Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 647
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Oste edin glas za Bosh
Prosto e  varha

# 691
  • Балчик
Oste edin glas za Bosh
Prosto e  varha

А за какво точно гласуваш? Момичето не е посочила тази марка. Simple Smile
А правилата на форума не разрешават писане на шльокавица.

# 692
  • Пловдив
Искам да помоля някои от вас, които имат миялни, на които отгоре плота се маха (водят ги за непълно вграждане) да премерят колко е ДО плота, без него, до гънката на ламарината. Моята е АЕГ и е 82см. Опитвам се да преценя дали това е някаква стандартна височина или е различно за всяка марка. Важно ми е като си смятам проектната височина на плота. Проектирам си кухня преди да тръгна по фирми за оферти.

Аз бях коментирала на предните страници- ние махнахме капака и отиде под 82см.- около 81,7-81,8см.

Добре, интересно.....  #Crazy newsm78 Слагам 82, пък дано мога да натъпча и друга.

# 693
Искам да помоля някои от вас, които имат миялни, на които отгоре плота се маха (водят ги за непълно вграждане) да премерят колко е ДО плота, без него, до гънката на ламарината. Моята е АЕГ и е 82см. Опитвам се да преценя дали това е някаква стандартна височина или е различно за всяка марка. Важно ми е като си смятам проектната височина на плота. Проектирам си кухня преди да тръгна по фирми за оферти.

Аз бях коментирала на предните страници- ние махнахме капака и отиде под 82см.- около 81,7-81,8см.

Ние вдигнахме плота на максимална висо1ина (9 см мисля) - икейска ни е кухнята. Миялната не знам да има плот за сваляне, но също се наложи да я повдигаме 1рез настройка на кра1етата, за да стигне висо1ината на плота.

# 694
  • Пловдив
Не искам висок плот, аз обичам да ми е на ниско. Моят висок мъж има да страда, ама все пак аз прекарвам повече време в кухнята. Нашата ще е обикновено ПДЧ по мой дизайн Simple Smile

# 695
Аз съм о/о 170 и ако ми е по-ниско ме боли гърба. Така стойката ми е правилна. Мисля, 1е стандартно шкафовете са на висо1ина 72-82 см и като сложиш плота, става +2 до -4 см, в зависимост какъв е плота.
Нашият е 4 см и съвсем ми идва добре с висо1ината на шкафовете, но след като искаш по-ниско, може да провериш и вариантите за плот.

# 696
  • Пловдив
Янтра, в магазините мерихме доста миялни до частта от капака, която се маха. Всички бяха 82см. максимум. Зависи как ще настроиш крачетата. Нашият под беше идеално нивелиран и навихме крачетата плътно към миляната, т.е. не сме ги изпозлвали да нивелираме. Затова може би е добре да пуснеш все пак 82.5см.
Успех с проектирането на новата кухня. 

# 697
Янтра, извинявай ако не съм дочела някъде, но след като кухнята още не е проектирана, защо си изключила варианта миялната да е вградена?

# 698
  • Пловдив
Нямам причина Simple Smile Така ми се иска Simple Smile Нали знаете - има неща , които ги харесваш и които не от пръв поглед, ей така без причина Simple Smile Аз не понасям миялни за вграждане Simple Smile

# 699
Нямам причина Simple Smile Така ми се иска Simple Smile Нали знаете - има неща , които ги харесваш и които не от пръв поглед, ей така без причина Simple Smile Аз не понасям миялни за вграждане Simple Smile
Разбира се, всеки си има вкус и предпочитания Simple Smile
При мен е обратното, предпочитам вградените уреди, някакси ми е по-красиво и подредено. Моята миялна е за пълно вграждане от практична гледна точка - не се събират гадости около копчетата (ако потече нещо по плота, например). А и ако уредите не са вградени, влиза много повече прах под шкафовете (и не само прах), защото лайсната, която крие крачетата не върви от край до край, та пада едно завиране на всяко чистене... Laughing

# 700
....
Моята е същата, малко по-скъпа беше преди няколко месеца. Вече съм писала, но пак да напиша, много съм доволна ( пу-пу ). Препоръчвам ти да използваш автоматичната програма, така спестяваш и време, и ток, и вода.
Да споделя 1-ви впечатления .... МНОГО съм доволна. Натъпках я на макс и я пуснах на хмммм смесена ежедневна програма (не помня кой номер беше), понеже имаше и кристални чаши ... всичко лъщи.

# 701
Имам малко глупав въпрос, даже 2-3-три ....

1-во кой е официалният сервиз на Беко в БГ?
2-ро трябва ли да пазя "кашона" на миялната или мога спокойно да го изхвърля?
3-то ако използвам таблетки със сол, пак ли трябва да сипвам сол? Имам предвид че тук (в София) водата е доста мека и няколко познати казаха, че изобщо не ползват.

# 702
Амбър:

1. http://www.royal.bg/index.htm
2. Спокойно изхвърли кашона.
3. Сипвай сол задължително.

# 703
Благодаря!

Даже вече си купих сол. Simple Smile

# 704
  • Пловдив
Имам въпрос относно подреждането на чашите от вино в миялната- как и къде ги слагате? На колко градусови програми ги миете?

На програмата за силно замърсени тави и тигани (70 градуса) всякакви ли съдове мога да слагам?

Общи условия

Активация на акаунт