Днес клюката ни застигна...Дъщеря ми е осиновена.

• 10 793
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Според мен, тази жена изобщо няма намерение да казва истината на дъщеря си, затова и не пише. Може би само чете тайно.
Какво се очакваше да направим ние? Да викнем вкупом колко правилно е постъпила, като е напляскала онова малко идиотче и да я поздравим, че е успяла да замаже положението пред детето си ли?
Всеки прави избори в живота си, за които се очаква да носи отговорност, а не да си крие главата в пясъка и да се опитва да направи една истина неслучила се.
Абсолютно съм съгласна. Авторката не проявява никакъв интерес към писанията тук, гледа предаването "Нека говорят"  Grinning

# 31
Много смешно  ooooh!
Ама нали се сещаш, че проблемът си е нейн, не е наш  Laughing

# 32
Ами тя, жената, още на първа страница писа че просто е искала да сподели, благодари на всички за изразеното мнение и това беше. Не е длъжна да поддържа темата три месеца.

# 33
Ами някак си не е добре да използваш хората тук за кошче за душевни отпадъци.

# 34
И аз се вързах че темата е сериозна, та написах цял чаршаф Twisted Evil

# 35
тя темата си беше сериозна, просто очакванията на авторката към нас бяха различни  Mr. Green

# 36
Колко жалко за нея и идеалната й лъжа, с която най-вероятно ще съсипе детето си.
Обаче, това да се правиш на щраус не е лесна работа, щото едно че те виждат, друго, че може яко да те сритат, докато залъгваш сам себе си.
Затова, човек трябва винаги да ходи с гордо вдигната глава, така няма да чува какво говорят малките човеци.

Общи условия

Активация на акаунт