Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 735
Още няма статистика за град София  Shocked

ПП Аз вече съм записан в НПМГ ХИМИЯ И БИОЛОГИЯ С АЕ, но искам да видя с колко горе-долу са паднали баловете в 1 АЕГ и 9 ФЕГ -за един мой съученик дето не е приет никъде на 1 класиране

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:17 от NIKI98

# 736
  • София
е, то вече няма кой знае какъв диагностичен смисъл от нея! Кой където се класирал на второ - там се записва. Все ще я изкарат до петък, докато свърши записването.

# 737
е, то вече няма кой знае какъв диагностичен смисъл от нея! Кой където се класирал на второ - там се записва. Все ще я изкарат до петък, докато свърши записването.

Защо да няма?

# 738
  • София
За повечето хора кампанията вече приключи. От статистиката има смисъл дотолкова, че трябва да обявят свободните мееста за трето класиране, и за догодина човек да си направи сметката.

# 739
Не ми се вярва чак да са ги търсили по телефона да се записват!

Напротив, и на мен ми звъняха от 91 НЕГ да ме питат дали ще се записва детето.

# 740
За повечето хора кампанията вече приключи. От статистиката има смисъл дотолкова, че трябва да обявят свободните мееста за трето класиране, и за догодина човек да си направи сметката.

И "повечето" не са всички. И нямам предвид за догодина.

# 741
Нормално е да се обадят по телефона и се заинтересуват дали ще записваме децата си там където са приети. Понякога възникват форс мажорни обстоятелства . Миналата година бях кандидат-студентска майка- от Лесотехническия  университет, където бе приет сина по 1 желание ми се обадиха, но ние същия ден го записахме в УАСГ.

# 742
И ние се записахме в 51 СОУ. На първо класиране беше приета в 19 СОУ, но тя си искаше 51. За щастие мръднахме нагоре с 4 позиции. Много е щастлива, както и аз естествено. Честито на всички деца и техните родители. Пожелавам им много успехи и късмет.

# 743
  • София по рождение

До записаните в 91НЕГ- ?
 -Знаете ли нещо за предварителна родителска среща сега? Или направо на 15.09.?
...Гледах в сайта но няма нищо обявено.  ooooh!Че нещо се вкарвам във филми, като чета за НПМГ, че имат РС.

За нас родителските са в първите дни след 15 септември! Иди на море дтогава.  Nature Sunny

Естествено, че вече Балевата къща не е това, което ни се е виждала навремето.

Ако кажете, че Лозенец не е добър квартал...то тогава кой е?! За старите софиянци си е екстра!!!

Не мога да разбера защо някои българи винаги са недоволни и намират за какво да се притесняват. Все търсят под вола теле. Аман от тях.
Ако ви е далече или неудобен транспорта до НПМГ, значи проблема не е в гимназията.

Отказвам да влизам в полемики, а и едва ли ще се случи, защото смятам да попътуваме малко.
Приятно лято и се радвайте на това, което имате...щото можеше да е много по-зле.

# 744
  • София
91 НЕГ провежда родителската си среща за зайците  още първия или втория учебен ден, тоест на 17 или 18 септември. Тогава ще ви кажат за учебниците по предмети, ще ви съберат парите за  учебниците и помагалата по НЕ, ще ви информират какво се очаква от децата през годината. Явно знаейки точната бройка деца, заявяват учебниците предварително, тъй като им ги дават буквално веднага, още преди родителите  де факто да са ги платили на родителската.

# 745
Излезе статистиката от второто класиране за София

# 746
Къде е тази статистика???

# 747
  • София
Не ми се вярва чак да са ги търсили по телефона да се записват!
В петък, на 27-ми юни, на връщане от ТУЕС, ми се обадиха от НПМГ-то да попитат защо не сме отишли. Аз им се извиних и казах, че съжалявам, но синът ми е един и на двете места не може...  Можеше аз да отида, толкова го харесах това НПМГ! Пък и тук напоследък само за това говорите, не е честно въобще еей

# 748
# 749
  • гр.Варна
Привет и от нас-девойката я приеха на първо класиране по първо желание:Първа езикова с немски език.Записана е и след 09.07 отиваме за униформата.Много е щастлива.Има ли и други записани при нас?

Общи условия

Активация на акаунт