Минерален басейн в планината - къде?

• 203 629
  • 516
  •   1
Отговори
# 180
Къща Ася - била съм няколко пъти, доволна съм много. За басейните - за мен хигиената не е на ниво нито в Германея, нито в Емали, нито в Котва. Но аз съм капризна - очаквам наистина прозрачна вода.

# 181
Изчетох темата отначало. Запалихте ми интереса със Сапарева баня.

# 182
Защото още не съм мястото ни с минерален басейн.

# 183
  • Русе
Обмислям 7-9 дни из Родопи и Рила - Пирин. Клоня към село Баня за 3-4 нощувки. Кой от хотелите бихте ми препоръчали там, държа на топла вода над 30-32 гр, детски басейн, апартаменти, чисто и приятно, да има и какво да правят децата?
За Родопи-те се чудя, не мога да харесам нищо. Мислех из Девин, но нещо не мога да намеря изискванията си на едно място.

# 184
Обмислям 7-9 дни из Родопи и Рила - Пирин. Клоня към село Баня за 3-4 нощувки. Кой от хотелите бихте ми препоръчали там, държа на топла вода над 30-32 гр, детски басейн, апартаменти, чисто и приятно, да има и какво да правят децата?
За Родопи-те се чудя, не мога да харесам нищо. Мислех из Девин, но нещо не мога да намеря изискванията си на едно място.
Акивлон Спа със студиа и апартаменти или комплекс Изрев с голям двор, голям външен басейн и плаж и отделно външни мира няколко броя, но не зная дали имат апартаменти, а стите са малки само 2+1. Водата даже е прекалено топла. И двата в село Баня.

# 185
  • Русе
Аквилон го гледах, другият не, гледам още Аспа вила, Римска баня, чудя се. Ще разгледам и Изгрев, но ако няма апартаменти няма да стане. Благодаря ти

# 186
А отзиви за Аспа Вила има ли някой. Има примамливи ваучери.

# 187
  • с/у ОколоМръсТното
Simple Smile била съм и в аспа вила и в аквилон.
имат си плюсове... топла е водата, чисто е....сравнително големи са апартаментите...В Аспа е неудобен за тем. с 2 деца...
аспа вила има само външен, аквилон само вътрешен басейн. и джакузитата са външни във вилата. но са много готини за 2ма е супер.
минуси - в аспа вила нямаше дет. басейн и най-плиткото е на 1.2 или 1.4м ... самият басейн бързо попада в сянка, защото е на източен склон. не се сещам имаше ли дет. площадка? има джаги обаче... и е доста извън селцето.
в аквилон ресторанта е с малко места и се чака за своб. маса...

подчертавам, че това е информация с поне 4г давност. Сега може да е променено...

# 188
  • София
Аквилон има външен басейн - топъл и хубав

# 189
  • Пловдив
Калиста-старозагорски бани, лъки лайт-велинград. И в двата много ми хареса всичко

# 190
  • Пловдив
Момичета,мнения за спа хотел Девин 4* Rolling Eyes  Peace

# 191
Аз съм ходила там преди доста години, но въобще не ми хареса. Хотелът е до някаква автогара или паркинг, на няколко метра са шезлонгите около външния басейн, които са просто един върху друг. Никак не е приятно да се печеш в близката компания на непознат, а да слушаш звука на моторите от автобусите и да дишаш изгорелите им газове...съвсем. Стаята ни гледаше буквално в балкона на съседната къща, където пък от сутрин до вечер седяха хора на техния балкон и зяпаха какво става в стаите на хотела. Лошо почистване, камериерките вдигаха шум до бога в часовете за почивка, тотална скука наоколо, лоши пътища до Девин. Повече не повторихме, сега и да се е подобрило положението май няма скоро да ме видят там.

# 192
Аз съм ходила там преди доста години, но въобще не ми хареса. Хотелът е до някаква автогара или паркинг, на няколко метра са шезлонгите около външния басейн, които са просто един върху друг. Никак не е приятно да се печеш в близката компания на непознат, а да слушаш звука на моторите от автобусите и да дишаш изгорелите им газове...съвсем. Стаята ни гледаше буквално в балкона на съседната къща, където пък от сутрин до вечер седяха хора на техния балкон и зяпаха какво става в стаите на хотела. Лошо почистване, камериерките вдигаха шум до бога в часовете за почивка, тотална скука наоколо, лоши пътища до Девин. Повече не повторихме, сега и да се е подобрило положението май няма скоро да ме видят там.
Да добавя, че има и друга "екстра" в Девин, почасов вой от Джамийте, който те събужда още  сутрин в 5 часа.

# 193
В Римска баня двуспалните апартаменти са огромни, голям хол, две спални Peace, но обща баня с тоалетна, басейни огромни и с температура наистина 35-37 градуса. Особено двуспалните апартаменти на първи етаж, които са без тераса са огромни. Нагоре имат пък огромни тераси, за сметка на хола.

# 194
  • Русе
sisitons, и тук много благодаря. Май към него клоня Simple Smile. За Грийн пийс почти няма отзиви, а и не мога да разбера басейн как е. За Римска баня има най-много и като цяло положителни.

Общи условия

Активация на акаунт