Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 369
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Имам един въпрос - ако класа на сушене е В, а не а, т.е. е 2, а не 3пъти А дали е толкова важно, в смисъл мн. по-голям ли ще е разходът на ток.

# 286
  • Балчик
Разходът на ток е упоменат в характеристиките на машината. За коя машина става въпрос? Втора ръка или стар модел? То няма вече такива май на пазара да са клас Б. Иначе ще изсъхват, не се притеснявай, трябва да оставяш вратата отворена за половин  час след края на програмата.

# 287
  • София
Извинете, че нахлувам в темата.
Може ли в съдомиялната да мия костен порцелан /има разни шарки/. Намерих този сервиз неизползван в "старите шкафове" и сега искам да го ползвам, ама ако не се мие в миялната....няма кой да мие.
Благодаря предварително.. newsm78

# 288
Неееееееееееее
или го целуни за сбогом и го пускай Mr. Green

# 289
  • София
Неееееееееееее
или го целуни за сбогом и го пускай Mr. Green
Олелелеее, щях да пробвам, поне с една чашка.

Сигурно щяха да ме стрелят #2gunfire

# 290
  • София
Здравейте! Имате ли представа от къде мога да купя филтър за съдомиялна? Старичка е, AEG.

# 291
  • Пловдив
В сервиз на АЕГ, поръчват разни части. Аз съм поръчвала кошница за прибори преди много време.

# 292
  • София
Мерси! А къде в София има такъв сервиз?

# 293
  • Пловдив
Амммм, мояте е стара и тя 4-5 г, някой ако си е купувал по-скоро аег да си погледне в книжката какво пише за гаранционен сервиз.

# 294
  • София
Уви, моята е на старо и нямам книжка Sad  Мерси все пак, ще се разровя из интернет да видя дали ще намеря нещо   bouquet

# 295
И така може ли някой да даде мнение за това какво да избера- миялна АЕГ  65042WOP ЗА 12 прибора или BOSCH SMS-40МО2EU. И двете са свободно стоящи, само че аегто  е клас а+, но има само 5 програми без регулация на сушенето т.е. не може да се контролира дали да има сушене или не на всяка от програмите ами е заложено.А другата боша има 7 програми, съответно май се пуска отделно сушенето.Все още не мога да реша каква миялна да взема.Искам да е надеждна и да не създава ядове, да мие добре и да има икономия на ток и вода.АЕГ работи със 11 литра вода.Благодаря на всички предварително за съветите!

# 296
  • Щастлива мама на 3 слънца
нашата е такава и е желязна ,без много  електроника и копечнца опростена и лесна за работа . Само да питам солта всеки път ли се слага ? мерси много

# 297
  • Пловдив
Помощничката отказа  преди малко. Пускам я, дисплея свети нормално, избирам желаната програма, но не започва да изпомпва водата, след малко се чува звуков сигнал и на дисплея изписва Е1.
Съдомиялната е Медия.

Моля за вашите предположения. Сега ще се поровя из документите мисля, че все още е в гаранция.
Лека вечер на всички.

# 298
Здравейте! Докато сме на гости на родителите ми, мъжът ми купил съдомиялна Привилег. Бихте ли споделили мнение за тази марка, нещо общо май с АЕГ има, не можах точно да разбера. Та, който се е сблъсквал с въпросната марка, ще се радвам да сподели. 

# 299
Моля за мнение за миялни Beko  и към по-знаещите  -препоръчайте ми модел.Нищо не разбирам Embarassed   какво да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт