КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на всички!Нова съм и не съм много запозната с нещата,но поне се старая....Може ли да ми дадете съвет за трите карти,които изтеглих тази сутрин.Въпроса ми е семеен,за което не ми се иска да правя коментари(благодаря за разбирането).А ето и картите:
кралица м/клал ч/магът

# 91
Някой може ли да ми разтълкува картите за въпрос Уейт изтеглени от сайт

въпрос Да изпратя ли писмото, което написа до ,,,,,,,,,
Отговор- Паж пентакли,
Коментар- Десятка мечове
Съвет - Асо мечове
Резултат - Осмица пентакли

# 92
Здравейте на всички!Нова съм и не съм много запозната с нещата,но поне се старая....Може ли да ми дадете съвет за трите карти,които изтеглих тази сутрин.Въпроса ми е семеен,за което не ми се иска да правя коментари(благодаря за разбирането).А ето и картите:
кралица м/клал ч/магът

За коментари както и да е, но как без въпрос?

# 93

Отговор- Паж пентакли,
Коментар- Десятка мечове
Съвет - Асо мечове

По - ясно от Паж пентакли като отговор за изпращане на нещо направо не може да има.
Бъди честна освен това - в писмото.
Може би ще мине малко време, да не би да признаваш вина с това писмо?
Много е вероетно да получиш отговор.

# 94

Отговор- Паж пентакли,
Коментар- Десятка мечове
Съвет - Асо мечове

По - ясно от Паж пентакли като отговор за изпращане на нещо направо не може да има.

Не разбирам от карти, кажете Паж пентакли  да или не означава , не признавам вина казвам нещо на човек, който ме е наранил и чрез писмото се надявам да осъзнае грешката си и никога повече да не го прави, но не знам дали той ще разбере всичко правилно и какви ще са последствията за мен и него.
Кажете каква подредба и как да си задам правилно въпроса, за да го разтълкувате

# 95
Здравейте, имам дилема относно работата. Говорих с прекия ми шеф за увеличение на заплатата, но той каза да съм ходела да говоря с ГМ на фирмата. Та въпроса ми е - какъв ще е резултата ако отида на разговор? Проблема е, че се колебая относно този разговор.
Мога и аз да си изтегля карти, но предпочитам някой който не е обременен със ситуацията и ще погледне на нещата непредубедено.
Благодаря на тези които ще ми пишат!

# 96

Отговор- Паж пентакли,
Коментар- Десятка мечове
Съвет - Асо мечове

Не разбирам от карти, кажете Паж пентакли  да или не означава , не признавам вина казвам нещо на човек, който ме е наранил и чрез писмото се надявам да осъзнае грешката си и никога повече да не го прави, но не знам дали той ще разбере всичко правилно и какви ще са последствията за мен и него.
Кажете каква подредба и как да си задам правилно въпроса, за да го разтълкувате

По принцип аз лично само от едни сайт съм теглила карти, които са се оказали, така да се каже, верни. Не знам сайта, на който сте теглили Вие.
Паж пентакли значи ДА, пратете го. Все пак става въпрос за ВИНА и - за това бях права. Имайте предвид, че ние тук не сме ясновидци, а тълкуватели на карти и за да бъдем по-полезни е нужно да знаем повече по въпроса, за който се отнася грледането. 10 Мечове  като коментар може да значи и че писмото ще нарани другата страна. Съветът е са кте честни! Справедлливи, обективни- за каквото и да пишете, помислете какво е справедливо и дали и  вие не сте сгрешили нещо. Ще получите отговор и изобщо ще имате някаква конструктивна, така сда се каже, реакция.

# 97
Здравейте момичета, чета ви от самото начало и все не се решавам да пиша. Имам таро на Уейт от доста време , но не всеки път успявам да го тълкувам правилно...Доста неща научавам  от тук, за което ви благодаря   bouquet

Страхотни сте!

# 98
Здравейте, имам дилема относно работата. Говорих с прекия ми шеф за увеличение на заплатата, но той каза да съм ходела да говоря с ГМ на фирмата. Та въпроса ми е - какъв ще е резултата ако отида на разговор? Проблема е, че се колебая относно този разговор.

Картите, които изтеглих са: Императорът - Глупакът - Справедливост

Мисля, че тази ситуация е малко по-сложна и не става дума просто за увеличение на заплата. Може би се чувстваш неоценена и се опитваш някак да накараш шефовете да видят истинската ти стойност. Но не мисля, че ще успееш. Мисля, че тези хора те "поднасят", прехвърлят си топката, а всъщност не смятат да направят нищо по въпроса. Струва ми се, че няма смисъл да водиш този разговор или ако го проведеш, добре е да имаш резервен вариант, защото ми се струва, че ще бъдеш поставена в ситуация "като не ти харесва - знаеш какво трябва да направиш".

Дано не съм права!   bouquet

# 99
Тя ще присъства ли на ...............

Отговор Рицар мечове
Коментар Императризата
Съвет Десятка мечове
Резултат Крал жезли

# 100
Тя ще присъства ли на ...............

Отговор Рицар мечове
Коментар Императризата
Съвет Десятка мечове
Резултат Крал жезли

Мисля че да....

# 101
справедливост-3 чаши-6 жезли - намерения на мъж към жена

сила-2пентакли-отшелник - по какъв начин действа едно лице (тук малко пристрастно ще  се изкажа ,но  леко двуличие има,такт и от далече)

справедливост-3 чаши-6 жезли - намерения на мъж към жена
 Справедливостта винаги  съм е смятала за карта на  сметките,равносметките,възможно ли е да се поделят  чашите на три еднакви такива,този мъж е разкъсан,и се  влияе  от миналото,имено защото чисти ,носи нещо от миналото,сега се опитва да събере парчета,и да поведе трите персони(картинката наистина показва три страни в самото естество на проблема  който жената  иска да си обясни),трудно е да носиш после короната на 6 жезли, но смятам че успява да покаже на жената  че е успяващ,справя се в ситуацията,или поне полага усилия.
 3 чаши никак не ми допада.някак посредствена,карта,няма дълбочина ,сякаш казва''абе глей сега, и така става..'' след справедливостта е като  още едно съгласие че няма начин да  заобиклиш миналото,макар че  на мен 6 жезли търсят точно това - да се докажеш и да те признаят(кофти  е тази тройка не му дава  свободата ,но дерзай ...)

сила-2пентакли-отшелник - по какъв начин действа едно лице (тук малко пристрастно ще  се изкажа ,но  леко двуличие има,такт и от далече)
сила и 2пентакли-игa,намесата сякаш е  насочена  на вътре към  човека,да влияе на  душата.той е вид помощ,но дали с 2 пентакли не става меча услуга,още повече имаме една сила,която  е абсолютна корава карта за характер,с 2 пентакла-вече идва шикалкавене,не е балансна карта,а е нещо като ''око на буря'' заради втора позиция( дали е така?).и отново ''отшелника''-всичко е насочено на вътре,така влияе...тези 2п и отшелника  ги видях като един лош ''маг''

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 19:20 от мегата

# 102
 newsm10 Здравейте момичета,
Чета Ви с огромен интерес.Имам карти у дома,закупих си ги преди 1-2 г.,но все още съм на ВИЕ с тях.
Доста често ми се случва-докато си "редя " карти - да ми се падат ОБЪРНАТИ И ТО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ. Бихте ли ми казали Вие как ВЪЗПРИЕМАТЕ ОБЪРНАТИТЕ КАРТИ и дали ги вземате под внимание-или си тълкъвате всички карти ,като ИЗПРАВЕНИ???
Чела съм,4е обърнатите карти означават -ПРОБЛЕМ,НЕЯСНОТИ,ОБЪРКАНОСТ И ДР.ПОДОБНИ - ВЯРНО ЛИ Е ТОВА?
Освен това доста често ми се пада ДЯВОЛЪТ -на различни позиции разбира се ,но присъства почти всеки път - и това доста ме притеснява?Свързвам го с ЛЪЖА,ИЗМАМА,НАСИЛИЕ,ИЗПОЛЗВАЧЕСТВО,ЛИЦЕМЕРИЕ...
Понеже няма мъж до мен от доста време -може ли някоя от вас да ми "хвърли" едни карти за ЛЮБОВ 1dating
Много ще съм Ви БЛАГОДАРНА - АКО МИ ПОМОГНЕТЕ С ОПИТА И ЗНАНИЯТА СИ. 4470

# 103
VENERKA 21 ето какви карти изтеглих по твоя въпрос:

като пояснителна карта за глупака изтеглих

Ще се опитам да разчета картите...сърцето ти е пълно с любов, която искаш да дадеш, мисля че, те очаква връзка, но дали няма да си третия човек в нея...избранникът ти май вече ще е обвързан..

Не ми вярвай много де, все още се уча  Wink, момичетата ще помагат за по-обстоен преглед на картите.

# 104
Уфффф незнам защо не ми се получи това със снимките, уж следвах инструкциите.

Ето картите които ти се паднаха:

колодата ми е на Уейт

Асо чаши - 3 чаши - Глупакът - Рицар жезли (пояснителна на глупака)

Общи условия

Активация на акаунт