Минерален басейн в планината - къде?

• 203 616
  • 516
  •   1
Отговори
# 150
Някой бил ли е в Стрелча http://www.sredna-gora.com/contacts.html , ей в това хотелче и  в Старосел в това http://eha.bg/dj0x?ifrm , направо офертата постнах, ще се радвам на отзиви. Много се чудя дали и тук да не резервирам http://kamengrad.thracian-hoteliers.com/  newsm78.Благодаря предварително Hug. Всички са в една дестинация и моята половинка не го свърта на едно място дълго време та затова така ще се местим Party
Това е темата за Каменград: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648745.0
Това съм написала за Старосел преди един месец:
         "Актуална впечатления от СПА Винарна Старосел:
          В комплекса от няколко месеца има закрит басейн, според  разбиранията ми - перфектен.  Топъл, с непрекъснато течаща минерална вода, плитък детски басейн, водни легла. Голяма сауна и парна баня. Отлична хигиена. През целия ми престой винаги имаше на разположение хавлии и халати. От вън достатъчно шезлонги, с  естествена сянка от едни малки дръвчета и чадъри.
          Но, както винаги е случва, все има нещо, което да ти развали кефа. Много се разочаровах от ресторанта. Нямам нищо против скъпотията, но тя предполага качество и лукс на кухнята и обслужването. А тук нищо. Много посредствена кухня, кофти  и евтини продукти (доматите бяха от най-гумените и безвкусни), обслужването под всякаква критика. На първата закуска беше свършило млякото, на втория ден нямаше салфетки. На третия пък свършиха плодовете. Как да обясниш на децата, че за тях няма. Лошото в случая е, че няма и от къде да купиш. В комплекса няма магазин, бистро или кафе. Няма от къде да си купиш сладолед или бира. Трябва да минеш през въпросния ресторант.
          Като цяло не бих повторила в скоро време. 
Впечатленията, които написах са от тридневен делничен престой."
За хотел Средна гора - басейна е много малък и с много топла мин. вода, затова е супер за зимата.
От трите бих избрала Каменград Peace

# 151
 asimo , много благодаря за полезната информация  Hug. Резервирах 2 нощувки в Старосел и 3 в Стрелча. Най - вероятно по една в Копривщица и Панагюрище ще са другите или 2 нощувки само в Каменград. Благодаря пак   bouquet
П.П. Миналата седмица бях за 3 нощувки в Римска баня село Баня. приятно ме изненадаха с основно почистване и ремонт , специално на апартамента , в който бяхме , видях защото и друг път сме резервирали точно него. Басейните са почистени и навсякъде е много по-чисто. Детския кът е завършен и има аниматорка , която се занимаваше с децата, рисуваха , нещо майсторяха с едни фигурки Hug. Иначе за ресторанта са си скъпички цените , но бива като кухня, вкусно е. Малко се разочаровах от при Спаска. Напълно неадекватно ни обслужиха този път много чакахме , персонала е нов и вече не е толкова евтино Peace Така че не повторихме и си ядохме в комплекса. Телешкото варено беше добро и сач за четирима също и сравнително на нормална цена-20 лв. Ако някой се интересува да пита. Басейните са разкошни 35 градуса , ама наистина толкова. Спато също си е добро, комплекса е на голяма площ и това е голямо предимство, поне за мене , за децата там е рай , жалко , че нашето е на 24 години Laughing. И за мен този комплекс си  е в планината, тя е на една крачка Peace

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 23:37 от sisitons

# 152
  • Китна Тракия
Аууу, този х-л Каменград изглежда чудно, аз се заплеснах по СПАто.. Толкова  ли е хубаво като на снимките? Моля споделете Hug

# 153
  • Варна
Да побутна темата и за тази година, как беше във Шипково, Планински рай?

# 154
И аз заглеждах Планински рай, защото водата в този район е минерална.Години наред сме посещавали Чифлика, но сега ми се искаше пак с минерален басейн, но на друго място.

# 155
  • Варна
а къде сте отсядали в Чифлика? с малко дете сме и затова гледам да има топъл басейн

# 156
а къде сте отсядали в Чифлика? с малко дете сме и затова гледам да има топъл басейн
Писах на лични съобщения.

# 157
Сега от известно време  се хвърлили око на хотел Фея.

# 158
  • в огледалото на живота
Да ви следя  Hug

# 159
http://www.booking.com/hotel/bg/grand-velingrad.bg.html?aid=3231 … -WsGx4X1uVhujVqbZ*pgLTgS50786725524%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac1219284%3Aap1t1%3Aneg;sid=c3f61baa41c837f2f353d7acc84fbc94;dcid=1;ucfs=1;srfid=fcb8229b1290c774a9aa29c185ae49b93763674bX1 Велинград едни от най добрите басейни водата е минерална топла и лековита до колкото знам

# 160
  • Варна
Да във Велинград е супер, но ние сме от Варна и пътуването до там ще е ад с 4годишна дивачка в колата, затова търсим по-близък вариант  Laughing

# 161
Да във Велинград е супер, но ние сме от Варна и пътуването до там ще е ад с 4годишна дивачка в колата, затова търсим по-близък вариант  Laughing
Павел баня

# 162
Аз пък Павел Баня не я препоръчвам на хора с деца. Там водата е полезна, но има радиация и не може да се стои повече от 10 -15 мин. Аз не го знаех това и отидохме една голяма компания с много деца ... да не ви обяснявам какво викане беше ..."Айде излизайте, изтече времето", а те "Айде още малко, моляяяяя".
Не бих си причинила това отново .

# 163
Павел баня
+ Баня /Карловско/, Хисар, Чифлик, Старозагорски минерални бани /има два хотела с минерална вода там- Армира и Калиста, вторият с най- хубавото СПА, на което сме ходили/.

# 164
  • Варна
о това за радиацията за пръв път го чувам, благодаря за споделеното, полезна информация. Аз съм се насочила към Чифлик и Шипково, ако може да ми препоръчате конкретно някой семеен хотел или къща с басейн ще съм благодарна и да е подходящо за деца.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт