Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 351
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Та значи, да ви кажа и преди това да благодаря, че ми се обърна внимание Hug
Купихме си АЕГ Фаворит 44750 45 см, втора употреба от "магазин за немски уреди". Още в магазина не видях никъде да пише Made in Germany, което четох, че е доказателство. Чак като я закарахме в нас и я огледахме, видяхме, че пише Made in EU и като се разрових, видях, че това значи, че са боклуци   Cry Много ми е криво, а иначе точно за този модел наистина намирам само на немски информация, също вътре пише на немски, само отвън на програмите пише на английски. Въпреки това, предполагам са ни излъгали в магазина Sad
Моля ви, успокоете ме или ме ядосайте допълнително  Sad

# 316
  • Русе
Ама като вземете да се вталявате къде точно е правен даден електроуред. Хич не им вярвам и не се задълбочавам толкова. Дето има една приказка Жена и кола (техника) са на късмет. Познавам хора платили пари за "маркова" стока, от която не са доволни и пъти по-доволни от нещо правено в Китай, Турция или ... Така че ползвайте си уредите със здраве и да са ви на късмет.

# 317
Дали е втеляване не знам, но знам, че за тези пари нов уред от БГ, читав, не можеш да си купиш. Изпатих си много пъти и то и със съдомиялни и на късмет повече не искам да го карам. Дори не заради парите, а заради това, че уредите са произвеждани за Германия, а не за Източна Европа, ни накара да предпочетем втората употреба. И съм чела и съм чувала за тези неща ... А и съм живяла в различни държави и знам . . . Просто искам мнение по въпроса за "Made in EU" и толкова.
Благодаря предварително на хората, които ще ми помогнат с мнение   bouquet

# 318
  • София
Тъкмо вчера платих новата миялна Електролукс. Днес ще ни я докарат. Мислех, че рядко правят проблеми - в предвид цената й....Често ли имате проблеми с тази марка миялни??

Не бързай да се шашкаш.  Wink Вкарвай я в действие и си гледай кефа. Цената не е определяща. Нали знаеш, че има и доза късмет. Може при foxysilver да има просто пречупване на маркуча. Скоро из тази тема имаше такъв скучай.  Peace
hris.g, Правилно са ти писали да не се шашкаш.  Peace  Peace
Електролукса го ползвам вече 5 години. Пак проверих и освен маркуча, проблемът може да е в задръстен филтър. Те децата нямат навика да изплакват чиниите, така че не машината, ние сме си виновни.
Почистих много хубаво филтрите. И довечера пак ще я пусна за да видя как е. И ще пиша отзиви.
Ползвай я със здраве твоята машина.  Peace

5г. не са много за една миялна. Мойта старата е Miele, която е купена преди 12г втора употреба. И още работи. Много съм доволна.

# 319
  • Русе
Моята старата е на 7г. и е Беко (ще изкара още доста според мен), ясно, че не е правена в Германия. Сегашната е Бош, произведена в Германия, струва доста повече. Писала съм и преди, повече съм доволна от измиването на Беко-то.

# 320
Приготвила съм и един тест и ще видим как ще се справи  Grinning Предполагам без проблем, но ще видим, че ми е интересно.

# 321
  • Русе
Спокойно, ще се справи Simple Smile.

# 322
Та значи, да ви кажа и преди това да благодаря, че ми се обърна внимание Hug
Купихме си АЕГ Фаворит 44750 45 см, втора употреба от "магазин за немски уреди". Още в магазина не видях никъде да пише Made in Germany, което четох, че е доказателство. Чак като я закарахме в нас и я огледахме, видяхме, че пише Made in EU и като се разрових, видях, че това значи, че са боклуци   Cry Много ми е криво, а иначе точно за този модел наистина намирам само на немски информация, също вътре пише на немски, само отвън на програмите пише на английски. Въпреки това, предполагам са ни излъгали в магазина Sad
Моля ви, успокоете ме или ме ядосайте допълнително  Sad
Постъпих по същия начин, и моята машинка е от уредите с транспортни дефекти, по същия начин рових из нета и я имаше само из немски сайтове, изобщо с огромно недоверие и страх я взехме, а подобна тук в магазина беше два пъти по скъпа. Дори всички около мен очакваха, че машинката няма да е свястна,заради моите предубеждения и тревоги, сама съм си предизвиквала съдбата. Е, да ,ама не...мие перфектно...и то всичко,дори загорели тави и тенджери. Пак е АЕГ. Уж произведена за Германия, разбира се, защото от там уж внесена. Сега това изобщо не ме вълнува.

# 323
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета сол всеки път ли се слага ?

# 324
# 325
  • Там, където ме обичат
Аз , никога. Така съм чела за водата в нашия град.  Peace

# 326
Аз , никога. Така съм чела за водата в нашия град.  Peace

Бравус! Чудех се, защото се слага веднъж на определен период Laughing
Никога, казваш?

# 327
  • Пловдив
Ми и аз никога. Мие си от няколко години. Кат се гътне - гътне се.

# 328
  • Балчик
Момичета сол всеки път ли се слага ?

Всеки път, по килограм и половина? Rolling Eyes Упътване нямаш ли? Естествено, че не всеки път.

# 329
Миялната криво - ляво мие, но при сушене издава звук като от зъбчатки, все едно нещо иска да се завърти, а не може. Е, има гаранция 6 месеца, но все пак... Днес ще ходим.

Общи условия

Активация на акаунт