Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ако Ви притеснява месположението на НПМГ, разходете се до НГДЕК и пак ще си говорим  hahaha
Лейла, биолозите ще косят трева   Animal Snail newsm57.
Ей, много ги мислите тези деца, а те вече са гимназисти и със сигурност могат да се забавляват и без специална програма.
Честито на новозаписаните! Нека ваканцията да започне сега!  Laughing

# 721
  • София-Младост
Ако Ви притеснява месположението на НПМГ, разходете се до НГДЕК и пак ще си говорим  hahaha
Е верно си е далече...особено ако пътува от Младост ... час път не му мърда, че и повече Sad Преди не беше ли някъде по-централно? Или бъркам newsm78

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 12:43 от Ала-Бала

# 722
  • гр. София
Ако Ви притеснява месположението на НПМГ, разходете се до НГДЕК и пак ще си говорим  hahaha
Лейла, биолозите ще косят трева   Animal Snail newsm57.
Ей, много ги мислите тези деца, а те вече са гимназисти и със сигурност могат да се забавляват и без специална програма.
Честито на новозаписаните! Нека ваканцията да започне сега!  Laughing

Joy Joy Joy
Аз не се притеснявам какво ще прави. Няма да й е първия лагер.  Grinning Но още се колебае, защото не познавала децата, та затова..........С нещо да я примамя..... Peace Иначе съм сигурна, че малко след като се запознаят ще намерят какво да правят и за какво да си говорят  Mr. Green Въпроса е да иде  Wink

# 723
  • гр. София
Е верно се у далече...особено ако пътува от Младост ... час път не му мърда, че и повече Sad Преди не беше ли някъде по-централно? Или бъркам newsm78

НПМГ винаги си е било там.  Simple Smile

# 724
  • София-Младост
Е верно си е далече...особено ако пътува от Младост ... час път не му мърда, че и повече Sad Преди не беше ли някъде по-централно? Или бъркам newsm78

НПМГ винаги си е било там.  Simple Smile
НГДЕК имах впредвид, НПМГ си я знам.

# 725
Някой приет в ПГЕА? ..явно техникумите( проф.гимназии) в тези теми не се обсъждат..всичко се върти около езиковите гимназии, НПМГ и НТБГ  Simple Smile. Поздравления на всички приети и доволни деца и родители!
Синът на братовчедка ми, но тя не пише тук. Нали ПГЕА е Киров?
Да, Киров е. Племенника ми - информационни технологии, записан е още на първото класиране.

# 726
[
НГДЕК имах впредвид, НПМГ си я знам.
НГДЕК беше на Иван Асен, сега в същата сграда мисля, че е 12-о СОУ. През миналия век изкарах там двуседмичния си учителски стаж. Децата бяха супер супер подготвени и начетени. Толкова начетени, че чак ме дразнеха, защото знаеха повече от даскала си (сиреч от мен). Аз все гледах да завъртам разговорите си с тях на футболни теми, защото иначе някакви момчета ме питаха какво ми е мнението за санскритския език. А на мен санскритския ми е силен точно колкото и китайския.
Тогава НГДЕК даваше убийствено силна подготовка. После чух, че нивото е поспаднало, ама то спадна в целия ни живот.   

# 727
# 728
И ние се записахме. В 133 СОУ стана много бързо, не се чака няма опашки Flutter. Не са ни събирали пари, може би на 10.09 когато е родителската среща. Сега вече сме спокойни в очакване на нови запознанства Hug

# 729
Мислите ли, че днес ще излезе статистиката за баловете от второ класиране?

# 730
  • Пловдив
Мислите ли, че днес ще излезе статистиката за баловете от второ класиране?

За Пловдив вече излезе. Трябва и другите РИО-та да пуснат.

# 731
  • Пловдив
Прочетох статията!

Ужасена съм за всички деца, които по някакви причини не са спазили сроковете, административните подробности или са оплескали подредбата на желанията...

За това намирам този форум за изключително полезен.

Гледах статистиката за Пловдив - радвам се за децата, които са отишли напред.
А останалите - победите им тепърва предстоят!

# 732
  • София
Не ми се вярва чак да са ги търсили по телефона да се записват!

# 733
Някой приет в ПГЕА? ..явно техникумите( проф.гимназии) в тези теми не се обсъждат..всичко се върти около езиковите гимназии, НПМГ и НТБГ  Simple Smile. Поздравления на всички приети и доволни деца и родители!
Да, синът ми - Програмно осигуряване  Simple Smile

# 734
Не ми се вярва чак да са ги търсили по телефона да се записват!

На мене ми се обадиха последния ден от срока за записване след първото класиране. Трябвало да се дава информация в РИО за децата които не са се записали и не са подали заявление за 2-ро класиране.

Общи условия

Активация на акаунт