Отговори
# 345
  • Λάρισα
Много, много тъжно..

Shyny, прегръщам те силно! Все си мислех, че никой повече няма да си тръгва, но..

Кураж и бъди силна!

# 346
Благодаря много на всички Hug,аз също силно вярвах че се е приключило с лошите новини тук,но...

# 347
Shyny, понякога изпитанията, през които трябва да минем са безсмислени, жестоки, несправедливи...Вярвам, че ще дойде момента, в който живота ще ти се отплати за всичките ти болки.Прегръщам те!Ако мога да направя нещо за теб, в този момент, за да облекча болката ти...

# 348
  • там където има винаги вятър
Shyny, много жалко  Cry Само ти си знаеш какво ти е... Кураж мила  Hug

# 349
Shyny, много съжалявам... бъди силна  Hug

# 350
  • Шоколандия
Шайни, знам, че каквото и да кажа, ще бъде излишно. Много съжалявам, дано скоро успееш да се пребориш с болката и да продължиш борбата. Вярвам, че съвсем скоро някой и на теб ще вика "мамо" Прегръщам те много силно и кураж!

# 351
  • София
шайни,ужасно съжалявам,това е много жестоко. Sad HugНе знам ,какво да ти кажа,то няма думи,които да те утешат.

# 352
# 353
Shyny мила ужасно съжалявам, прегръщам те силно  Hug  Hug  Hug и ти изпращам цялата положителна енергия на света. Не губи надежда и съм сигурна, че скоро всичко ще се нареди. Щом силно го желаеш, то със сигурност ще се сбъдне  Hug

# 354
# 355
Аз писах и в другата тема, но още веднъж Шайни,   bouquet Hug. С теб сме Hug.....

# 356
Както закона за запазване на масата, на енергията и т.н. аз вярвам, че има такъв закон и за емоцията на човек - след всички изпитания мисли колко много хубави мигове те очакват скрити от погледа на настоящето. Бъди позитивна.

# 357
Миличка Shyny, бъди силна! Пожелавам ти съвсем скоро да ни посетиш отново и да се похвалиш, че отново се е случило чудото! Желая ти го с цялото си сърце!

# 358
  • София
 Hug Hug Shyny Hug Hug Ще се моля за теб и това един ден да гушкаш своето здраво бебче Praynig Praynig Praynig. Не губи надежда  Praynig Hug Praynig

# 359
  • Бургас
b]Shyny[/b] съжалявам мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт