Минерален басейн в планината - къде?

• 203 633
  • 516
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз се интересувам от Грийн Пийс - водата в басейните там минерална ли е?

# 196
  • Бургас
Здравейте   bouquet 
Може ли да ми препоръчате хотел с басейн на около 100-150 км от Бургас? Посоката няма значение,искаме да сме далеч от морето.

# 197
  • Перник
И аз се колебая между Римска баня и Аквилон.
Миналата година бяхме в СПА Девин. Не сме претенциозни, но няма да се върнем в този хотел. Стаята ни беше тясна за двама възрастни и дете, нямаше тераса, обясниха на мъжа ми, че може да пуши на терасата на коридора  Rolling Eyes Водата в басейните беше студена, особено във външния, който е и много малък. В пакета ни се включваше и вечеря, както и на почти всички останали гости на хотела, между другото. Сервитьорите обаче правеха такива разочаровано-възмутени физиономии като ни видеха с талончетата, че се чудех дали да се извинявам, или да обясня, че това очевидно е решение на шефа им - да се цупят на него  #Cussing out Иначе храната не беше лоша. Хотелът се намира в центъра, до общината (това е бившият единствен за града соц. хотел). Ни уцелихме ремонт на улици и площад, така че беше малко шумно. Пътят до Девин е хубав, мисля, че е ремонтиран в последните години. Е, има доста завои. Самото градче наистина е малко и скучно, но наблизо са Ягодинската пещера и Дяволското гърло, яз. Доспат...

# 198
Ако сте с дете избери Римска баня има къде да щурее и да се къпе на воля. И двата си струват и са с мноооого топли басейни. Аз лично съм за Римска баня, е имам малки забележки, но се преживяват, там сме като у дома си Hug. Ходим на година поне по три, четири пъти. Peace

# 199
  • София
Аз също бих избрала Римска баня.

# 200
  • Перник
Ако сте с дете избери Римска баня има къде да щурее и да се къпе на воля. И двата си струват и са с мноооого топли басейни. Аз лично съм за Римска баня, е имам малки забележки, но се преживяват, там сме като у дома си Hug. Ходим на година поне по три, четири пъти. Peace

С дете сме. 7-годишен дивак. Значи Римска баня. Благодаря за препоръките!   bouquet

# 201
  • София
И аз за тази година за лятна почивка в планината избрах Римска баня. Ще сме там от 24 август живот и здраве, че втори път променям резервацията.  Peace

# 202
  • Sofia
Момичета моля да ми препоръчате хотел с голям външен басейн, разбира се да има и детски, гледах гледах и все ми се струват малки, а съответно и пренаселени, ние ходим в Хисаря в Аугуста, но за съжаление няма свободни места за август, а басейна там е достатъчно голям, за да не се блъскаме един в друг, та затова моля ви ако знаете такова място споделяйте. Благодаря предварително.  bouquet

# 203
Хотел Римска баня село Баня, може и Аквилон и хотел Аура Велинград.

# 204
  • Sofia
Хотел Римска баня село Баня, може и Аквилон и хотел Аура Велинград.

Благодаря, много ми хареса хотел Аура - дано има места, сега ще видим!   bouquet

# 205
  • UK
Момичета, и аз гледам офертите за с. Баня, не видях отзиви за хотел Спа Вита Спрингс, гледам ето тази оферта:
http://topofertite.com/deal/2149-6636-6-spa_hotel_vita_springs_2 … ki_i_vecheri.html

Пише, че има много детски площадки за игра и обособена детска част от басейна, но не виждам нищо подобно от снимките по сайтовете, и аз търся подходящо място за деца с открит топъл детски басейн и детски кътове.

# 206
Вита Спрингс е много близо до пътя Баня-Банско, има обособена част на басейна за деца наистина, но миналото лято беше пълен с кафява вода. По-мръсен басейн не съм виждала през живота си.
Този юни само минахме покрай него, бяха направили някакви безумни навеси и покриви на басейна, но може би са ги махнали със затопляне на времето.

# 207
Вита спрингс е извън селото до пътя, няма минерална вода, пълнят басейна с цистерна, не го препоръчвам на никой Peace

# 208
  • UK
Много благодаря!

# 209
  • Русе
Отказахте ме и мен, остава Римска баня, но още не знам дати, дано да намерим места.

Обаче още не мога да намеря място в Родопите с топъл външен басейн. Май само Девин има минерална вода, но Орфей отпада (25 гр ми казаха), Персенк май пак е така (ако някой има отзиви нека сподели), Девин го плюят всички. Други варианти някой, ако има, съм на среща.

Много ми хареса Езерата Пампорово, но басейнът е само вътрешен, около 28 гр.

Общи условия

Активация на акаунт