Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 679
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте. Дали бихте могли да ми помогнете? Искам да си сменя миалната, настоящата ми е от малките и ми омръзна да я зареждам по сто пъти на ден, вече сме трима, скоро ще станем и четирима, трябва ми голяма. Искам да е тиха, може да не е от най-големите, и да е иноксова или в краен случай сива.  Други изисквания нямам.
Какво ще кажете за тази: http://www.technopolis.bg/b2c/details/682306/P11100501/Sadomiyal … ESIT-DFG-262-S-EU

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 09:49 от Анонимен

# 631
На първо четене виждам,че няма аквастоп /защита от преливане/. Аз лично държа на тази функция.

# 632
  • sliven
Благодаря много.
Марката е Индезит, но модела не съм погледнала.
Сол ще добвям когато светне индикатора, а вода колко често да доливам.
Благодаря ви отново

# 633
ОК, междувременно и аз прочетох за аквастоп-а. А той всъщност е функцията 'Защита от преливане', нали така? А какво ще кажете за аристон хотпойнт: http://www.technopolis.bg/b2c/details/682476/P11100501/Sadomiyal … ARISTON-LSF-835-X

# 634
  • Пловдив
Нощна птица, последната на Аристон, която си показала е 45см, (т.е. е по-малка). Ти нали искаш голяма? Ако имаш достатъчно място за 60см, си вземи по-добре по-голяма.

Иначе ние като купувахме в събота нашата Блумберг в Технопололис, разглеждахме и Аристона. Момчето, което ни консултура, ни препоръча Блумберг като по-добър избор пред Аристона...
Аз обаче нямам база за сравнение и не мога да кажа, дали това е така.

# 635
  • Русе
Бих ти предложила, ако имаш място http://www.technopolis.bg/b2c/details/680544/P11100501/Sadomiyal … N-6833-S-/-SILVER.

# 636
Джемма, благодаря за подробното обяснение. Намерихме и едно упътване за Англия на подобен модел и успяхме да настроим тази система. Само където бях изхвърлила лентичката веднага след пробвата и я настроихме по спомен на 3а степен. В Пловдив сме и малко ме учуди показателя на лентичката, очаквах по-висока твърдост. Дали продават някъде такива лентички, за да направя още един тест...  newsm78

Никой ли не е ползвал тези таблетки на Frisch & aktiv?

aз съм пoлзвала frisch-aktiv 7в1 и бях много доволна. Сега ми препоръчаха frisch-aktiv 12 в 1. Купих, но още не съм пускала с тях. Пише, че имат добавка за Екстра сухи съдове. Ако са наистина така, ще ми решат проблема с пластмасите, защoто след като ги извадя на капки ги оставям да съхнат и после прибирам.  

# 637
  • Балчик
На първо четене виждам,че няма аквастоп /защита от преливане/. Аз лично държа на тази функция.

Доколкото знам, аквастоп може да се монтира и отделно към крана.

# 638
не искам Беко, или както там се чете
имам място, но пък и не искам огромна миална, не ми е нужна, все пак сме 4 човека, не искам да събирам по цели дни съдове.... 45 см. ми е съвсем ок, мисля. Под голяма имам предвид стояща на пода,  моята е от тези, които стоят отгоре на плота сега, за мен всички други са 'големи'. Но ще си помисля де, мерси за съветите. Най-важното ми е да ми е тиха, че развивам непоносимост към шум от домашни електроуреди.
Портокалче, дай линк към тази блумберг....

# 639
  • Русе

Доколкото знам, аквастоп може да се монтира и отделно към крана.

Може, да.

Ние бяхме двама с 45 см миялна, стигаше ми, много рядко съм пропускала дни да не я пускам. После се родиха децата, абсолютно всеки ден я пусках, даже по някой път и по два пъти. Преместихме се в къща, взех си 60 см, защото имам голяма кухня. Всеки ден я пускам, събота, неделя и по два пъти понякога. Така че не си мисли, че е толкова голяма. Това съвет, ако все пак искаш.
Сега съм с Бош, не бих казала, че е с нищо повече от старото ми Беко. По нищо не я превъзхожда.

# 640
  • Балчик
Нощна птица, само така си мислиш. Wink

# 641
  • Paris, France
Нощна птица , показаното Беко е една от най-добрите миялни на пазара и Беко е лидер по отношение на качество на вложени материали, изработка, издръжливост и трайност. Казвам ти го като ползуваща машина с тази марка и подобен модел. Майка ми се роди откакто си я купи. Ние сме 4 човека и пускаме машина през ден а ядем само сутрин и вечер у дома и често на ресторант. В тясна миялна 2 тенджери ти заемат целия долен ред. Ние като се нанесохме тук и търсех нова миялна се замислих за тясна, защото нямаме никакво място. Добре стана, че майка ми и момичета в този форум ме вразумиха, иначе мъжо щеше да ми уйдиса на акъла. Тясната мие с вода и препарат колкото и широката, но в действителност побира 2 пъти по-малко неща. Понякога, като сме само двамата и ядем навън я пускам 2 пъти седмично. Нямам обезмирисител/дезодорант вътре и не мирише на лошо освен ако не сложа съдове, в които е имало сирене. Замисли се и ако имаш място вземи обезателно голяма!

Блумберг е марка на Беко  Grinning. Машините им се произвеждат в един и същ завод с еднакви материали и технологии  Peace, което не прави Блумберг лоша марка, напротив.

Всички нови миялни имат аквастоп по закон.

Пробвала съм таблетки за по-добро съхнене, но нямат ефект върху тефлона и пластмасите  #2gunfire

# 642
  • Русе
Нощна птица, само така си мислиш. Wink

За кое, Джемма, за размера ли?

Невена, мисля, че има миялни без АкваСтоп, поне миналата година аз като търсех миялна.

# 643
  • Paris, France
Аквастопът не е никакъв проблем. В старото жилище имахме забрана да внасяме и ползуваме уреди без аквастоп. А пералнята беше без, миялната и тя без. Просто добавиха на крана под мивката и толкова. Не го мисли тоя аквастоп, ама за размера виж колко хора ти го пишем. И аз мислех, че разликата е малка, ама не е. Съседката си купи нова тясна за да сложи широка пералня. Е, по 2 миялни на ден не и стигат (и те са 4 души). И ако все пак вземеш тясна, гледай обезателно да има едночасова програма на по-висока температура. Иначе по 6-7 часа на ден ще върти. Ако моята миялна беше колкото съседската нямаше да мога да не я пускам всеки ден.

Цените са едни и същи, цената на консумативи за едно пускане е същата, така че, ако имаш място не се колебай, голямото Беко вземи и с виртуална почерпка при нас се върни!  bouquet

# 644
  • Пловдив

Това е вариант за 45см.-10 комплекта
http://www.technopolis.bg/b2c/details/686027/P11100501/Sadomiyal … BERG-GSS-9482-X20

Виж направо всички на Блумберг, може на място да провериш от кои имат инокс, защото в магазина често има различни модели от тези в сайта.

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/filter.do?carea=DEBA6B1275 … 81B479E9&rf=y

Общи условия

Активация на акаунт