Отговори
# 315
Добро утро шкембенца  Wink
Добре дошли на новите мама и от мен .
Днес най-накрая почивам и след кафенцето си хващам тролея и дим да ме няма към нашите , да си нагуша принцесата  newsm44.Пък и стига все с на мъжо родата,искам си и с моята да се виждам Wink
Даже ще се прибира по-късно,че комшиите(турци) днес ще правят годеж пред блока,а утре е сватбата .Поканиха ни и нас,но май само свекърите ще ходят и девера ще ги кара,че има  БМВ-лачено с бяла кожа  hahaha

Наил,моят корем също е по-голям за 4 месец,явно е така при втора бременност, качила около 2кг.
Елизабет,честито  stork-boy,искам и аз,че ако е момиче ще я направя мъжкарана като мен Laughing,а баща й ще я научи за плейстейшъна футбол да играе  Whistling

Приятен ден и само положителни емоции ,момичета  Hug

# 316
Първата бременност коремът едва ми личеше, тогава бях качила общо 10 кг. Отидох да раждам, а изглеждах все едно бях 5-6 месец.
Сега в началото бях отслабнала, даже едва ли съм качила и 2 кг. дотук, а коремът ми е доста голям.

# 317
Добро утро и от мен!
Екатерина* и аз си умирам по Иънчо, кефя му се още повече, че ходи с нашенка  Heart Eyes
Така ли? С коя?

Кости, мисля, че с Нина Добрев - канадска актриса с български корени, която играе по разни нашумели вампирски сериали.  Wink
Явно затова името не ми говори нищо. Тази вампирска тематика не ми е много по вкуса, хич даже Peace

Nale не ми се струва възможно, но пък лекари и апаратури всякакви. Защо не отидеш някъде на частно, за твое лично успокоение.
При мен е обратното, сега корема ми е доста по-малък от първата бременност, качила съм 2 кг, С някои дрехи дори не ми личи много, че съм бременна, просто хората си мислят, че съм понапълняла  261uu

Elizabett не се притеснявай, че не го усещаш, това ти е първа бременност, нали? Рано е още Peace Маринела започнах да я усещам след 18г.с. и не толкова често, вече след 21г.с. почнаха истинските движения.
Честито за пола, май това сте искали и двамата,а?

# 318
Цитат
сега корема ми е доста по-малък от първата бременност
Възможно ли е да е момче? newsm78 Grinning

# 319

Почерпете се за имения ми ден! Ако има и други именици - да им е живо  и здраво името и да са много щастливи !

И моя корем ми личи повече от предната бременност, а съм свалила до тук 3 кг и не качвам.предния път ми пролича добре в 5-ти- 6-ти месец .да видик как ще е сега !

# 320
velma, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името! А и ти покрай него   Hug  bouquet

Да ви кажа, момичета, и аз нищо не усещам, днес почвам 13-та седмица, дано всичко е наред и просто да е рано.

Kosty, и аз като тебе, хората си мислят, че съм понапълняла, и аз 2 кг. съм качила.
Но поне вече колегите знаят, вчера им казах. Аз вчера с една дълга рокля до земята, от талията нагоре тясна, пък надолу много разкроена. И единия колега кат ме видя вика "Ти днеска пак ли си с пердето". Майтапи се, ама аз му викам "Да и свиквай, щото скоро само с него ще ходя". И така стана на въпрос...те като почнаха "Браво, браво"...като че ли кой знае какво съм свършила...

o4akva6ta , браво за първата бременност, 10 кг. само! Дай боже всекиму дет се вика. Майка ми разправя, че и с двете бременности е качила около 8 кг. и аз се надявам да съм се метнала на нея, ама кой знае...тя е малко злояда, пък аз точно обратното  ooooh!

За йогата за бременни - и аз искам да ходя, но не мога да си намеря студио с удобни часове в София, айде някой ако тръгне да сподели? Т.е. аз намирам, ама са все едни часове...примерно 11:30 преди обяд Shocked Е кой може да ходи на такова нещо? 

Още нещо се сетих - мажете ли се с нещо против стрии? Аз снощи за първи път се наклепах със зехтин. Много ли сложих не знам, обаче сума ти време не попиваше, ужас направо. И като цяло не ми беше много приятно. Обаче сутринта кат се  къпах, гледам, имах някакъв малък обрив в горната част на крака (близо до корема, който също намазах) и го няма! Зехтина ще се окаже много полезно нещо... Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 12:58 от kisela krastavichka

# 321
Elizabett, честито за момченцето Simple Smile Еххх искам и аз вече да знам!!! Дано като ида след 2 седмици вече да ми каже.
На мен съвсем от скоро забелязвам, че малко ми се подуват краката- и то забелязах, защото леко ми се впиват каишките на сандалите, а преди не беше така.
Иначе и аз сега съм само 2-3кг +, но вече си имам шкембенце и всички ме подпитват.
GodaiVa, има една мн хубава тема за Майчиното счетоводство, това е линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659964.msg22533985;topicseen#msg22533985
ForgetMeNotBg, ако не се лъжа ти беше в групичката във ФБ??? Дали ще може да ме добавиш?? Дано не те притеснявам!!
Ааа да, и по въпроса за усещането, вчера след като масово казвате, че усещате нещо, цял ден стоях с ръка на корема и пак- НИЩО!! Simple Smile ехххх нямам търпение вече Simple Smile
За йогата- супер идея Simple Smile Споделяйте как е!! И може да се съберем там (с мамите оф София) Simple SmileSimple Smile Ще е много забавно.
Аз пък сега следя за разни училища за родители. Вие мислите ли да ходите? Аз съм 50 на 50. Как мислите- дали е полезно??
Хайде момичета Simple Smile весел петък, че утре е почивкаааа!!

# 322

o4akva6ta , браво за първата бременност, 10 кг. само! Дай боже всекиму дет се вика. Майка ми разправя, че и с двете бременности е качила около 8 кг. и аз се надявам да съм се метнала на нея, ама кой знае...тя е малко злояда, пък аз точно обратното  ooooh!

Ами аз определено не съм от злоядите. Сутрин като стана, веднага трябва да ям и после през 2-3 часа все хапвам по нещо, като основните са ми 3 пъти на ден /закуска, обяд и вечеря/. Но явно не прекалявам с количествата.  Rolling Eyes Така съм си свикнала от малка, защото все бях кльощава и все исках да напълнея.  Crazy

Още нещо се сетих - мажете ли се с нещо против стрии? Аз снощи за първи път се наклепах със зехтин. Много ли сложих не знам, обаче сума ти време не попиваше, ужас направо. И като цяло не ми беше много приятно. Обаче сутринта кат се  къпах, гледам, имах някакъв малък обрив в горната част на крака (близо до корема, който също намазах) и го няма! Зехтина ще се окаже много полезно нещо... Simple Smile

С нищо не се мажа, за първата бях взела олиото на ХИПП, то после става и за бебето. Мазах се точно 2 пъти и го зарязах. Нямам нито една стрия. После го измазах на дъщеря ми... 
Като цяло от предната бременност нямах абсолютно никакви "поражения" /нито кг., нито стрии, нищо/ - единствено ми се засили косопад, който и до днес не спира.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 14:02 от o4akva6ta

# 323
Здравейте на всички мамета.Аз се върнах от море и съм с доста тен и то само под чадъра съм стояла.Честит имен ден на всички именяци да сте живи и здрави.

# 324
Kosty , да 1-ва бременност е . Надявам се тука до 1-2 седмици да почна да го усещам вече.
Относно стриите - трябва да си купя и аз нещо  , доста четох , но някак си за мустела или виши не ми се дават по 40 , 50 лв. Май ще се спра за сега не Кокона майка , той май е към 6-7 лв. Нямам намерение да изпадам в крайности относно мазане , прегледи и т.н. Мен нещо почна всеки ден глава да ме боли. Особено изляза ли в обедна почивка навън и задължително ме боли после. Чувствам се и уморена в края на работния ден , но това е напълно нормално. Спя като застреляна и все ми се спи Laughing. Преди имах проблеми понякога със съня , сега ще кажеш , че вземам някакви приспивателни Laughing. И... много ме мързи да ходя на работа в тия жеги. Остава ми само месец и малко и излизам в болничен до края.

# 325
Честит имен ден на празнуващите Smile Да сте здрави, щастливи и усмихнати  newsm51

Относно мазилата....аз съм си на зехтин, защото омекотява и прави кожата еластична, а колкото по-еластична, толкова по-малко стрии. В началото ми беше странно още повече, че в салатката усещах все едно ям козметичния си продукт  Very Happy Беше ми и мн мазно, но сега това изобщо не ме притеснява, напротив харесвам кожата и тена си все повече. Не смятам да си купувам други мазила, защото съм малко странна и смятам, че по този начин вредя на природата, имам си своите обяснени де Smile Общо взето всеки луд с номера си  #Crazy

А за коремчето, какво да кажа...мойто вече си личи, но все още могат да ме сбъркат с преяла  Joy
От 5 г.с до сега съм качила 4 кг (60кг.) чувствам се добре, защото ям питателна храна, макар напоследък да злоупотребявам със сладкото, което тези дни трябва да огранича до мин. или 0 Simple Smile

# 326
Здравейте. Аз се мажа с бебешко олио. За сега съм доволна. На мен вече ми личи ясно понеже аз си имах корем преди това. Не бях в най- слабия си период когато забременях. сега съм качила 3 кг , но корема ми се е оформил. Надявам се наистина да не кача много, че много трудно ще ги сваля. Целувам Ви и на именниците честито!!

# 327
Момичета записваите ме  stork-boy днеска му видяхме атрибутите  Smile

# 328

Относно мазилата....аз съм си на зехтин, защото омекотява и прави кожата еластична, а колкото по-еластична, толкова по-малко стрии. В началото ми беше странно още повече, че в салатката усещах все едно ям козметичния си продукт  Very Happy Беше ми и мн мазно, но сега това изобщо не ме притеснява, напротив харесвам кожата и тена си все повече. Не смятам да си купувам други мазила, защото съм малко странна и смятам, че по този начин вредя на природата, имам си своите обяснени де Smile Общо взето всеки луд с номера си  #Crazy

правиш ли му нещо на зехтина??? чувах, че трябвало да бъде преварен (каквото и да значи това). И аз мисля да пробвам със зехнтин, тъй като знам, че няма да има никакви добавки. Иначе сега ползвам масло на Бюбхен и съм мн доволна, но имам и на Кокона кремчето, което си вземам с мен като пътувам, за да не разлея олиото и също ми харесва.
(ако ви интересува- маслото е 12лв, а крема на кокона- 6лв.)

# 329
Това с преваряването, до колкото съм запозната, е за бебетата Smile А самото преваряване, предполагам става на водна баня, не знам...да кажат мамите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт