ПрЪвУписТен спОсИк на магЙЙ с каИйсиЙ, еГографи и клоЛн в чорБогащник-71

• 29 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Не им се пот давайте!!!

# 151
  • София
Цитат
интерисува

# 152
Цитат
като чели
Не става дума за четене.  Mr. Green

# 153
Цитат
здравейте половината кухня + плота са ми монтиране зебрата като плот стой много красиво  айде четвъртък ще кача кухнята

# 154
  • София
Цитат
бродирам от давна но бях позабравила иглата напоследак,поразознах из Интернет за някои пейзаж

# 155
Нещо скорострелно от нескончаемия извор на бисИри - Фейсбук:

... то и тъка се рбзбира члус това коментирънето на хората зат гърбъ им е мн долнои.... тъка и тъка коментиръте поне къжете къкво е станъло а не само да си измислтя...

ooooh!

Не знам кой к'во коментирЪ, ма аз нищо не рЪзбрах, а плУс това четЪ там редовнУ.

Joy Joy Joy

# 156
  • София
Цитат
Педагог предлга

Цитат
на пиянките им е все тая

Цитат
че мъжо ми

Цитат
кото доказва
инежкция
достигнат мозтка
се съдръжат
опсаностите
за пълненене

Цитат
стига слупости
за мсетка

Цитат
тези офертии за

# 157
  • София
Цитат
купчета
 песачинка

# 158
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
бяха миниатурни
Цитат
балони с хелии
Цитат
само че вече идеики не ми идват

# 159
Цитат
втори дубал

# 160
# 161
  • Несебър
Цитат
здравейте, проблемът ми датира от седмица и 2-3 дни , всичко започна със силни болки по целия корем и болки по-силни ниско долу.започна да ме кара да ходя до тоалетна късно вечерта като не тазсъроиство а кашави изпражнения със много примеси на слуз. отидох на лекар прие ме лекар вътрешни болести.споделих оплакванията тогава ми бе 3 ден от тези проблеми.лекарката каза че трябва да бъде направена колоноскопия, заради слузта и болките ниско долу. записа ми консултация с гастроентеролог ако проблемите не отшумят.предписа ми да пич лактафлор ,пробитор и смекта, и ако до броени дни не помогнат на колоноскопия. Със спазване на диета и лекарства проблема не отшумяваше 3 дни, отидох на консултация с гастроентеролог споделих оплакванията и тои ми каза колоноскопия. До тук добре направих и колоноскопията . не откриха ништо.нямало дори колит. понеделник ми бе колоноскопията. вчера изпражненията бяха тесни като молив като половината бе сиво останалото кафяво. днес при изхождане отново слуз, после пак изхождане половината сиво другата останала половина нормално кафяво. после пак изхождане вече абсолутно течно кашаво с много слуз.просто не знам какво да правя.моля някои като е на ясно да се вклучи. на 20 години съм. имам болки ниско долу и малко по нагоре от ляво
И пак от същата потребителка
Цитат
да разбирам, но то не е разстроиство сега което да ме кара да ходя до тоалетна, просто с разхлабително цигарка от цигарите отидох 2-3 пъти до тоалетна. просто пак се връштат симптомите а не е ясно от къде идват.колоноскопията уж не показа никакви отклонения

# 162
  • София
Цитат
изришно пише да не пие кока кола.

# 163
Цитат
Предварително се извинявам за спамчето, но между другото да споделите, че всичките ни дечица тук са на една възраст -Вашите деца (по-специално момченцата) налитат ли да целуват девойките по устата .....и "гаджосват" ли още от сега?

Не е прЪвУписТно, но нещо не мога да хвана нишката на "спамчето".   Mr. Green

# 164
  • София
Реклама от нашия сайт  Wink
Цитат
Освободи се от стартите бебешки аксесоари на добра цена в Продавалник!

Цитат
Учила съм средното си образуване.
hahaha

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 13:15 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт