Минерален басейн в планината - къде?

• 203 597
  • 516
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ето ви едно предложение - село Баня, Панагюрско......................

Ето това за мен беше нещо ново и интересно. Благодаря     bouquet

# 121
Ние сме се насочили към http://minkovi-bani.ogosta.com/. Само хубави отзиви чета, но искам мнение за басейна. Някой бил ли е там наскоро? Ние ще бъдем до бунгало близо до ресторанта. Интересуваме дали е топъл басейна, че в това време ...

Водата е 28-29 градуса и през деня се затопля още, там ходим вече 6-7 години, децата почти не излизат от водата. През нощта малко изстива, но не чак толкова. Къщичките до ресторанта за четирима-спалня, детска и холче с кухненски бокс, отпред има голяма тераса. Кога ще ходите Вие, ние сме от 15.08.
Здравейте , знае ли някой в този хотел , тази цена включва ли някакво хранене .
Пише на сайта мна хотела 20 лв. храна човек ?!?!?

# 122
Предполагам, че тези, които са ходили, ще дадат по-подробна информация, но аз когато се обадих и запазих къщичка за 4-ма, ми казаха, че в цената от 130 лв.- 80 лв. са под формата на ваучери - по 20 лв. на човек за храна на ден.

# 123
Да цената на къщичката за 4-ма е 130 лв. на ден, от тях  80 лв. за храна под формата на хартиени ваучери. С пристигането ти дават всички ваучери за целият престой. Те важат за консумация(храна и напитки) в ресторанта на комплекса.

# 124
Allex, благодаря за информацията. Досега все сме били на Варвара и там водата е доста гореща. Ние ще ходим другата седмица и всяко мнение ми е от полза за предварителната настройка Simple Smile За сега разбрах, че пътят не е много хубав. Но се надявам басейнът, обслужването и храната да стават за малки деца. Може ли да се ползва вътрешния басейн?
И дано да случим на време!

# 125
Не мога да го разбера това с ваучерите/
Гледам цените в менюто на ресторанта и така поръчвам съответно така ли ?

# 126
Да, Несса. Имаш право да се храниш в ресторанта им в рамките на ваучера, ако го надхвърлиш, доплащаш.

# 127
Поръчваш си каквото искаш от менюто, дават ти сметката и ти плащаш вместо с пари с хартиените ваучери, които са с определена стойност: 2,5,10 лв. Ако примерно си направил резервация за 7 дни, в самото начало ти дават 560 лв. във ваучери и ти се храниш с тях докато свършат. След това си плащаш с пари.

# 128
А стигат ли ви тези ваучери за храна през деня?

# 129
За храна стигат, но това може да прецениш от менюто публикувано в сайта на комплекса.

# 130
Да , успях да разгледам менюто.

# 131

Това и на мен ми допада, но нещо не виждам цени?

# 132
  • София
За  хотел Оазис цена за двойна стая пише 30 лв. Мисля, че в раздел За Хотела пишеше цената.

За този Наслука, най-долу има дадена някаква цена пак от 30 лв за стая.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 20:53 от тодоричка

# 133
Семеен хотел Емали, Сапарева баня. Лично проверен преди 2 дни - ходихме до 7-те рилски езера и после се бухнахме в басейна. Водата се поддържа 35-37 градуса. Есен-зима е просто прекрасно, а цените са супер. Нямат външен басейн, но до хотела е Аква клуб Котвата.

# 134
Моля Ви препоръчайте ми местенце в Девин,Доспат,Смолян........с външен басейн за децата Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт