Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 686
  • 827
  •   1
Отговори
# 345
Моля някой да напише нещо повече за учителите в І АЕГ и ако е възможно за паралелките АЕ ФЕ.
И ако има повече записали се в тази паралелка да се покажат тук и да се запознаем поне задочно.

# 346
  • София
Моля някой да напише нещо повече за учителите в І АЕГ и ако е възможно за паралелките АЕ ФЕ.

Дъщерята на моя приятелка ще бъде в 10 клас I АЕГ АЕ ФЕ.
Утре така или иначе ще се видя с тях и ще разпитам за подробности, но ако в 8-ми клас
ви поеме същата госпожа, която водеше английски на АЕ ФЕ преди две години,
имате голям късмет - приятелката ми не можеше да я нахвали в края на
миналата година какъв невероятен преподавател е и колко високо е нивото на АЕ на
тяхната паралелка (ако не се лъжа първи в училище на ВО по англ. език в 8-ми клас).
Но тъй като АЕГ никога не ме е интересувала, само това съм запомнила  Embarassed

# 347
  • София
И ако има повече записали се в тази паралелка да се покажат тук и да се запознаем поне задочно.

Синът ми е в паралелките с ФЕ, но нямам инфо за преподаватели и т.н.

# 348
  • Там, където ме обичат
И аз искам да науча повече за преподавателите в 1АЕГ, а за коя паралелка, ще знам на трети!

# 349
РИО Пловдив са премахнали статистиката с баловете от първо класиране от сайта. Що за хора са това? Вместо да се работи в полза на децата и родителите, ние само спънки и трудности получаваме от тях.

# 350
  • Там, където ме обичат
РИО Пловдив са премахнали статистиката с баловете от първо класиране от сайта. Що за хора са това? Вместо да се работи в полза на децата и родителите, ние само спънки и трудности получаваме от тях.
Така трябва, що да е лесно като може да е трудно.  Mr. Green
Май Пловдив ги подбраха след онзи случай с избързването, та сега всичко де що имат, ще качат след четвърто класиране.

# 351
Кое избързване?!!! То беше във Варна. При нас качиха статистика последно, на 27 юни в 17.30, а може да е било и малко по-късно.

# 352
  • София
Кое избързване?!!! То беше във Варна. При нас качиха статистика последно, на 27 юни в 17.30, а може да е било и малко по-късно.

Варна и Пловдив качиха статистики с интервалите на оценките по БЕЛ, по математика и по сбор от двете много преди РИО София. Явно тогава ги принудиха да ги свалят.

Тоест не става дума в  коментара на foxysilver за статистиката с минималните балове. Peace

# 353
  • София
Значи съм се объркала. Извинявам се. Embarassed

Баш така си беше, нищо не си объркала, просто говорите за различни статистики Grinning  Тази с оценките по интервали и Пловдив, и Варна качиха съвсем навреме, но заради изцепките на  РИО София, продължили цяла седмица, явно се наложи да ги махнат.  И сега РИО Варна и РИО Пловдив са "послушни"..

# 354
  • Там, където ме обичат

Варна и Пловдив качиха статистики с интервалите на оценките по БЕЛ, по математика и по сбор от двете много преди РИО София. Явно тогава ги принудиха да ги свалят.

Тоест не става дума в  коментара на foxysilver за статистиката с минималните балове. Peace
Добре, че я има Русалка.  bouquet Истинска енциклопедия.
Моля те, сподели мнение дали и колко ще паднап баловете в челните ЕГ-та.
Когато преди време коментирахме очакваното покачване  на баловете в крайното класиране, си спомням, че твоята прогноза беше доста близка до реалната. Сега какво мислиш.

# 355
И таблицата с баловета се забави.  Пуснаха я на 11.06. Само във Варна излезе още на 4.06, но явно ги скастриха и на 5.06 сутринат вече беше премахната. Просто РИО-тата са уникални!!!  #2gunfire

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 16:39 от Mimito_75

# 356

Снощи късно пак я гледах (заради приятелче на сина ми, което не успя да се класира никъде на 1 класиране Sad, а има бал с 4 десети повече от сина ми, но писало детето само 10 желания, но доста не добре обмислени). Та затова се интересувах и аз още от статистиката. Толкова ми се иска да се класира на 2.
Те тези от Пловдив по нощите ли ги правят тия врътки??? И защо??? А на 27, когато им звънях да им кажа, че в по-големите градове отдавна са пуснали статистиката, ми отговориха, че за какво толкова ни трябвала, не било проблем да я пуснат и я пуснаха след окло 30 мин. Не виждам НИКАКВА логика в действията им. ooooh!

# 357
Seaa, с какъв бал е това дете? Както писах в предната тема, когато отидоме с щерката да пуснем заявление за второ класиране, една от учителките сподели, че идвали страшно много деца, които не са класирани на 1 класиране, а са с прилични балове. Явно подревдането на желанията им е изиграло лоша шега.

# 358
И аз им звънях на 27 и ги попитах нормално ли е при тридневен срок за подаване на заявления, те да не могат да пуснат до края на първия ден все още статистика. тговориха ми, че чакали разрешение от София.

# 359
  • София
Фокси, ех, ако знаех отговора на този въпрос... Grinning За първо класиране е по-лесно да се пресметне ориентировъчно. И аз от два дни се терзая със сметки за много близко детенце, което го делят само 14 стотни от минималния бал за момчета на 1 класиране в 91 НЕГ. Щеше да бъде страхотно всяко училище да изготвя табличка като на НПМГ за записани, за незаписани и подали заявление за второ класиране.Но не биде.
За конкретния случай съм  на 200 % сигурна, че няма да се стигне  до понижаване с 14 стотни. Но случващото се в НЕГ не е показателно и  за останалите случаи, тъй като там опциите за  премествания на по-предно желание на  момчетата ( и на момичета), приети по второ желание, са сведени единствено до СМГ с немски.  Остава и  надеждата прието по първо желание дете да предпочете АК пред НЕГ, за да има известно движение, което едва ли ще възлиза като разлика на повече от   2-3 стотни.  В другите ЕГ намаляването на минималните балове ще  е малко  по-осезаемо, особено в 164 ГПИЕ и 9 ФЕГ. Thinking Поне така си мисля. За  1 АЕГ разместванията  и преди не са били големи - разлики от 10-20 стотни. Не мисля, че и сега ще е много по-различно положението.Но да видим...Кристалната ми топка е счупена. Joy

Общи условия

Активация на акаунт