КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Едно изречение от вчерашен разговор не ми излиза от ума
Питах онлайн Какво всъщност искаше да каже с това
Паж пентакли, Висшата жрица,Асо жезли, Паж чаши
Отговор, коментар, съвет, резултат
паж пентакли - цели достагане на някаква стабилност , на добри резултати . Нещо е искал да подскаже .Дааа ето и висшата жрица много добре допълва думата Подсказване или намек .....като вътрешно усещане, интуиция, нещо скрито .......ми се връзва.
Благодаря за отговора.

# 661
Simple Smile Някой би ли наредил едно таро и за мен - да видим как ще се развие моята връзка
Благодаря

# 662
  • Бургас
.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 16:16 от _az_

# 663
Здравейте! След едно неочаквано обаждане за мен, изтеглих следните карти на въпроса "Каква е причината за неговото обаждане": Смъртта-7 чаши-Асо жезли.
А след това на въпроса "Какво се случва с него": Магьосникът-4 пентакли-Смъртта.
По първата подредба за мен е край на някакви очаквания, край на самозаблудата, но това Асо ме обърква. Във втората подредба комбинацията Магьосникът и Смъртта ми говори за тотална тъга и разруха, но каква е ролята на 4 пентакли тук. Понеже съвсем отскоро започнах да се занимавам с картите таро, ви моля за вашите коментари. А дали по втория въпрос е по-подходящо да се използва друга подредба.

# 664
Магьосникът-4 пентакли-Смъртта

Според мен, това показва края на негови планове, идеи, кроежи дори. Нещо, което е мислел, че ще го доведе до някъде е "потънало в блатото" на рутината. В резултат, може би се опитва да си намери нещо ново.

Смъртта-7 чаши-Асо жезли

Тук си мисля, че /може би/ за съжаление няма кой знае какво скрито зад обаждането. Все едно е бил самотен или обезверен и просто е имал нужда да се самоизмами, че все още нещо е или че може да бъде. Но мисля, че е било просто моментен порив.

bouquet

# 665
Благодаря Tanya111. Този човек наистина се обажда, когато има проблеми или се чувства сам. Мислех, че този път не е така, но картите отново си показват истината.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 23:24 от pepinadm

# 666
Здравейте! Simple Smile
Да размърдам малко темата!!!!

# 667
5 Меча Колесницата Асо Монети
Въпросът е: Ще се окаже ли успешно начинанието?
Ще съм ви благодарна за мнения.

# 668
5 Меча Колесницата Асо Монети
Въпросът е: Ще се окаже ли успешно начинанието?
Ще съм ви благодарна за мнения.

Да, въпреки че е започнало на инат или от желание да се натрие носа на някого или да се "отмъсти" за нещо. Също така има вероятност да се пришпорват нещата повече от необходимото. Но смятам, че ще е успешно.

# 669
Благодаря ти Таня.  Hug

# 670
Здравейте отскоро се занимавам с карти таро и се опитвам да прочета и старите темички. Ще се радвам някой да ми даде 2ро мнение.
Какво да очаквам в отношенията с Л.?
4чаши,9чаши,7пент.
Уморена съм от себе си,света от отговорнодтите,с които ме натоварва,всичко става бавно с много търпение и пестеливост в материално отношение.
Единствено не разбирам мястото на 2рата карта и какво е това удовлетворение и удоволствие ??
Първата и послефната карта иначе точно описват отношенията ни като цяло

# 671
Здравейте отскоро се занимавам с карти таро и се опитвам да прочета и старите темички. Ще се радвам някой да ми даде 2ро мнение.
Какво да очаквам в отношенията с Л.?
4чаши,9чаши,7пент.
Уморена съм от себе си,света от отговорнодтите,с които ме натоварва,всичко става бавно с много търпение и пестеливост в материално отношение.
Единствено не разбирам мястото на 2рата карта и какво е това удовлетворение и удоволствие ??
Първата и послефната карта иначе точно описват отношенията ни като цяло

9 чаши при мен понякога се проявява като твърде много емоции.

Т.е като цяло тълкуването, според мен е - твърде много разочарование, недоразумения, неизказани неща, преглътнати истини, които ерозират отношенията отвътре и най-лошото е, че ситуацията продължава да се задълбочава /7 пентакли/. Продължава да се развива и натрупва в тази посока. Подозирам, че картите индиректно ти дават съвет, ако държиш на отношенията ви, да се опиташ да си изясниш първо пред себе си кое е това, което те тормози в тях и след това да се опиташ да включиш и него/нея в изясняването.

Аз така ги виждам нещата  Hug

# 672
Да така като се замисля наистина може да означава прекалена еемоционалност,благодаря за насоката Simple Smile

# 673
Моля!

Сега прочетох отново твоето тълкуване и там казваш "всичко става бавно с много търпение и пестеливост в материално отношение".

Предполагам, че така тълкуваш 7 пентакли. Не мога да се съглася с теб. Според мен, 7 пентакли се появява, когато човек проявява търпение за да "порасне растението". Затова някои хора твърдят, че 7 пентакли е карта на бременността. Ако картите искаха да говорят за пестеливост в материално отношение или изобщо някакъв вид недоимък, щяха да ти покажат 5 пентакли. В случая 7 пентакли се явява карта, която показва, че емоционалните "драми" прорастват в материята. Пускат корени и бавно започват да се развиват. Като снежната топка, която пусната по склона се превръща в лавина. Но процесите все още са бавни и на този етап, според мен, могат да бъдат спрени, ако това е, което ти искаш.

# 674
Тя драмата е отдавна и се задълбочи с раждането на детето,то е ясно какво ще направя,а картите го потвърждават.... някои тълкувания обаче си ги правя много субективни,като се поуспокоя емоционално ще питам пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт