Отговори
# 300
Хей, момичета, благодаря мн за приветстването в темата и за подкрепата ви  Hug

Екатерина* и аз си умирам по Иънчо, кефя му се още повече, че ходи с нашенка  Heart Eyes

# 301
Екатерина* и аз си умирам по Иънчо, кефя му се още повече, че ходи с нашенка  Heart Eyes
Така ли? С коя?

# 302
И аз да се включа за 1-ви път по темата с прегледите понеже и на мен днес на ЖК ми разесниха , че се полагат само 2 безплатни видеозона за цялата бременност  ooooh! но какво да правим ще ходим и ще си плащаме по 20 лв стига всичко да е ок. иначе имаме предположение , че е момче но д-ра каза че не е 100% сигурно . лека бременност на всички  Simple Smile

# 303
и на мен на ранния БХС ми взеха 28 лв.отидох със снимка и попълнен лист .всичко мина за 30 мин от влизането ми в МД до излизането ми.

# 304
Привет и от мен!
За ехографа- ами плащам си (но съм по фонд) и даже и безплатно гледане нямах... Не знам защо, явно док. се направи на луд, но пък съм доволна, че всеки път като гледа обяснява изключително подробно. Показа ми във вторник на ЖК сърчицето, мозъка Simple Smile, крачета, ръчички, очета, носле...абе, всичко показва. Така че по-добре да не се оплаквам.
Иначе мен нито ме тегли, нито ми мери корема, за кръвно да не говорим... при вас как е? Гледам, че на Рени само пък това й правят.. Ох... лекари в БГ... ужас направо, да си нямаш работа с тях.
За кръвното- за сега не съм имала проблеми, надявам се и занапред да нямам.

# 305
Така ли? С коя?

Кости, мисля, че с Нина Добрев - канадска актриса с български корени, която играе по разни нашумели вампирски сериали.  Wink

# 306
Точно така, с Нина Добрев, която когато е била на две е заминала с родителите си в Канада. Тя е и екранната половинка на Иън в "Дневниците на вампирите". В сериала има и българска реч и е мн странно сладко Simple Smile

# 307
Здраейте,
ето нещо интересно, което откраднах от декемврийските мами
http://www.boozho.com/view.php?v=296bd20d

# 308
  • Бургас
Момичета, не мога да ви смогна с четенето, а какво остава с писането Simple Smile.

Да спомена само, че и аз съм с ниско кръвно и пия айран със сол - действа безотказно.

И да попитам пак, не се ли присъединиха към групичката мами от Бургас?

# 309
Добър вечер от мен! Simple SmileНие днес с малката излизахме 2 пъти и си направихме много хубави разходки,а и времето не беше лошо,леко прохладничко,много приятно WinkЗагледах се в едни бебешки бодита,
ама успях да се въздържа и не купих нищо Laughing
Иначе бебето определено го усещам вече.Днес колкото пъти легнах по гръб,толкова пъти го усетих.
За ехографа,мен също на всеки преглед ме гледа на ехограф,но след като минат прегледите по ЗК,вече ние си плащаме. WinkНо на мен не всеки път ми иска пари.Засега не ми е взимал,а с предната бременност ми е взимал 4-5 пъти,а аз ходех всеки месец,а в края вече и по 2 пъти в месеца....
Кости,явно не сте на едно и също място GrinningНо пък определено звучи доста добре,кофти само,че лятото е такава жега,а зимата е толкова студено...То май-май и тук се опитва да стане така времето Confused
peace123,да,да...и аз много ги харесвам като двойка.Много са сладки!:love:
Определено българките са най-хубавите жени WinkА сериала е страшен Peace
adelina_nikolova,добре дошла и честити сини гащи! Grinning
Толкова от мен,отивам да вечеряме,да къпя малката и да я слагам да спи,а аз мисля да позяпам някой сериал Mr. Green

# 310
Момичета, днес ми хрумна поредната гупост - струва ми се че ми е много голям корема Rolling Eyes В 4-ти месец съм, а като си гледам снимки от първата бременност, такъв корем съм имала чак в 6-тия (а родих много голямо бебе). Да уточня, че съм качила всичко на всичко 2-3 килограма и по принцип съм слабичка, ама коремът ми е един - ееееей такъв. Дали е възможно ехографа и БХС да не "уловят" близнаци до 13-та седмица??? (тогава са ме гледали последно) Ох, направо се притесних Shocked

# 311
Nale, и аз съм така с тази бременност, коремът ми е какъвто беше през миналата бременност през 5-6-ти месец. Надявам се да не увеличавам размерите с все същите темпове, не ми се мисли докъде ще стигна.
Аз съм ОК с малкото прегледи по здравна каса, през тази бременност не държа да бъда гледана толкова често, достатъчно ми е да усещам бебето веднъж на ден и съм спокойна.
Искам да тръгвам на йога за бременни скоро, обаче те масово са от 18:30-няма как да стане като съм на работа до 7 Sad.

# 312
Привет. И аз бях при док. Ще си имаме бебенце момченце Grinning. Много сме щастливи с таткото , да ми е живо и здраво детето. От сега много си го обичам пък като се роди не знам Laughing. Моята док ми мери всичко ама сега се сетих , че килата нещо ги пропуска. Иначе все изследва нещо си - най - вече урина и хемоглобин. Откачила е с тях , все това иска. Кръвното също ама там тя си ме знае , че като вляза при нея и е все високо (от страх да не каже нещо лошо за бебето) и не ми обръща вече особено внимание Simple Smile. Иначе нито корем имам кой знае какъв , на кила съм плюс 2. Дано не почна към края да качвам много , но аз определено ям като преди да забременея , т.е. доста умерено , малки порции , 3 пъти на ден , гледам да са все хранителни и полезни неща. Нека от сега да си помогна за кг , че много тежат , а и вредят на всичко - и на кръвно и на захар , абе не е хубаво . Надявам се да вървя все в този ред. Краката ви подуват ли се от горещините? Моите още  не са почнали , но май е рано. Иначе не усещам бебето , но трябва вече да почна да го усещам. Гледам , че повечето усещате нещо.

# 313
Добро утро момичета.Тази сутрин май доста рано станах.Мислим с милото и детето да ударим едно басейнче днес  Grinning Снощи с мъжа ми имахме малък спор.Той иска да излизам от сега в болничен,а аз не искам.Притеснявам се да не ми паднат много доходите.В този ред на мисли искам да попитам към изчисляване на болнични/след това и майчинство влизат ли детските надбавки и 120лв. които получавах,втората година от майчинството/при първата бременност прекъснах майчинството и се върнах на работа,но от  НОИ 1 год. ми плащаха половината майчинство за втората година/. Това майчинство ще влиза ли при изчисляването?

# 314
Здравей, GodaiVa  Simple Smile Мисля, че си объркала отчетната тема, но все пак да ти отговоря, доколкото аз зная - ако си в непрекъснат отпуск през цялата бременност е по-добре, отколкото да вземаш разпокъсани болнични за по седмица, например. А майчинството е 90% от заплатата, която вземаш преди облагане. Моля ако греша, другите момичета да ме коригират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт