям за училище. Колко бързо минаха тези седмици...

# 695
Ще ги чекна тези сайтове, но в събота ще отида да питам все пак. Като събера информация, ще споделя Grinning.

# 696
  • Bristol
Пък така си представям навън студ и мраз, вътре каминка, топличко, червено вино
и току виж толумбичко на края 
В Кения и Испания може да се съчетае море със снежни планини. А само за сняг си представям Канада или някоя скандинавска страна. Шейни с елени, топъл минерален басейн на открито и риболов в близкото замръзнало езеро Simple Smile Обожавам зимните почивки, но за съжаление излизат в пъти по-скъпо от летните.

Разкрасена след процедури при фризьора и козметика и събрала клюките за една година вече може да спрятам багажа. Само дано не пропусна пак връзката в Париж Wink

# 697
С удоволствие бих отишла в Канада, повече ме влече от Щатите.
Аланглето искал по немско или скандинавските страни.
Мислим си да съчатаем с Коледа..

Лек полет, Merry.

# 698
Леле ще си докарам някой удар аз .С една приятелка ходихме да потичаме и сега се прибирам много добре ми дойде.хем тичаме хем бързо ходене и така 5 мили. Утре май ще си остана в леглото с книжка в ръка и с ужасна мускулна треска.

# 699
Ако знаеш, колко добре те разбирам.
Днес избягах 15 км и все още сякаш стъпвам в облаци  Crazy

# 700
На 15.09 сме на благотворителен бал и трябва да си купя рокля а не искам да посягам към 14-ти размер  Stop така че ще се поозоря малко но ще го направя
Мои познати организират парти"Педесет нюанса в сиво" и съм си харесала една рокличка и искам да си я купя за това парти така че ще карам на зелено.
Браво за 15-то км. незнам дали някога ще мога да избягам толкова но поне мога да взема кучето и с него да извървя поне 10-ина км

# 701
Как ми се ходи и на мен някъдееее...Вероятно ще е към БГ. Почнах да се оглеждам за билети. Мисля си с БА да пътуваме пак. Доволна съм.
Толумби, мои близки често ходят на ски в швейцарските Алпи. Доволни са. А те са от хората, които наистина знаят къде и как да почиват Simple Smile
Като се заговорихте за планини и се сетих за моите любими Родопи. Как ми липсват. И Пловдив...Ееех, сякаш беше в друг живот.. Tired

По повод отслабването - и аз имам такива дертове  Mr. Green чудя се какво да направя, за да я затворя таз моя уста все гладна за сладко. И как аджаба да се накарам да почна да се движа, като същевременно се грижа и за малката лепка. Тази вечер си мислех да си запиша на мп3ката малко хора и да другсам хора и ръченици у дома, докато гледам детето. ..

# 702
  • UK/София
Биляна,искам да те попитам,понеже виждам,че живееш в Харлоу,къде се намира градчето Ходесдом? Не знам дали правилно го изписвам,но знам че е някъде близо до вашия град.
И как може да се придвижим от Лондон до там?

Не разбирам с кола или с транспорт питаш за придвижване, но магистралата е А 10.

Miss Fine, пожелавам ти го и на теб следващата година!

# 703
За в къщи, най-доброто си остава-коремните преси-краката под радиатора или дивана,
по 10, по 20, колкото пъти се сетиш, ефекта е голям.
Пък за сладкото... до свикване си е, честно. Намаляването на сладкото е като абстиненция.
В началото си мислиш, че умираш без, но след няколко седмици се свиква и не ти се яде толкова.
Заменяш с черен шоколад и плодове. Аз умирах за сладко, правила съм си сметки,
как съм мушкала по половин кило от различни неща на ден. Сега е различно.
Като ми се прияде, си хапвам, но вече не е толкова често и бързо се засищам.
Гледай и някой филм в нета, за модифицирането нишесте-същото като лепилото за тапети е.
Прияде ли ми се много, много някой боклук и само прочитам, че има modified starch и ми става гнусно.

Мои познати организират парти"Педесет нюанса в сиво" и съм си харесала една рокличка и искам да си я купя за това парти така че ще карам на зелено.

Ауу, суингъри такива  Mr. Green

# 704
Е полага ми се това ми бил подаръка за годишнината  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт