Професионални серии за коса - тема 36

• 55 036
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
@ddicted_to_,преди да родя бях къдравелка,но след това косата ми се изправи.Едва преди месец започна да се пооправя,поддава се на начупване,дори се накъдря с букли...Гела е много лепкав,затова се нанася бързо на суха коса,намачкват се къдриците и после миеш ръцете.След като изсушиш с сешоара вече спокойно може да намачкаш пак,тогава самия продукт омеква,не стои на клечки,остават само фиксираните къдрици.Пробвай докато налучкаш как става.Аз едва на 3.я път уцелих как да се правя Peace Иначе специално за къдрава коса не съм ползвала шампоани и балсами,но Тиджитата за които съм писала доста ми помагат в чупките Mr. Green А вчера пробвах и Макадамия шампоана и маската,също начупват косата!Скоро мисля да си взема да пробвам тези продукти:
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Hi-Def-Curl … Conditioner-200ml
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Hi-Def-Curls-Shampoo-250ml
Мисля че ще са супер за къдрава коса Peace

# 691
  • София
Момичета, отзиви за тази серия имате ли:

http://zlatnaribka.com/category/macadamia-498.html

# 692
  • София
Много ти благодаря за изчерпателния отговор! Hug Ще взема гела да го пробвам, но тъй като вчера си взех фиксатор за къдрици , гела ще го пробвам като за начало само в корените, за обем. Simple Smile А серията на Тиджи за къдрава коса съм я ползвала, точно лилавата, но гледам, че сега е с някакво ново име като че ли.. Thinking  Бях доволна най-вече от миризмата, обожавах я... Crazy

# 693
# 694
@ddicted_to_,като нанесеш в корените,издухай със сешоара за втвърдиш Peace

# 695
  • в 1001-та нощ

напоследък в темата все нея коментираме, разгледай по-задните страници или ползвай търсачката  Peace

# 696
  • София
Благодаря, ще разгледам. Мислех, че е съвсем нова и още няма ползвали я.
Извинявам се за това, което и аз мразя, а направих   bouquet
Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 697
  • в 1001-та нощ
поне от 1 месец - предимно за нея се говори, повечето са възхитени, има и дами с по-посредствени впечатления и малко недоволни, като то всяка серия - не може да е любима на всички  Peace

сподели повече за косата си, за да има идея - как би й се отазила  Peace

аз съм с впечатления, че е по-хидратираща, леко уплътнява, не утежнява много и заглажда косъма

но ефектът зависи от състоянието на косата, така, че не може да се обобщи  Peace

# 698
  • София
В момента ползвам хидратиращия шампоан на Афоджий, дълбокопочистващия също, както и 2 мунутния реконструктор. Реконструктора - по-рядко, Също рядко  и реконструктора със зелен чай на Афождий, нещо не ми допада. Маски - предимно Ейдж сюприм и Интенс на ЛП. Коприната на Чи като финиш.
Проблеми с косата - липсва й може би малко плътност и жилавост. Леко засушена, без особени проблеми, боядисвана. Определено имам нужда от смяна на продуктите, но се чудех с какво.
Така като чета, смятам да пробвам поне маска, шампоан и масло. Но ще почакам, защото маската ще е налична след 26, а шампоан в момента има само от литър.

# 699
  • в 1001-та нощ
мисля, че серията ще ти допадне и си струва да опиташ  Peace

също можеш да опиташ бамбука на алфапарф (проконцентрат със затоплящ серум) или Милк Шейк терапията с млечен протеин  Peace

# 700
  • София
Благодаря ти Алена, за отзивчивостта и съветите   bouquet
Ще опитам продуктите.

# 701
  • София

Така и ще направя. Благодаря ти! Hug Вече поръчах гела, както и шампоана на Макадамия, повлияна от добрите отзиви тук...Добре, че сте вие момичета....  bouquet

# 702
  • София
Момичета, някакви отзиви за Kerastase Elexir Ultime Moringa ?

И аз следя, но толкова бързо едва ли ще има отзиви.

Явно ще си взема класическия вариант докато изчаквам отзиви за другия.

# 703

Така и ще направя. Благодаря ти! Hug Вече поръчах гела, както и шампоана на Макадамия, повлияна от добрите отзиви тук...Добре, че сте вие момичета....  bouquet
Ако гела не ти хареса може да ми го продадеш Wink Него не отказвам Mr. Green

# 704
  • София
Няма проблем, само че съм убедена по описанието ти, че ще ми допадне! Laughing  Ако нещо не ми хареса, ще ти пиша! Peace

Общи условия

Активация на акаунт