КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте отскоро се занимавам с карти таро и се опитвам да прочета и старите темички. Ще се радвам някой да ми даде 2ро мнение.
Какво да очаквам в отношенията с Л.?
4чаши,9чаши,7пент.
Уморена съм от себе си,света от отговорнодтите,с които ме натоварва,всичко става бавно с много търпение и пестеливост в материално отношение.
Единствено не разбирам мястото на 2рата карта и какво е това удовлетворение и удоволствие ??
Първата и послефната карта иначе точно описват отношенията ни като цяло
Здравей, Юлия, когато тълкуваш никога не забравяй ВЪПРОСА, който си задала -картите ти отговарят винаги ТОЧНО на него, ако е един и много ясен. А в случая той не е как се чувстваш ти или подобно, а относно развитието на взаимоотношенията ти. Първата карта е отегчение, втората - която по принцип е прекрасна карта, за мен е и картата на покоя  и нищонеправенето, а третата - също - чакаш нещо да се развие.
За мен отговорът е един е много ясен - ЗАСТОЙ. Това е с една дума. Както е било и е сега, така и продължава. Хубаво е да слагаш времева рамка на въпросите си за бъдещето, защото всичко се променя  и този отговор не важи за 100 години. Ако не желаеш да е така, попитай Таро какво можеш да направиш, за да промениш отношенията ви в положителна посока, ако това е по силите ти. Използвай картите, за да са ти полезни, да ти дават насока, като оставаш свободния избор за себе си. Когато получиш отговор, който не ти харесва, поне поискай съвет. Късмет!

# 676
Здравейте отскоро се занимавам с карти таро и се опитвам да прочета и старите темички. Ще се радвам някой да ми даде 2ро мнение.
Какво да очаквам в отношенията с Л.?
4чаши,9чаши,7пент.
Уморена съм от себе си,света от отговорнодтите,с които ме натоварва,всичко става бавно с много търпение и пестеливост в материално отношение.
Единствено не разбирам мястото на 2рата карта и какво е това удовлетворение и удоволствие ??
Първата и послефната карта иначе точно описват отношенията ни като цяло
Здравей, Юлия, когато тълкуваш никога не забравяй ВЪПРОСА, който си задала -картите ти отговарят винаги ТОЧНО на него, ако е един и много ясен. А в случая той не е как се чувстваш ти или подобно, а относно развитието на взаимоотношенията ти. Първата карта е отегчение, втората - която по принцип е прекрасна карта, за мен е и картата на покоя  и нищонеправенето, а третата - също - чакаш нещо да се развие.
За мен отговорът е един е много ясен - ЗАСТОЙ. Това е с една дума. Както е било и е сега, така и продължава. Хубаво е да слагаш времева рамка на въпросите си за бъдещето, защото всичко се променя  и този отговор не важи за 100 години. Ако не желаеш да е така, попитай Таро какво можеш да направиш, за да промениш отношенията ви в положителна посока, ако това е по силите ти. Използвай картите, за да са ти полезни, да ти дават насока, като оставаш свободния избор за себе си. Когато получиш отговор, който не ти харесва, поне поискай съвет. Късмет!

Благодаря ти много за съвета, много е лесно като някой ти дава насоки   smile3525

# 677
Здравейте момичета! Hug
Моля за вашето мнение.
Отношения в близко бъдеще между Х и Y,паднаха се паж пентакли, 6 жезли и страшен съд.

# 678
Здравейте момичета! Hug
Моля за вашето мнение.
Отношения в близко бъдеще между Х и Y,паднаха се паж пентакли, 6 жезли и страшен съд.

Мисля, че под някаква форма ще минат на ново ниво или ще претърпят сериозно промяна. Не мога да кажа в каква посока.

# 679
  • плевен
Здравейте.Тук съм за да ви помоля за помощ,тъй като съм леко разстроена,леко тъжна и сама за себе си неадекватна да тълкувам Sad Благодаря предварително на отзовалите се Peace
Попитах картите за връзката ни в следващите 2 месеца как ще се развива.
1.Какво мисли той за мен-Любовниците
2.Какво говори пред другите за мен-Паж пентакли
3.Какво чувства към мен-8 жезли
4.Какво иска да получи от мен-Светът
5.7.Как ще постъпи спрямо мен-Магьосникът+5 пентакли +
6.8.Как му се иска да постъпи-Крал меч+9 жезли +
9.Пречки-9 меч
10.Какво помага на връзката-6 чаши
11.12.Резултат-10 жезли+Император +

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 22:38 от cveteto_2009

# 680
  • София, Лагера
Здравейте момичета! Hug
Моля за вашето мнение.
На първо време нещата тръгват добре, с ентусиазъм, но в последствие се връщат в изходна позиция (не знам дали е добра или лоша)

# 681
  • София, Лагера
cveteto_2009Peace
1. Изправен е пред избор какво да прави. Чуди се. Избира, съзнателно....
2. Ако ти е важно какво изобщо говори - хубаво му е, удобва, спокойна.
3. Чувства, че нещо трябва да се случа, да има някакво развитие, не може да останат така нещата
4. Иска Всичко. Не знам дали това е реалистично...
5.7. Ще настоява на своето, дори и с идеята да те наскърби
6.8. Ще го направи, за да защити себе си, от страх от болка и нараняване
9. ще изпитва угризения
10. Връща се към връзката ви благодарение на милите спомени, които имате заедно
11. 12. Резултат: странен, натоварен е, тежи му бремето да носи отговорността за тази връзка.

# 682
  • плевен
 Ноеми благодаря.А така като гледаш картите ще се случи ли нещо в тези два месеца за които съм питала,дали ще има развитие между нас newsm78

# 683
  • София, Лагера
Ами аз не виждам развитие в случая, доста му е твърда позицията, с този Император. Освен да се втвърди повече, ако е колеблива била досега...
 Hug

# 684
Здравейте!Искам да ви попитам!Запознах се с един мъж и искам да разбера,как ще се развият нещата?Може ли да ми помогнете?

# 685
Здравейте!Искам да ви попитам!Запознах се с един мъж и искам да разбера,как ще се развият нещата?Може ли да ми помогнете?

Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725220.0

Сигурна съм, че ще намериш някой, който ще ти помогне.

# 686

Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725220.0

Сигурна съм, че ще намериш някой, който ще ти помогне.

Благодаря!

# 687
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Въпроса към картите ми беше "Чувства ли се Е, привлечен от мене?" Embarassed
Малко странно ама не знаех как точно да го формулирам та картите са:
6 чаши, 8 жезли, Дявол
Какво мислите  newsm78

# 688
6 чаши, 8 жезли, Дявол
Какво мислите  newsm78

Да, обаче мисля, че има нещо не съвсем чисто в отношенията. Мисля, че го привличаш, защото му напомняш за някой друг.

# 689
  • София
6 чаши, 8 жезли, Дявол
Какво мислите  newsm78

Да, обаче мисля, че има нещо не съвсем чисто в отношенията. Мисля, че го привличаш, защото му напомняш за някой друг.
Това заради шестицата чаши ли го мислиш  Simple Smile Тя много не ми се връзва, иначе си експериментирах с картите да видя дали шестото ми чувство ще се потвърди, нечистото е че човека е обвързан не смятам че има перспективи за развитие. Аз за себе си не бих се забъркала с обвързан. Аз тълкувам 8 жезли като влюбване, на много места тази карта я описват като стрелите на любовта, 6 чаши може би като отминали спомени за такива моменти и дявола в случая като нещото което ти се иска но не може да го имаш   Embarassed Свободни интерпретации на човек не толкова запознат с тарото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт