Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от изразите на пожелания в дискусията?
-
Какви лични преживявания са споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от проблемите с храненето на новородените и как можем да помогнем на бебето да засуче?
-
Какви са някои от препоръките за грижи за новородено бебе, включително хранене, обличане и хигиена?

. Та следващите няколко дни го къпех, както е писала Нели опрян на предмишницата ми, без да го обръщам по корем. Вече като заздравя раничката, тогава почнах да го слагам по гръб във ваничката. 

Да са здрави, усмихнати и палави малките бебоци
Днес трябва да ни излязат резултатите от очния секрет и да видим как ще продължим лечението. Мисля, че няма да е лесно и бързо, но най-важното е той да е добре 
Режимът ни е малко хаотичен, но се опитвам да следвам неговите желания и да смогвам във времето, което изобщо не ми стига, въпреки че се занимавам единствено с него и с нищо друго 

Лошото е, че пак ме вързаха за леглото, че да може да изкараме още една седмица понеже съм вече с 2 см. разкритие и изгладена и много скъсена шийка. Стискайте ми палчета да издържим още малко.