)/, първо се появяваха карти от типа на 3 меча, 9 меча, 5 пентакли, бяхме скарани и аз си бях тръгнала от него. След това, след нещо, което направих, картите бяха 2 чаши, Кралица и Рицар чаши, изобщо чаши. Едни мечтания, едно чудо, но и много топло и уютно. След това стигнахме да по-практични размисли и започнаха 5 жезли, 5 меча, 9 жезли, 10 жезли, Дяволът, Крал и Кралица жезли. Сега сме на пентакли с уклон към Справедливост, Умереност. Мисля, че нещата вървят към изчезване на любовта и разминаване в пространството.
Не се изкушавай да редиш повече от три карти. Те са абсолютно достатъчно да ти отговорят на въпроса. По-добре задавай допълнителни въпроси, ако искаш да уточниш нещо, но не се мъчи с по-големи подредби. Това пак от опит го казвам. В началото, когато на човек нищо не му е ясно, си мисли, че ако набуха повече карти и ще разбере. Обаче не става така. Да, картите определено дават повече нюанси, но когато ти още не ги разбираш добре, това на практика води до размиване на отговора. С други думи, вероятността да не разбереш какво ти казват, нараства с броя на картите. Аз в началото редях три карти и слагах допълнителни. Защото като не разбирах трите се надявах допълнителните да изяснят нещата. Обаче не става така. Просто човек трябва да има търпението и упорството да разбере трите карти. Те са достатъчни.

. И резултата не ми хареса 5 жезли-няма да е по мед и масло,ако изобщо нещо се случи тъй като за момента е пълен застой

Препоръчани теми