Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 358
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Моята е такава,45 см. за 10 комплекта.Нямам забележки,но и нямам база за сравнение,защото това е първата ми съдомиялна.
Многото програми за мен са излишни-ползвам почти само 1 и рядко други 2.Половин зареждане не ползвам-не е икономично,но си го имам Laughing.Т.е. за мен е излишно.Може би най-важното е да видиш дали има функция "Аква-стоп".Преди месеци бяха пуснали в Технополис съдомиялни Беко на много прилична цена,но се оказа че нямат аква стоп.

# 301
Здравейте, от седмица имам: Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831, използвам Finish двуфазен гел, Finish сол и Гланц за съдомиялни машини Somat, въпроса ми е нормално ли е след края на избраната програма капачето за препарат да е отворено. Приемам и съвети за по качествени препарати!

# 302
Моля за мнение за миялни Beko  и към по-знаещите  -препоръчайте ми модел.Нищо не разбирам Embarassed   какво да гледам?

Моята е Беко, но точно модела не го помня. Мога да погледна ако искаш. Най-важното според мен ако имаш място да си вземеш 60см машина. После аз съм гледала да има индикатори за сол и гланц. Иначе трябва да гадаеш кога може би ще свършат. Не че е болка за умиране ако ги няма. Също така е желателно да има душ отгоре и както е казала W - "аква стоп". Половин зареждане до сега не съм ползвала. Използвам машината на 1 - 2 програми.

Здравейте, от седмица имам: Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831, използвам Finish двуфазен гел, Finish сол и Гланц за съдомиялни машини Somat, въпроса ми е нормално ли е след края на избраната програма капачето за препарат да е отворено. Приемам и съвети за по качествени препарати!

Да, нормално е  Peace
Ето темичката за препаратите : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651719.0 Много е полезна. Аз лично съм много доволна от Грюн Грийн таблетките (от Карфур).

# 303
Благодаря за съветите

# 304

Да, нормално е  Peace
Ето темичката за препаратите : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651719.0 Много е полезна. Аз лично съм много доволна от Грюн Грийн таблетките (от Карфур).

[/quote]

Благодаря!
Чета и там, но за капачето никъде не видях.
Поздрави

# 305
...въпроса ми е нормално ли е след края на избраната програма капачето за препарат да е отворено.

Естествено Laughing.
Машината стартира и когато е зададено по програма, тя отваря капачето на дозаторната камера, за да се "вземе" препарата и машината си мие.
Не зная дали има изобщо машина, кояято да го затваря след края на програмата. А има ли и смисъл?

# 306
  • Пловдив
Здравейте, ние сме на етап да избираме съдомиална. Мъжът ми заглежда на Бош, имате ли впечатления от тях?

# 307
  • Балчик
Здравейте, ние сме на етап да избираме съдомиална. Мъжът ми заглежда на Бош, имате ли впечатления от тях?

Добре де, не може ли просто да прочетеш няколко страници назад? Защо трябва пак всеки отначало да се изрежда и да казва впечатленията си.

# 308
Здравейте, ще търся и назад, но понеже е спешно направо ще питам, предстои ми да закупя миялна втора употреба, внос от Германия и се двоумя между АЕГ 45 см и Бош 60 см на една и съща цена са, за съжаление няма много място и май ще изберем 45см. Въпросът ми е има ли какво да гледам дали е ок (нещо филтри или други неща), понеже е втора употреба, за да съм сигурна, че всичко ще е наред? То си е от магазин, де, но все пак ... Благодаря ви предварително!

# 309
  • Там, където ме обичат
Moля за помощ с Електролукс!
При една от програмите, миялната спира и изписва грешка 20 и открехва леко вратичката. Като я затворя, продължава, но спира така още 3-4 пъти. С другите по-кратки програми няма проблем. Какво може да е?

# 310
В упътването на моята пише грешка 20- съдомиялната машина не източва

- има запушване на канала на мивката; почистете канала на мивката
- свързването на маркуча за източване на вода е неправилно; маркучът може да е смачкан или усукан; уверете се, че свързването е правилно

# 311
Здравейте, ще търся и назад, но понеже е спешно направо ще питам, предстои ми да закупя миялна втора употреба, внос от Германия и се двоумя между АЕГ 45 см и Бош 60 см на една и съща цена са, за съжаление няма много място и май ще изберем 45см. Въпросът ми е има ли какво да гледам дали е ок (нещо филтри или други неща), понеже е втора употреба, за да съм сигурна, че всичко ще е наред? То си е от магазин, де, но все пак ... Благодаря ви предварително!

Филтрите са най-малкия проблем. Вътре как са нещата е "номера", но няма как да знаеш,освен квалифициран техник преди това да я прегледа-което си е мисия невъзможна..
Помпите са най-важното и скъпо нещо.

# 312
  • София
Тъкмо вчера платих новата миялна Електролукс. Днес ще ни я докарат. Мислех, че рядко правят проблеми - в предвид цената й....Често ли имате проблеми с тази марка миялни??

# 313
Тъкмо вчера платих новата миялна Електролукс. Днес ще ни я докарат. Мислех, че рядко правят проблеми - в предвид цената й....Често ли имате проблеми с тази марка миялни??

Не бързай да се шашкаш.  Wink Вкарвай я в действие и си гледай кефа. Цената не е определяща. Нали знаеш, че има и доза късмет. Може при foxysilver да има просто пречупване на маркуча. Скоро из тази тема имаше такъв скучай.  Peace

# 314
  • Там, където ме обичат

Не бързай да се шашкаш.  Wink Вкарвай я в действие и си гледай кефа. Цената не е определяща. Нали знаеш, че има и доза късмет. Може при foxysilver да има просто пречупване на маркуча. Скоро из тази тема имаше такъв скучай.  Peace
hris.g, Правилно са ти писали да не се шашкаш.  Peace  Peace
Електролукса го ползвам вече 5 години. Пак проверих и освен маркуча, проблемът може да е в задръстен филтър. Те децата нямат навика да изплакват чиниите, така че не машината, ние сме си виновни.
Почистих много хубаво филтрите. И довечера пак ще я пусна за да видя как е. И ще пиша отзиви.
Ползвай я със здраве твоята машина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт