ПрЪвУписТен спОсИк на магЙЙ с каИйсиЙ, еГографи и клоЛн в чорБогащник-71

• 29 777
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
дезинтересирал

Thinking  Mr. Green
Grinning
Загубил интерес. Това мое творение ли е? Много често я употребявам тази думичка,  Embarassed макар да е по-подходяща за "Новите думи".   
Ама нова ли е?  Blush Crazy И аз я употребявам, даже няколко пъти я прочетох буква по буква и търсих грешка, ама не намерих  Grinning

Joy Joy Joy
 Joy Сладурки.
Хърмаяни, май не го видях от теб

# 496
  • Mediterraneo
И след забележка от една съфорумка за правописа, следва възмутения отговор (в който автора се е постарал да няма грешки, с изключение на една липсваща запетайка  hahaha)

Peace

# 497
  • София
Цитат
шишештата
Шишета са, не шишчета  Peace

# 498
  • София
И след забележка от една съфорумка за правописа, следва възмутения отговор (в който автора се е постарал да няма грешки, с изключение на една липсваща запетайка  hahaha)

Peace

Пълен член ли трябваше да бъде  newsm78 Embarassed
Фууу, този член нещо винаги ме е затруднявал...  hahaha
Виноват!  Peace

# 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
извинявам се за лошото качество на снимката, но от смях не можах да фокусирам, а миУтУ бързаше да ме измъкне да не ме бият  Crazy

# 500
  • София
Цитат
zdraveite izvinqvam se za kirilicata . zaduljitelno li e cito na maska v na4aloto na bremenosta i na vsi4ki li mami vzimat oplodna te4nost za gineti4ni bolesti zaduljitelni li sa te.

# 501
  • София
извинявам се за лошото качество на снимката, но от смях не можах да фокусирам, а миУтУ бързаше да ме измъкне да не ме бият  Crazy

СБСМ! Че то няма нито една правилна дума  ooooh!

# 502
А какво е милзар? newsm78 #Crazy Името на магазина?

Има една правилна дума - "Тел:" Mr. Green

В една тема, даже в две, като ме хване лигнята, пиша неща от сорта на: "ко", "шъ" и други от този сорт. Да се презастраховам, за да не се видя тук. Mr. Green Не, че правописът ми е перфектен, но поне се старая като не знам правописа на някоя дума - да го проверявам. Малко ми куца пунктуацията. Blush

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 18:36 от H0uSse_Baby

# 503
То това се знае, Бебе, когато е нарочно.  Mr. Green

Аз пък днес прочетох на шишенце с Риванол разни странични реакций. Снимах, утре ще го покажа.

# 504
 hahaha

Когато ходих на практика, разглеждахме едно досие, в което имаше някакви грешки, но да речем, че може да са получени от бързане при писането, макар че аз това не го приемам като оправдание, още повече пък в официални документи. Особено впечатление ми направи думата "пишИ", изречението беше "Не може да пише". И споменахме за въпросната грешка, като оправданието беше точно бързината, но грешката беше в цялото досие, а не еднократно. Rolling Eyes Тогава се замислих какво ще стане когато някой, който пишИ по този начин, започне да учи въпросното дете от досието, което не се справя добре с правописа. ooooh! Tired

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Искам да попитам след като съм испратила имеил на kg.sofia.bg чедетето ми посештава децка градина трябвали да се оваждам и на общсната да им кьжете телефонл бльгодаря предварително
.

Crazy имеил, телефонл и зАдалжително лично  Peace само така могат да вземат и теб в ПГ Whistling

# 506
И из форума има такива писания. Явно пишещия не осъзнава че при изговарянето на дадена дума на диалект в книжовния език тя се изписва по друг начин.

# 507
  • София
Цитат
хаус
И не става въпрос за д-р Хаус  Laughing

# 508
Цитат
...защото в България няма бъдеще за децата така че в момета всики се опитва да вземе от някого  пари и да измами тия моделчета по списанията ако мислиш ,че ей така са ги избрали се лъжеш те се с връзки .Всики се опитва от някъде да взема пари дори и понечестият начин народа се измъчва за някъкви като тази агенция .Аз съм завършила стратегическо и бизнес планиране и сега какво работя като продавачка на билети в тролея и съм станала 47 киограма .Защото аз съм си дошла от Турция че тук е по-добре ушким а то се оказа по - зле и ние със съпругами мислим да се връщаме там има по-добро образование и много неща по - добре са оттук в България и правителство няма. 
Ако съм пропуснала нещо, моля да ме извините.  Peace

# 509
  • Варна
Цитат
стъпалувам

Цитат
превликателно

Общи условия

Активация на акаунт