ПрЪвУписТен спОсИк на магЙЙ с каИйсиЙ, еГографи и клоЛн в чорБогащник-71

• 29 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
теракот?

и от мен:
Цитат
Досега само Ви четех

# 481
  • гр. София
Теракот?

# 482
  • София
Теракота  Peace   bouquet

Аз си имам професионална колекция от такива думички - тарикот/терикот (сега вече и терикон  Crazy ), мазонет, тризонет, гарсионера...  Crazy

# 483
  • София
Е дано майстора я е разбрал;)

# 484
Цитат
дезинтересирал

Thinking  Mr. Green
Grinning
Загубил интерес. Това мое творение ли е? Много често я употребявам тази думичка,  Embarassed макар да е по-подходяща за "Новите думи".   

# 485
  • София
Цитат
дезинтересирал

Thinking  Mr. Green
Grinning
Загубил интерес. Това мое творение ли е? Много често я употребявам тази думичка,  Embarassed макар да е по-подходяща за "Новите думи".   
Ама нова ли е?  Blush Crazy И аз я употребявам, даже няколко пъти я прочетох буква по буква и търсих грешка, ама не намерих  Grinning

# 486
     А не е нова, но някак неподходящ глагол ми се струва. Защото липсва във вариант "проявил интерес". Интересирал - дезинтересирал хич не звучи.  И аз търсих грешки буква по буква, докато разбера, че тази обичайна за мен думичка буди интерес.  Wink

# 487
  • София
:Аз си имам професионална колекция от такива думички - тарикот/терикот (сега вече и терикон  Crazy ), мазонет, тризонет, гарсионера...  Crazy

Липсва само "натуралният акт".  Laughing

# 488
Цитат
Има хора с доста крайни възгледи следващи ги почти мани алкално

А "мани киселинно"?   newsm12

# 489
  • София
:Аз си имам професионална колекция от такива думички - тарикот/терикот (сега вече и терикон  Crazy ), мазонет, тризонет, гарсионера...  Crazy

Липсва само "натуралният акт".  Laughing
Благодаря ти, че ми напомни - и той е там  Hug среща се и като наторален  Mr. Green

# 490
  • София
среща се и като наторален  Mr. Green

Тор му е майката явно. Ториш и жънеш актове после. Mr. Green

# 491
  • София
Цитат
Викам отиваме на генеколог, тя неща ша пия ЕСКАПЕЛ вика ми ко ще каже генеколога има ли разливане и излизане на течност от вън?
Цитат
докато не отшуми хапчалъка и тогава я пращам на генеколог
Цитат
Това дали го мислите за базик. Тука у бгМама може да съм мъж
Цитат
не исках да спа с първата срещната
Цитат
Питах я пак за оволацията ѝ
Цитат
не напоследно място
smile3532 И след забележка от една съфорумка за правописа, следва възмутения отговор (в който автора се е постарал да няма грешки, с изключение на една липсваща запетайка  hahaha)
Цитат
когато някой се заяжда за правописа, няма какво друго да каже. Не че и в момента мога да напиша думите объркани от мен правилно, но ако бяхме в бг-граматичка щях да се постарая да си сложа на телефона check-speller и в 03:27 за си го пускам за проверка на постовете ми.

# 492
  • София
Цитат
АВГУСТовските дракони не спират с разтежа,...

# 493
бг-граматичка Joy  Joy  Joy
В заглавието!

# 494
  • гр. София
Цитат
АВГУСТовските дракони не спират с разтежа,...

Това да не идва от "разтежка"?  newsm78
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт