Отговори
# 615
Здравейте, мами!Уж сутринта обещаваше прохладен ден, ама нъцки - жегите започнаха отново!
Привет на новата мама и лека бременност до финала!
Яна, моите съболезнования.Префи доста време загубих баща си, а понякога още го сънувам.Бъди силна и пази бебо.
Аз утре трябва да давам кръв и урина, и се чудех ако има бактерии в урината ще ми кажат, нали?И тези Неоренал профилактично ли се пият или трябва някой да ми ги изпише?
За прилошаването - на мен така ми прилошава - става ми горещо, започва да ми се гади, причернява ми и краката ми омекват. Това е от рязкото падане на кръвната захар - затова винаги нося в себе си нещо сладко и задължително вода.
При нас ремонта май ще започне август месец и се чудя ще ни стигне ли времето.Живи и здрави до тогава, пък ще видим какво ще правим.
Аз също гледам да мисля само положително, за да може и вселената да ми отвърне със същото!
Моята ФМ наближава и все повече започвам да се вълнувам - хем страшно много искам да видя бебчо, хем ме е страх какво ще ми кажат.
Мами, пазете се в тия жеги и си почивайте повече.

# 616
  • В къщурката на хълма на феите
аз си се боядисвам с амонячна боя, но стоя по-малко с нея и не се е появил проблем, да чукна на дърво .. верно спазвам си ограничения някакви, но не и стигащи до безумие - от сорта да не се яде бяло саламурено сирене, щото имало бактерии в него Mr. Green

# 617
yana_kuncheva приеми моите съболезнования, бъди силна - за двама!!!

Колкото до зимните излизания - с какта всеки ден съм била навън, а тя ми е октомври - колко книги прочетох с нея и колко градинки обиколих, какъв километраж с количката  съм навъртяла цяла зима ooooh! не е истина. Така мисля да бъде и сега - живот и здраве... Няма по-сигурен начин да се закали едно бебе...

# 618
хахах, Меци, това със саламуреното сирене за пръв път го чувам....аз ям в промишлени количества и доесга нищо не ми е станало Simple Smile

# 619
  • София
Момичета, говорех с етърва ми днес, питах я какво да вземем за бебето. Тя каза, че си имат всичко.. единствено не са взели дрънкалка за леглото. Не знам какво и колко трябва да се купува за бебето на роднина, и то племенник, но ми се струва че е несериозно само една дрънкулка. За племенницата свекърва ми заедно с мъжът ми са й били взели количка (преди 5,5 години; ние още не се познавахме). Та помислих, че може би да вземем няколко неща .. ето на какво се спрях, кажете дали е ок, или дайте някакви идеи..
  Thinking
1. http://www.dundio.com/Igrachki/Fisher-Price/Igrachki-za-kolichka … cious-Planet.html
2. http://www.dundio.com/Baby-Art/Suvenir-BABY-ART-Keepsake.html
3. http://www.dundio.com/Igrachki/The-Coloria/Tepihi/Tepih-Bertoni- … %B8%D1%85+Bertoni
4. и допълнително някаква дрешка
Общо до към 150лв, като подаръка е от нас с мъжа ми + свекървата

# 620
Плежърче, хубави са нещата, които сте харесали, но аз те съветвам за тази сума да вземете 1 нещо. На погачата със сигурност приятелките ще я напълнят с играчки. Въпреки, че ти е казала, че всичко си имат, със сигурност има нещо, за което не са се сетили. Може и нещо за по-късен етап също..или най-добре е да харесате нещо и да я питате има ли го...вярно, няма да е изненада, но пък е практично. Е, поне аз така бих направила де...но пък вие си знаете най-добре...сигурна съм, че каквото и да изберете ще зарадва...най-вече мамата, че то май в началото подаръците са за нея..... Joy  Hug Hug Hug

# 621
Plesure нещата, които си подбрала са страхотни. Щом майката ти е казала че има нужда от тях ги вземи. За сумата мисля че не е от значение, защото всеки си знае възможностите.Няма как да ти се обидят че си купила примерно неща за 50 лв, ако знаят че нямаш възможност.  Да кажа ние за първия племенник /на мъжо на сестра му/ взехме /тогава бяхме гаджета/ бейбифон за 100 лв. Преди две години за племенницата взехме шезлонг на Фишът прайс за около 150 лв. Но просто разполагахме с парички, не мисля че големите суми са важни. Важно е уважението!

