Великобритания - тема 42 Лятна - И замириса на море

• 41 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета,запис,
от кога търся тази темичка.Е вече съм тук и редовно ще се включвам.Хайде да ставам,че малкото зверче се събуди.До по късно.

# 721
Здравейте, имам силно желание да живея в Англия, но доколкото знам все още има проблем с документите за българи. Исках да ви питам къде мога да проверя какви документи ми трябват и колко време отнема издаването им, за да имам възможност да работа в Англия. мерси предварително:)

# 722
Габриелла върни се малко по назад в темата този въпрос го обсъждахме с една друга потребителка така че може да прочетеш  Peace

# 723
# 724
Габриелла, с какво мислиш да се занимаваш тук?
Имай предвид, че много от информацията в БГхелп е от преди няколко години.
Сега нещата стават много по-бавно и не така гладко, според потърпевши.

# 725
Габриелла, с какво мислиш да се занимаваш тук?
Имай предвид, че много от информацията в БГхелп е от преди няколко години.
Сега нещата стават много по-бавно и не така гладко, според потърпевши.

+1

# 726
Ще постна един линк за  интерактивен буквар  на български    от една друга тема във форума  може да е полезен за някого.

За всички, които желаят, ето линк за сваляне
на играта, който ще бъде активен 120 часа.  Hug

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=hmZH6V8fU7ryflyr1317293

# 727
Моля за помощ  Praynig ако някой знае крем за белези който би помогнал при стрий да сподели моля.
Знам, че не могат да изчезнат, но поне да са възможно най-малко видими  Simple Smile
Става въпрос за новопоявили се не за стари.....

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 16:38 от eva_82

# 728
В Boots продават техен anti scar cream (намира се на first aid щанда). Можеш също да си вземеш Bio Oil, както и крем с витамин Е и алое против белези и стрии (Holland & Barrett).

# 729
Sonnia , благодаря,  Hug  ще ги пробвам тези неща който си изредила, дано помогнат...
От началото се мажех  с Bio Oil после като по добро минах на sanctuary mum to be stretch mark oil ...поне 8 бутилки изразходих и пак се нацепих  Cry  Confused Мислих си дали  няма някакъв крем за белези който би помогнал повече  Rolling Eyes
Благодаря ти  още веднъж  Simple Smile

# 730
   Ева, внимавай на кремовете да пише, че стават за бременни, че някой от тях са доста силни. Да те успокоя малко, няколко месеца след раждането стриите изглеждат мноооогооо по добре, то зависи и от кожата де. Аз нямах нито една до края на деветия месец, но нали преносих и след раждането стана страшно, просто една голяма рана беше  Crazy чак лекарства ми даваха някакви. Сега са доста добре, само седи вълнообразно  Whistling Как си ти иначе. Ааа и си купих за след раждането пълмърс едно олио малко шише, но е отвратително за мазане, като мед е. Сега си купих Флекситол за стрии, то е като олио и мн хубава става кожата от него.

# 731
Miss Fine Благодаря за успокоението  Hug
Сега нали са кърваво червени и  ми изглежда страшно, но кожата ми е много   бяла та се надявам както казваш  да не личат толкова  Flutter ама и аз голям мечок станах  Crazy Blush
Добре съм иначе..ето ме на..6 дни до термин а беборана само ми се дупи ту на ляво ту на дясно  Flutter като гледам може и аз да пренося  Crazy ама бебка да е жива и здрава, каквото трябва ще понеса  Simple Smile
Приятели/познати  ме питат кога ще раждам  Simple Smile ама бебка не казва...нея термин не я вълнува  Outta Joint
Майка пък милата ми каза, да звъня когато съм родила вече, че като и звънна и изтръпва, чака да кажа че е вече баба  Laughing
Половинчо и той с трепет очаква големия ден  Heart Eyes само ме подпитва как съм, бебето рита ли, шава ли, говори му  Heart Eyes И в работата му са в очакване, че ще си взима 2 седмици неплатена отпуска...ама точна дата не е заявил  Crazy
Малко изнервящо ми действа всичкото това напрежение  Crazy
Това олио  Флекситол  от къде го купуваш?

# 732
Здравейте момичета,чета ви от време на време но имам един въпрос ако можете да ми помогнете с инфо...
Дъщеря ми е на 10г.записахме я на училище от тази година и ме интересува от колко години може да ходи сама на училище и да се връща?
Благодаря предварително!

# 733
Здравейте  Laughing аз също  ви чета, но не се включвам да не ви досаждам пък и няма с какво още да се похваля. Нашия тати тръгва за Лондон след около 15 дни и дай Боже всичко ако е ОК и намери квартира, началото на декември да се преместим и ние с малката / на 3год./ Имам едно въпросче: дали да си направим ЕЗОК или само застраховки ще ни свършат работа? Вие на коя застрахов. компания се доверихте, искам застраховката да включва амб. прегледи?

# 734
meri_zajo,

Малко не разбирам въпроса ти.
Зависи от детето, колко е далеч училището, имам ли си другарчета за изпът от съседните къщи...
Ако питаш дали може да си пускаш детето самО, заради социалните, може.
Но честно, дете на 10 години, което сега е дошло, да ходи само на училище, не ми се струва добра идея.
Аз не бих я пускала. Та това си е мъник още...

Dendy,

Не виждам защо ти е тук европейската карта. Прегледите са безплатни.
Не ми е много ясно за каква застраховка питаш-от България ли?
Тук има частни здравни планове, иначе местната здравна каса е безплатна за всички.
По напред в темата сме споделили различни гледни точки, прегледай да си имаш представа.

Общи условия

Активация на акаунт