Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 60 311
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря Джемма.
Явно трябва по-сериозно да погледна упътването или пък да поизцапам още чинии  Simple Smile.
Още ми е нова машината и ми е жал да зареждам мръсните съдове в нея и да чакам да се напълни.
Трупат ми се в мивката.

# 346
Абе я си ги прибирай вътре да не ти пълнят мивката, пусни им едно изплакване и да чакат. Нищо  няма да и стане на машинката Peace А на теб ще ти е подредена кухнята.

# 347
  • на Мелмак
Благодаря Джемма.
Явно трябва по-сериозно да погледна упътването или пък да поизцапам още чинии  Simple Smile.
Още ми е нова машината и ми е жал да зареждам мръсните съдове в нея и да чакам да се напълни.
Трупат ми се в мивката.
newsm78 и моята мога да кажа,че  е още нова,но изобщо не ми е жал...
трупам и пълня от сърце Laughing и с кеф

# 348
  • Там, където ме обичат
Благодаря Джемма.
Трупат ми се в мивката.
newsm78 и моята мога да кажа,че  е още нова,но изобщо не ми е жал...
трупам и пълня от сърце Laughing и с кеф
Така и трябва, да се експлоатира максимално, за да се появят дефектите, ако има такива, в рамките на 2-годишния гаранционен период.

# 349
Имам позната, която си купи две машини. Съдовете от едната отиват в другата след като се изцапат Simple Smile. Много е практично, нищо не се трупа и не се суети човек да вади и подрежда.
Ако някой ден имам място и мога да заделя парички, това е една от най-полезните инвестиции.

# 350
Здравейте! Имам проблем с моята машина от снощи. След като я заредих и я пуснах, половин час след това - смятах, че е приключила работата си се оказа, че въобще не е започвала. Индикаторните лампички на дисплея бяха изключени - не светеше нищо, а вътрЕ помпата работеше. След като я отворих видях, че водата е изпомпана напълно, но продължава да изпомпва. Някоя от Вас имала ли е такъв проблем, на какво се дължи? Утре ще я закараме в сервиза. Марката е Елекролукс за 6 комплекта.

# 351
  • Балчик
Имам позната, която си купи две машини. Съдовете от едната отиват в другата след като се изцапат Simple Smile. Много е практично, нищо не се трупа и не се суети човек да вади и подрежда.
Ако някой ден имам място и мога да заделя парички, това е една от най-полезните инвестиции.
Не, това е най-откаченото нещо, което съм чувала. Доста скъпа цена за един мързел. Laughing

Fenix_76, залепнало е нещо или е блокирала помпата и стои на първоначалното за всички програми изпомпване, не може да продължи нататък, С неколкократно пускане и спиране , ако имаш късмет, може да тръгне. Но ако е по-голямото зло- програматора, не ти завиждам.

Моята веднъж след неползване 6 месеца така правеше, бях викнала хора да я вземат в сервиза, но няколко пъти я спирах и пусках, та тя взе, че тръгна, та се обаждах да не идват. Беше преди 3 години и досега си работи безотказно (да чукна на дърво)

# 352
  • о`майна лунна нощ е

Ей, т`ва влиза директно в топ 10 на изпълненията с миялни.  ooooh! След готвенето и прането, започнахме да ги ползваме и като шкафчета. Бравос.

Джема, благодаря ти за този бисер. Бях го изпуснала.

# 353
  • Балчик

След готвенето и прането, започнахме да ги ползваме и като шкафчета. Бравос.

Джема, благодаря ти за този бисер. Бях го изпуснала.

Simple Smile Бая скъпо шкафче. Rolling Eyes
Този метод мисля може да влезе в книгата на Гинес.

# 354
Джемма, благодаря ти за включването! Дано не е от програматора /хм, там пък какво ли може да е като само аз я управлявам и то много внимателно/,уффф аман значи. Довечера ще пробвам пак, както казваш, но вече съм и записала час в сервиза. Само още един въпрос - ако е залепнало нещо къде да бръкна, за да го почистя?

# 355
  • Балчик
Не можеш, трябва да я разглобят.

# 356
Джемма, благодаря ти много за насоките, а и за светкавичния отговор. Благодаря, ти! Simple Smile

# 357
 Simple Smile   Трябва да ви следя, защото съм начинаеща...

# 358
Добро утро,
Искам да попитам какво става, когато машината не се ползва често.

# 359
Добро утро,
Искам да попитам какво става, когато машината не се ползва често.

ако е чиста и затворена няма проблеми. Ако е за дълго, можеш да спреш правата вода и да изключиш от тока за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт