Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 525
Успех днес на всички дечица  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Само на мен ли не ми се отваря линка за проверка на класирането? Thinking

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 08:51 от placholina

# 526
При мен се промениха нещата в страницата за класиране. Вече вместо класиран пише записан.
Резултат от класиране
I класиране:
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ

# 527
  • София
При мен се промениха нещата в страницата за класиране. Вече вместо класиран пише записан.
Резултат от класиране
I класиране:
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ

Излезе второто класиране.УСПЕХ!

# 528
  • София
Излязло е 2-ро класиране!

# 529
Да явно работят по въпроса, и при мен сутринта излизаше класиран , а сега записан! Дано го пуснат към обяд за успокоение на чакащите!

# 530
При мен излиза и резултата от първото и от второто класиране .
Приеха го в НТБГ  Party Party Party

# 531
Хайде казвайте - кой, къде?

# 532
  • гр. София
Ние оставаме в НПМГ с биология. Балът не ни стигна за 2 АЕГ. Интересно ми е колко не ни е достигнало....  Thinking А мъж ми иска да ходим на трето класиране  ooooh!

# 533
  • Пловдив
И ние оставаме в ОМГ , не ни стигнаха 0.072 за ЕГ Пловдив

# 534
  • София
Племенницата ми е приета Химия в НПМГ!!!!!! Ура!
 newsm51

# 535
Къде гледате?

# 536
  • София
Синът ми се придвижи с едно желание нагоре- в японската паралелка на 18-то. Разочарована съм, но....той имаше голямо желание да учи японски, може би ще е доволен.

Има ли вариант детето да се запише на мястото от второто класиране, да изчака обявяването на свободните места, да изтегли документите си и да участва на трето класиране? Rolling Eyes Вчера прочетох това "За ІІІ-ти етап на класиране имат право да подадат документи:
Некласирани ученици от І и ІІ етап.
Незаписани ученици след І и ІІ етап.
Ученици, които не са участвали в приема до сега и имат положителни оценки от изпитите по БЕЛ и по математика."

# 537
# 538
Ние си останахме в 5ЕГ може да е на късмет, интересно ми е дали някой е мръднал от 1ЕГ  newsm78 а има ли значение изобщо ако е имало друго дете с нашия бал как се определя кой да заеме местото  newsm78

# 539
  • гр. София
Синът ми се придвижи с едно желание нагоре- в японската паралелка на 18-то. Разочарована съм, но....той имаше голямо желание да учи японски, може би ще е доволен.

Има ли вариант детето да се запише на мястото от второто класиране, да изчака обявяването на свободните места, да изтегли документите си и да участва на трето класиране? Rolling Eyes Вчера прочетох това "За ІІІ-ти етап на класиране имат право да подадат документи:
Некласирани ученици от І и ІІ етап.
Незаписани ученици след І и ІІ етап.
Ученици, които не са участвали в приема до сега и имат положителни оценки от изпитите по БЕЛ и по математика."

Мисля, че да. Ние /или по-точно мъж ми/ иска да го пробваме. Аз лично не съм навита. Изключително рисково е. Особено май тази година. sweetkids_mama, съжалявам много че не успяхте за НПМГ. Знам, че много искахте да сте там.

Общи условия

Активация на акаунт