# 622
  • гр.София
Здравейте, аз сега се прибирам от разходка в прохладната Витоша Grinning

Плежър, на мен най-много ми хареса идеята за активна гимнастика, но по-добре ги попитайте дали си имат преди да я вземете, че ако им се съберат 2 е кофти. А ако решите да вземете 1 вещо за такава сума ти предлагам стол за хранене, защото ще им е необходим. Но при всички положения е хубаво да се посъветваш с майката. Ако някой на мен ми каже живот и здраве, че иска да ни купи стол за хранене ще попитам до каква сума и ще го избера по интернет и ще го покажа. Все пак трябва да отговаря на моите изисквания, колкото и зле да звучи.

# 623
А иначе , Ели, аз лично съм хвърлила око на тази играчка за легло...щом си нямат, тази е много готина, има си и музичка и ефекти Simple SmileSimple SmileSimple Smile
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6307&cat=92

Виж и другите в този сайт, може да харесаш нещо Simple Smile

Мимка_8, напълно подкрепям Simple Smile

# 624
Играчките, които се закрепят за кошарата са много полезни ако бебо свикне с тях и знае че пуснешли мизичката и трябва да заспива. Зажалост моята бъдеща кака не се научи така.

Predizvikatelna аз също съм за, аз да си харесам по-големите предмети.

# 625
  • София
то това е тъпото, момичета, че тя казва, че всичко си имат. Предложих й шезлонг, защото е общо взето глезотийка, която те не могат да си позволят, но тя каза, че не иска, нямали място за допълнителни работи.. Виж това за столчето е добра идея, ще влезна да разгледам какво предлагат по сайтовете .. Пък й дадох още време да помисли и да реши де .. Аз лично вече почти съм готова със списъка от подаръци, които да ми подарят приятелите и семейството ми за бебето  Embarassed И себе си улеснявам по този начин, и тях ..  Mr. Green

# 626
то това е тъпото, момичета, че тя казва, че всичко си имат. Предложих й шезлонг, защото е общо взето глезотийка, която те не могат да си позволят, но тя каза, че не иска, нямали място за допълнителни работи.. Виж това за столчето е добра идея, ще влезна да разгледам какво предлагат по сайтовете .. Пък й дадох още време да помисли и да реши де .. Аз лично вече почти съм готова със списъка от подаръци, които да ми подарят приятелите и семейството ми за бебето  Embarassed И себе си улеснявам по този начин, и тях ..  Mr. Green
Шезлонга според мен въобще не е глезотийка! Много ми беше удобен и с две ръце го препоръчвам всяка една да може да го ползва. Щом казваш че немогат да си позволят. И знаеш че и столче за хранене нямат, направо решавай и взимай едно от двете неща. Да кажа че моята кака доста време си я храних в шезлонга.
А за това че си имаш списък с желаните подаръци не е срамно. Така или иначе ще се купуват, по добре ти да си ги избрала и харесала.

# 627
  • гр.София
Ами да, и аз съм си намислила разни глезотийки, които няма да имаме възможност да купим и някой като ме пита ще си казвам Mr. Green

Сега гледам в брошурата на Айко има намален електрически стерилизатор на Авент от 139 на 79 лв. и механична помпа за кърма от 79 на 49 лв Shocked Направо се замислих дали да не взема да си ги купя още сега, че ще ми трябват newsm78

# 628
Сега гледам в брошурата на Айко има намален електрически стерилизатор на Авент от 139 на 79 лв. и механична помпа за кърма от 79 на 49 лв Shocked Направо се замислих дали да не взема да си ги купя още сега, че ще ми трябват newsm78
Днес и аз гледах в сайта на Айко. За жалост в Пловдив няма такъв магазин. Помпата си е доста намалена, но според мен не е ли по добре да се инвестира в скъпи помпи чак когато знаеш че имаш нужда от тях. Ами ако нямаш кърма, или бебе не може да свикне да суче. Аз с първия път изкарах с помпа за 5 лв от аптеката, ръчна, мъка си беше, но нямах възможност за по хубава. Живот и здраве сега ако кърмя, няма да се леша от някоя по хубава, но ще изчакам. За стерилизатора тогава ползвах на Чико за микровълнова. И сега пак него. Но да ти обърна внимание че ако вземеш този на Авент мисля че в него не могат да се слагат други марки шишета.

# 629
И аз мисля като mimka_8 , по-добре е да се изчака с помпите. Пожелавам ви на всички да кърмите бебчетата си колкото се може по-дълго, но нищо не се знае... Аз първия път кърмих само един месец, не знам сега как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт